Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Covadis en Gebroeders Klein Gunnewiek

Een doorlopend nauwe samenwerking

Autodemontagebedrijf Gebr. Klein Gunnewiek koopt auto's die total loss zijn verklaard, demonteert deze en verkoopt de losse onderdelen. Het proces dat zo’n onderdeel doorgaat is flink en vraagt om een tot in de puntjes uitgewerkt systeem. Al 25 jaar gebruikten zij hetzelfde systeem, tot de leverancier aangaf dat er een versie 2 in aantocht was. Een versie die niet bij hun werkwijze past.

Wij gingen aan de slag met een nieuw, maatwerk systeem. In de eerste fase pakken wij de demontage en warehouse management op. Maar de nauwe samenwerking zet door. Daarover lees je hier alles.

230825 Covadis office 0070
Een maatwerk systeem voor een uitgebreid proces

Een programma op maat

Wij hebben het automatiseringsproces van A tot Z opgepakt in grofweg 3 fasen.

angular ontwikkelaar inzetten
angular ontwikkelaar inzetten
Fase 2.

Verkoop

Gebr. Klein Gunnewiek koopt auto’s in, zodat ze in de jaren daarna de juiste voorraad hebben. Het is een lange termijn investering en de onderdelen staan vaak jaren online.

Heeft een garage of particulier een onderdeel nodig? Dan bellen ze naar de verkopers, die aan de hand van het artikelnummer of merk en model snel de data op kunnen halen.

Dankzij de nieuwe database kunnen we alle relevante onderdelen tonen, ook compatibele onderdelen. Die database is een grote winst voor Klein Gunnewiek. In tijd, gemak en klanttevredenheid.

Een doorlopende samenwerking

Het belang van een vlotte feedbackloop

Anno 2023 draait het programma een jaar, beginnen de werknemers de vruchten te plukken van onze gezamenlijke inspanningen en zijn we bezig met optimaliseringen en uitbreidingen. Maar hoe ziet zo'n samenwerking eruit?

Gedurende deze samenwerking werken we altijd met sprints van twee weken. Die bestaan uit helder krijgen wat de wens is, dit snel maken en laten zien, om vervolgens na de feedbacksessie een volgende versie uit te werken. In die feedbacksessies worden altijd Key Users meegenomen en iemand die het grote plaatje kan bekijken. Zo komen we steeds snel tot wat Gebr. Klein Gunnewiek écht wil en nodig heeft.

De voordelen?

  • Samenwerking met verschillende afdelingen: Elke afdeling van Klein Gunnewiek heeft behoefte aan andere zaken. Voor ons en Klein Gunnewiek is het dus van groot belang om de medewerkers nauw betrokken te houden. Dit draagt sterk bij aan de acceptatie van het nieuwe systeem.
  • Een vlotte feedbackloop: sprints van twee weken betekent dat iedereen betrokken blijft en we snel resultaat kunnen laten zien. Ontzettend waardevol bij het bouwen van een systeem waar zoveel mensen mee gaan werken.
Covadis kantoor 2023 70
Covadis kantoor 2023 70

Nauw samenwerken voor de beste resultaten

Dit samen maakt Gebr. Klein Gunnewiek een heel prettige opdrachtgever voor ons. Een nauwe samenwerking zorgt altijd voor een beter resultaat en de input van alle afdelingen komt de software ontwikkeling sterk ten goede.

“Het voelt goed om te zien dat alle gebruikers die het oude pakket gewend waren, nu graag met ons maatwerkprogramma werken!”

Projectleider Martijn.

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt