Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Instore Broadcast

Covadis ondersteunt Instore Broadcast Narrowcasting momenteel door middel van programmeren en testen. Daarnaast ligt er een belangrijke focus op onderhoud

Diensten oplossingen database header
Diensten oplossingen database header

Instore Broadcast Narrowcasting levert innovatieve narrowcasting toepassingen in bijvoorbeeld winkels en hotels, op stations en luchthavens of op kantoren. Covadis ondersteunt Instore Broadcast Narrowcasting bij het programmeren, testen en onderhouden.

Wij werken o.a. voor

Bolletje logo
Niewestroom logo
Van Raam logo
Venstertechniek logo
Beeckestijn Business School logo
Obelink logo
Ferro techniek
Qoffy Logo RGB hor Zwart blauw
Concrefy logo
Partners in mobiliteit logo
Forever direct logo
Nedgraphics logo
Instorebroadcast logo
Van Boekel Logo
Lin Qiot logo
Logo logo 1 384x125
Logo Geocare
Connected Green LOGO 1000 TR
Mombarg beton
Morsinkhoff Rymoplast
Logo Spatial Insight 2021
Palmsens Logo
Cooper Vision Logo Groot

Instore Broadcast Narrowcasting is een specialist in narrowcasting: het via beeldschermen aanbieden van informatie aan een specifieke doelgroep. Omdat bewegende beelden een grote aantrekkingskracht hebben, zal de boodschap zeker opvallen. De getoonde informatie kan worden weergegeven in een eigen huisstijl en is altijd actueel.

Narrowcasting, ook wel bekend onder de noemer Digital Signage, kan zowel voor interne als externe communicatie worden ingezet. Het helpt onder andere met het sturen van aankoopbeslissingen en zorgt ervoor dat het lijkt of de wachttijd korter is. Interne communicatie door middel van narrowcasting draagt bovendien bij aan meer betrokken werknemers.

Instorebroadcast logo
Instorebroadcast logo

Waarom? Daarom!

Instore Broadcast Narrowcasting staat bekend als full service narrowcasting partner. Zij leveren gebruiksvriendelijke innovatieve software en ze kunnen hun klanten bijstaan in het ontwikkelen en bewerken van video’s. Van het schrijven van een videoscript, tot het schieten en de editing van een video. Alles is mogelijk. Ook het toevoegen van een voice-over is een optie.

Uniek aan de software van Instore Broadcast Narrowcasting is de mogelijkheid tot het automatisch genereren van unieke uitzendingen. In de format module kunnen regels worden ingesteld aan de hand waarvan het systeem automatisch de juiste clips selecteert. Zo ontstaat er continu een onvergelijkbare (geheel eigen) uitzending.

Eveneens uniek aan de software zijn de videotemplates die klanten kunnen aanvragen. Door middel van deze templates is het mogelijk zelf gemakkelijk video’s aan te passen mét behoud van stijl. Dit zorgt voor eenheid en herkenning.

Instore Broadcast Narrowcasting werkt met name in de automotive branche, de horeca en de retail. Ook in het openbaar vervoer, in publieke ruimtes, op scholen en bij sportclubs verzorgen zij de narrowcasting.

Instore en Covadis

Covadis ondersteunt Instore Broadcast Narrowcasting momenteel door middel van programmeren en testen. Daarnaast ligt er een belangrijke focus op onderhoud. Covadis fungeert bovendien als flexibele schil voor andere projecten binnen het bedrijf en biedt uiteraard de mogelijkheid voor extra opschaling.

Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

50+ specialisten

Waarom ver zoeken als het ook in de buurt zit?!

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Sparren over jouw softwarevraagstuk?

Covadis addick werkt

Addick Hutzezon

Adviseur

“Benieuwd hoe ons team voor jou van meerwaarde kan zijn? Ik denk graag mee over jouw softwarevraagstuk”

Bel mij: 0633726116

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt