Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Flexibele samenwerking Van Raam

Covadis biedt Van Raam kennis en capaciteit

Van Raam is dé fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. Covadis is een aanvulling op het developmentteam van Van Raam en dient als flexibele schil die extra kennis en capaciteit biedt wanneer dat gewenst is.

Header van raam 4 1 1

Van Raam is dé fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. Ze produceren al 110 jaar fietsen. Ongeveer 35 jaar geleden legden zij de focus op aangepaste fietsen, nu gaan de fietsen van Van Raam de hele wereld over. Geen enkele fiets wordt op voorraad geproduceerd, elke fiets wordt uniek gefabriceerd in Varsseveld.

Met ongeveer 230 vaste medewerkers over 11 afdelingen, en meerdere flexibele werknemers en ZZP’ers, maakt Van Raam Nederlandse kwaliteitsfietsen voor volwassenen en kinderen met een beperking of die niet (meer) op een gewone fiets kunnen fietsen.

Covadis is een aanvulling op het team van Van Raam en werkt samen aan de doorontwikkeling.

Van Raam aangepaste fietsen landschap
Van Raam aangepaste fietsen landschap
De vraag

Meer regie over de (door)ontwikkeling van de eigen ondersteunende applicaties

Van Raam wilde meer regie over de (door)ontwikkeling van de eigen ondersteunende applicaties krijgen. Door meer vanuit architectuur en domain driven design te gaan werken wil Van Raam een applicatie landschap creëren dat voorbereid is op de verwachte groei door de wereldwijde, toenemende vraag naar aangepaste fietsen.

In de zoektocht naar kennis en ervaringen op dit gebied werd er contact gelegd met Covadis. Er volgden inhoudelijke gesprekken die leidden tot de concrete vraag aan Covadis om met kennis en ontwikkelkracht te ondersteunen in het in eigen beheer nemen van de bestaande applicaties en regie krijgen over de (door)ontwikkeling. De mensen van Covadis zijn daarmee een aanvulling op het team bij Van Raam en werken volgens de binnen Van Raam opgezette guidelines en architectuur.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Mondriaan fonds 1
Sigmax Logo
Radboud
Prorail logo
Beeckestijn Logo
Logo umc utrecht 1
Bolletje Typeface Logo
Logo waterschap
De oplossing

Een samenwerking tussen Van Raam en Covadis

Van Raam heeft een eigen architect en developer in dienst. Covadis past hier als een flexibele schil omheen. Op deze wijze kan Van Raam meer snelheid winnen zonder inzicht te verliezen. Daarnaast houdt de fietsfabrikant het beheer zo in eigen hand en kan flexibel en gemakkelijk bijschakelen met de kennis en capaciteit die Covadis biedt.

In deze samenwerkingsvorm is Covadis, de afgelopen tijd, ingezet bij het onderhoud van bestaande applicaties, de documentatie en de inrichting van de ontwikkelstraten.

Van Raam logo

"Covadis biedt ons de combinatie van ademend vermogen op ontwikkelgebied, kennis en ervaring op technologisch gebied en samenwerking binnen de Achterhoekse mentaliteit.''


Maikel Fraikin - Informatiemanager Van Raam

De volgende stap is om verder door te ontwikkelen. Zo zijn er plannen om de fabrieken verder te automatiseren. Het eigen team van Van Raam gaat hiermee aan de slag en Covadis brengt extra capaciteit en kennis wanneer dat gewenst is. Op die manier kunnen we samenwerken aan de toekomst van Van Raam!

Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

Meer dan 70 specialisten

Met meer dan 70 experts hebben we altijd de juiste specialisten voor jouw project.

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Neem contact met ons op

Anouk Portret

Snel en vrijblijvend

We helpen je graag!

“Heb je een vraag over jouw softwareproject, wil je meer informatie ontvangen óf kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn?”

Bel mij: 026 361 6600

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret