Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Optimalisatie van processen en ontwikkeling van VISAVY 

Samenwerking tussen CooperVision en Covadis

CooperVision Specialty EyeCare is een divisie van CooperVision die speciale contactlenzen produceert. Zij hebben als missie om voor iedereen maximale gezichtsscherpte te behalen, ongeacht de conditie van het oog. Het bedrijf is gespecialiseerd in maatwerk lenzen, van zachte lenzen tot nachtlenzen.

Cooper Vision Case header
aanmeet- en bestelportaal

Hoogwaardige softwareafdeling en projecten 

CooperVision beschikt over een hoogwaardige softwareafdeling die werkt aan verschillende projecten. Ze richten zich onder andere op het optimaliseren van processen in de lenzenfabriek, waar ze streven naar efficiëntieverbeteringen en een verminderde foutkans. Daarnaast hebben ze het VISAVY-platform ontwikkeld, een innovatief aanmeet- en bestelportaal voor distributeurs in Europa en in de Verenigde Staten.

Coopervision Header Oog
Coopervision Header Oog
De uitdaging:

Het vinden van goede developers die aan hoge standaarden voldoen 

Als onderdeel van de medische industrie stelt de lenzenindustrie zeer hoge kwaliteitsstandaarden. Om aan deze eisen te voldoen, moest CooperVision alleen de beste developers vinden. Echter, door de krapte op de arbeidsmarkt bleek het vinden van geschikte kandidaten een uitdaging te zijn.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Mondriaan fonds 1
Sigmax Logo
Radboud
Prorail logo
Beeckestijn Logo
Logo umc utrecht 1
Bolletje Typeface Logo
Logo waterschap
De oplossing:

Samenwerking met Covadis en plug-and-play 

CooperVision vond de perfecte oplossing in Covadis met hun plug-and-play aanpak. Covadis bood hoogwaardige developers en een flexibele schil, waardoor de lenzenfabrikant snel kon opschalen. De samenwerking met Covadis heeft CooperVision in staat gesteld om de gewenste ontwikkelingssnelheid te behalen en de concurrentiepositie te versterken.

Met de samenwerking tussen CooperVision en Covadis worden processen geoptimaliseerd, hoogwaardige software ontwikkeld en wordt er voldaan aan de hoge standaarden die de lenzenindustrie, als onderdeel van de medische industrie, vereist.

Deze succesvolle samenwerking benadrukt het belang van het vinden van de juiste partners om aan de hoge kwaliteitseisen van een vooraanstaand bedrijf als CooperVision te voldoen.

Cooper Vision Logo Groot
"Ik ken Covadis al een tijdje. Toen we versterking voor ons team zochten, die de benodigde kennis van proces automatisering heeft, moest ik direct aan Covadis denken.

De manier waarop de samenwerking plaatsvindt is zowel persoonlijk als doeltreffend. Ze denken graag mee in de processen en weten de juiste expertise voor de uitdaging te selecteren en vrij te maken. Dat waardeer ik enorm in deze samenwerking. Ik hoop daarom nog lang met ze samen te kunnen werken."Remco Harmsen - IT Manager
CooperVision Specialty EyeCare
Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

Meer dan 70 specialisten

Met meer dan 70 experts hebben we altijd de juiste specialisten voor jouw project.

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Neem contact met ons op

Anouk Portret

Snel en vrijblijvend

We helpen je graag!

“Heb je een vraag over jouw softwareproject, wil je meer informatie ontvangen óf kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn?”

Bel mij: 026 361 6600

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret