Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Soepel, effectief en pragmatisch

Koppelingen

Wil je databronnen en applicaties met elkaar koppelen? En ben je op zoek naar een softwarepartij die dit voor jou kan realiseren?

Covadis adviseert je vrijblijvend en kan dit hele traject samen met jou oppakken. We hebben voor koppelingen de juiste specialisten in dienst en kunnen snel starten met jouw koppeling!

software koppeling laten maken
software koppeling laten maken

De voordelen van koppelen

Door applicaties en databronnen met elkaar te koppelen, kan data automatisch van de ene naar de andere bron overgezet worden. Hierdoor hoeven gegevens niet dubbel ingevoerd worden. Zodra je dan ergens gegevens invoert, komen deze via de koppeling real-time in een andere applicatie of databron terecht.

Zo’n koppeling kan tot stand worden gebracht door een API of webservice. Ook kan hiervoor bijvoorbeeld een Enterprise Service Bus gebruikt worden. Hiermee wordt de communicatie tussen aanbieders en afnemers van data mogelijk gemaakt.

Koppelingen en Covadis

Door het laagdrempelige karakter van Covadis zijn wij betrokken geweest bij een grote verscheidenheid aan koppelingen. Hierdoor beschikken we over een breed palet aan specialismen en zijn we thuis in verschillende bedrijfssectoren en projecten. Van groot tot klein.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • Timetell < - > Exact koppeling
  • Administratieve applicatie <-> Easytravel koppeling
  • Enterprise Service Bus <-> Sharepoint koppeling
  • Routeplanner <-> Mantis koppeling
Plan hier je

Vrijblijvende videocall

Ben je benieuwd wat Covadis voor jou kan betekenen op het gebied van koppelingen? Onze adviseur Chiel helpt je graag verder in een vrijblijvende videocall!

maatwerk software laten bouwen
maatwerk software laten bouwen
voor een succesvolle samenwerking

Onze aanpak

Onze teams worden volledig aangepast op de behoefte van onze opdrachtgevers, zowel in omvang als in specialisaties. Hiermee zorgen we altijd voor de perfecte koppeling die bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf.

We werken altijd volgens een in overleg vastgestelde ontwikkelmethode, zoals een Agile-methode. En heb je de voorkeur voor een hybride vorm? Dan passen we onze werkwijze daar gewoon op aan. We vinden het belangrijk dat onze ontwikkelmethode helder en overzichtelijk is en werkt voor onze opdrachtgevers. Een duidelijke manier van werken zorgt immers ook voor een duidelijk resultaat.

flexibele samenwerking

Opdrachtgever centraal

Laagdrempelige voorwaarden

Covadis weet hoe complex softwareoplossingen kunnen zijn en hoe lastig het is om de eerste stap te zetten. Daarom hebben we onze voorwaarden zo laagdrempelig mogelijk gemaakt, want die eerste stap is allesbepalend voor het halen van je doelstellingen.

Uurtarief

Onze kracht is dat de motivatie, gedrevenheid en de kennis van ons talent zich laat belonen met de mooie softwareoplossingen die we steeds weer weten te bouwen. We zijn trots op ons werk en dat is wat ons bindt en ons in staat stelt om tegen een sympathiek tarief software te ontwikkelen voor iedere ondernemer. Covadis brengt softwareontwikkeling weer terug naar de basis. Software is leuk en daar moet iedereen voordeel van kunnen ondervinden.

Flexibele samenwerking

Niets is zo onvoorspelbaar als de wereld van vandaag. De behoefte aan ontwikkelcapaciteit kan per maand variëren. Langdurige bindende overeenkomsten zijn daarin niet handig, alsook het vastzitten aan een vast ontwikkelteam. De behoefte van de klant is onze flexibiliteit, of het nu een enkele ontwikkelaar is of een heel team. Covadis schakelt op en af al naar gelang de behoefte van het project zich ontwikkelt.

IP bij de opdrachtgever

Goede ideeën en unieke oplossingen horen thuis bij de geestelijke vader. Daarom zorgen wij ervoor dat het IP altijd bij onze opdrachtgever ligt. Wij weten hoe belangrijk het is om bij innovaties alle touwtjes zelf in handen te hebben en te zorgen dat geen kennis verloren gaat. Niet voor ons maar zeker niet voor jou.

Wij werken o.a. voor

Bolletje logo
Niewestroom logo
Van Raam logo
Venstertechniek logo
Beeckestijn Business School logo
Obelink logo
Ferro techniek
Qoffy Logo RGB hor Zwart blauw
Concrefy logo
Partners in mobiliteit logo
Forever direct logo
Nedgraphics logo
Instorebroadcast logo
Van Boekel Logo
Lin Qiot logo
Logo logo 1 384x125
Logo Geocare
Connected Green LOGO 1000 TR
Mombarg beton
Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

50+ specialisten

Waarom ver zoeken als het ook in de buurt zit?!

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Sparren over jouw softwarevraagstuk?

Chiel Pas

Chiel Pas

Business Developer

“Benieuwd hoe ons team voor jou van meerwaarde kan zijn? Ik denk graag mee over jouw softwarevraagstuk”

Bel mij: 0633726116

Hoi! Ik ben Chiel. Wil je vrijblijvend sparren?

Chiel Pas