Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Cookie- en Privacybeleid

Onze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Het is belangrijk dat je zelf controle hebt over jouw online privacy. Daarom informeren we je hier zo compleet mogelijk over welke cookies we gebruiken en voor welke doeleinden.

Laptop mobiel koffie
Laptop mobiel koffie

1. Wat zijn cookies?
Covadis.nl maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die tijdens een bezoek aan onze website op uw harde schijf worden geplaatst. In deze kleine bestandjes wordt informatie over (bijvoorbeeld) uw voorkeuren opgeslagen, die bij een later bezoek aan de website kan worden geraadpleegd.


2. Welke cookies gebruiken wij?
Hieronder vind je een overzicht met de cookies die wij op deze website gebruiken.


2.1 Functionele cookies
Covadis.nl maakt gebruik van functionele cookies. Deze cookies zijn nodig om covadis.nl op de juiste wijze te laten functioneren. Met andere woorden: zij zijn noodzakelijk om de door u gevraagde dienst te leveren.


Craft CMS
Onze website functioneert op basis van de software van Craft CMS. Craft gebruikt cookies en deze zijn nodig om u in staat te stellen de website te gebruiken. Deze cookies zijn essentieel om de website te laten functioneren. Het slaat gebruikers- en sessiedata op.

Soort: Functioneel (essentieel)
Bewaartermijn: maximaal 1 jaar
Delen: Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen of gedeeld.
Meer informatie: https://craftcms.com/privacy


2.2 Marketing en analytische cookies

Covadis.nl maakt gebruik van analytische cookies. Met deze cookies analyseren wij het gebruik van onze website door gebruikers, zo kunnen wij bijvoorbeeld zien welk pagina’s veel bezocht worden en welke weinig. Deze informatie gebruiken wij om onze website te optimaliseren.


Analytics
Wij gebruiken Google Analytics, bijvoorbeeld om te meten hoe u onze website heeft gevonden en op welke manier u onze website gebruikt. Op basis van deze informatie kunnen wij de werking van onze website optimaliseren. Wanneer u hiervoor geen toestemming geeft, zullen wij dit cookie niet mogen plaatsen.

Soort: Analytisch
Bewaartermijn: Maximaal 1 jaar
Delen: Google deelt geen anonieme data met derden. (Privacy statement)

Covadis.nl heeft een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarnaast is gekozen voor het maskeren van het laatste octet van het IP-adres. Ook wordt er geen gebruik maakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics cookies.
Meer informatie: https://www.google.nl/intl/nl/...

_ga
Door: Google Analytics
Functie: Anonieme statistieken opslaan
Doel: Statistieken (anoniem)
Vervalt na: 1 jaar
_gat

Door: Google Analytics
Functie: Wordt gebruikt om de verzoeksnelheid te vertragen. Als Google Analytics wordt ingezet via Google Tag Manager, krijgt deze cookie de naam _dc_gtm_ <property-id>.
Doel: Statistieken (anoniem)
Vervalt na: 1 minuut
_gid
Door: Google Analytics
Functie: Telt en houdt het aantal pagina weergaven bij.
Doel: Statistieken (anoniem)
Vervalt na: 1 dag

DoubleClick

Bewaartermijn: Deze cookies komen van Google en worden na maximaal 18 maanden verwijderd.
Delen: Google deelt geen anonieme data met derden. (Privacy statement)

Covadis.nl heeft een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarnaast is gekozen voor het maskeren van het laatste octet van het IP-adres. Ook wordt er geen gebruik maakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics cookies.
Meer informatie: https://www.google.nl/intl/nl/...

IDE
Door: Doubleclick
Functie: Advertentie verbetering. Enkele veelvoorkomende toepassingen van cookies zijn het targetten van advertenties op basis van wat relevant is voor een gebruiker, het verbeteren van de rapportage over campagneprestaties en het voorkomen dat advertenties worden weergegeven die de gebruiker al te zien heeft gekregen. DoubleClick-cookies bevatten geen persoonlijk identificeerbare informatie
Doel: Marketing/tracking
Vervalt na: 18 maanden
RUL

Door: Doubleclick
Functie: Advertentie verbetering. Enkele veelvoorkomende toepassingen van cookies zijn het targetten van advertenties op basis van wat relevant is voor een gebruiker, het verbeteren van de rapportage over campagneprestaties en het voorkomen dat advertenties worden weergegeven die de gebruiker al te zien heeft gekregen. DoubleClick-cookies bevatten geen persoonlijk identificeerbare informatie
Doel: Marketing/tracking
Vervalt na: 18 maanden

Facebook

Bewaartermijn: Deze cookies komen van Facebook en blijven maximaal 2 jaar bewaard.
Delen: Facebook deelt geen informatie met derden. (Privacy statement)

_fbp
Door: Facebook
Functie: Houdt bezoeken op de website bij en slaat dit op.
Doel: Marketing/tracking
Vervalt na: 3 maanden
c_user

Door: Facebook
Functie: Slaat een unieke gebruikers ID op.
Doel: Marketing/tracking
Vervalt na: 90 dagen
Datr

Door: Facebook
Functie: Voorkomt fraude
Doel: Marketing/tracking
Vervalt na: 2 jaar
Fr

Door: Facebook
Functie: schakelt advertentieweerga of retargeting in.
Doel: Marketing/tracking
Vervalt na: 3 maanden
Sb

Door: Facebook
Functie: slaat browser gegevens op.
Doel: Marketing/tracking
Vervalt na: 2 jaar
Spin

Door: Facebook
Functie: verzending via https.
Doel: Marketing/tracking
Vervalt na: 25 uur
xs

Door: Facebook
Functie: slaat een unieke sessie-ID op.
Doel: Marketing/tracking
Vervalt na: 3 maanden

LinkedIn

Bewaartermijn: Deze cookies komen van LinkedIn en blijven maximaal 2 jaar bewaard.
Delen: LinkedIn deelt geen informatie met derden. (Privacy statement)

AnalyticsSyncHistory
Door: Linkedin
Functie: slaat gegevens op over het tijdstip waarop een synchronisatie heeft plaatsgevonden met het cookie lms_analytics
Doel: Statistieken
Vervalt na: 30 dagen
UserMatchHistory

Door: Linkedin
Functie: synchronisatie van ID’s van Linkedin Ads.
Doel: Marketing/tracking
Vervalt na: 30 dagen
_guid

Door: Linkedin
Functie: identificeert Linkedin-lid voor reclame via Googe Ads.
Doel: Marketing/tracking
Vervalt na: 90 dagen
bcookie

Door: Linkedin
Functie: Cookie met browser-ID waarmee apparaten voor toegang tot LinkedIn uniek worden geïdentificeerd om misbruik op het platform te detecteren.
Doel: Veilighied
Vervalt na: 2 jaar
Lang

Door: Linkedin
Functie: wordt gebruikt om de taalinstelling van een gebruiker te onthouden.
Doel: Voorkeur/functie//services
Vervalt na: sessie
li_gc

Door: Linkedin
Functie: Wordt gebruikt om toestemming van gasten voor het gebruik van cookies voor niet-essentiële doeleinden op te slaan.
Doel: Voorkeur/functie//services
Vervalt na: 2 jaar
li_mc

Door: Linkedin
Functie: wordt gebruikt voor een tijdelijke cache om zoekopdrachten voor de toestemming van leden voor het gebruik van niet-essentiële cookies te voorkomen en gebruikt om toestemmingsgegevens op te halen aan de clientzijde teneinde toestemming aan de clientzijde af te dwingen.
Doel: Voorkeur/functie//services
Vervalt na: 2 jaar
Liap

Door: Linkedin
Functie: Wordt gebruikt door niet-www-domeinen om de aanmeldingsstatus van een gebruiker aan te geven.
Doel: Verificatie
Vervalt na: 2 jaar
Lidc

Door: Linkedin
Functie: Wordt gebruikt om de selectie van het datacentrum te optimaliseren
Doel: Voorkeur/functie//services
Vervalt na: 1 dag
lms_ads

Door: Linkedin
Functie: Wordt gebruikt om LinkedIn-leden buiten LinkedIn te identificeren voor reclame in de aangewezen landen.
Doel: Marketing/tracking
Vervalt na: 30 dagen
lms-analytics

Door: Linkedin
Functie: Wordt gebruikt om LinkedIn-leden te identificeren voor analyse in de aangewezen landen.
Doel: Marketing/tracking
Vervalt na: 30 dagen

LeadInfo

Om het zakelijk gebruik van onze website te meten, gebruiken wij de dienst Leadinfo uit Capelle aan den IJssel. Deze dienst toont ons bedrijfsnamen en -adressen op basis van IP-adressen van onze bezoekers. Het IP-adres wordt hierbij niet opgenomen.

Delen: Je vindt het hier het Privacy Statement van Leadinfo.

_li_id.xxxx
Door: LeadInfo
Functie: wordt gebruikt om te bepalen of de bezoeker nieuw is of eerder de site heeft bezocht.
Doel: Meten zakelijk gebruik website
_lises.xxxx
Door: LeadInfo
Functie: wordt gebruikt om te bepalen welke pagina’s er tijden een sessie zijn geraadpleegd.
Doel: Meten zakelijk gebruik website

Adcalls

Bewaartermijn: Deze cookies komen van Addcals en blijven maximaal 1 uur bewaard.
Delen: Je vindt hier het Privacy statement van Adcalls.

Acalltrackerreferrer

Door: AdCalls
Functie: hiermee wordt de verwijzende bron van de bezoeker herkend en opgeslagen voor rapportage doeleinden
Doel: Marketing/tracking
Vervalt na: 1 uur
Excludecalltracking
Door: AdCalls
Functie: Dit cookie wordt gezet zodra de bezoeker- om wlke reden dan ook – niet gemeten wordt, zodat er geen verdere acties owrden uitgevoerd voor call tracking.
Doel: Marketing/tracking
Vervalt na: sessie


3. Nieuwe cookies
Als Covadis.nl nieuwe cookies toevoegt of als we ons cookiebeleid wijzigen, vragen we u altijd om toestemming voor het gebruik van die cookie (behalve als dit een cookie is die onder de uitzonderingen voor essentiële cookies van de cookiewet valt).


4. Meer weten over cookies?
Via onderstaande links kan meer informatie worden geraadpleegd over cookies. Covadis.nl staat echter op geen enkele manier in voor (schade ten gevolge van) (on)volledigheid of (on)juistheid van de informatie op de websites van deze (en andere) derden.


Over cookierecht
Consumentenbond - wat zijn cookies
Consumentenbond - waarvoor dienen cookies
Consumentenbond - cookies verwijderen
Consumentenbond - cookies uitschakelen
Over online privacy en advertenties

Privacyverklaring

Covadis B.V.

Covadis B.V., gevestigd aan Expedetieweg 6a 7007 CM Doetinchem, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.covadis.nl
Expeditieweg 6a
7007 CM Doetinchem
026-2005528

Persoonsgegevens die wij verwerken

Covadis B.V. verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer
  • Bedrijfsnamen
Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@covadis.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Covadis B.V. verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van je betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Jou te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Jou te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Covadis B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
Geautomatiseerde besluitvorming

Covadis B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Covadis B.V.) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Covadis B.V. bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Covadis B.V. verkoopt jouw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Covadis B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Covadis B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Covadis B.V. gebruikt ook Google Analytics-cookies, maar ter bescherming van jouw privacy hebben we:

  • Een bewerkersovereenkomst met Google gesloten;
  • Het laatste octet van het IP-adres gemaskeerd;
  • Gegevens delen met Google uitgezet.

Marketing/tracking cookies gebruiken we alleen na toestemming van de websitebezoeker.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op je computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door jouw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen.

Om het zakelijk gebruik van onze website te meten, gebruiken wij de dienst Leadinfo uit Capelle aan den IJssel. Deze dienst toont ons bedrijfsnamen en -adressen op basis van IP-adressen van onze bezoekers. Het IP-adres wordt hierbij niet opgenomen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om jouw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Covadis B.V. en je hebt het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van jouw toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@covadis.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van jouw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie jouw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Covadis B.V. wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Covadis B.V. neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@covadis.nl.

Hoi! Ik ben Chiel. Wil je vrijblijvend sparren?

Chiel Pas