Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

De aanvulling op jouw software afdeling

Verkort je time-to-market en vergroot je ROI, klanttevredenheid en geïnteresseerde potentiële klanten. Hoeveel winst loop jij per maand mis door de specifieke functionaliteiten die jouw team niet kan implementeren door lak aan capaciteit of kunnen? Vul jouw software afdeling aan met onze developers en ervaar vanaf de eerste rij hoe je jouw time-to-market verkort.

Versterk jouw ontwikkelteam met onze developers en versnel de integratie van extra functionaliteiten. Zo vergroot jij je concurrentievoordeel én geniet je van de gemakken.

Covadis kantoor 2023 29

Daarom verkort je jouw time-to-market

Klanttevredenheid

Verhoog je klanttevredenheid en trek potentiële klanten aan

Grotere voorsprong

Vergroot je concurrentievoorsprong met soepele processen

Vergroot je ROI

Vergroot je ROI door eerder te besparen

Processen die als tetrisblokjes op hun plek vallen

Bij Covadis houden we wel van een spelletje. Daarom trekken we graag de vergelijking tussen ons werk en Tetris!

In jouw software team wil je zien dat de developers net zo goed op elkaar aansluiten als Tetrisblokjes. Zo kun jij het spel spelen en die hogere levels bereiken. Helaas zul je ook in Tetris soms zien dat niet alle blokjes goed in elkaar passen, dat je een specifiek blokje mist. Covadis is dat specifieke blokje. Wij helpen met het toevoegen van kundige developers en projectmanagers aan jouw team, de (tijdelijke) blokjes die jou helpen verder te komen.

Maatwerk software voor de maakindustrie

Bij Covadis helpen we al jaren verschillende bedrijven bij het versterken van hun softwareafdelingen. Soms helpen we door een paar developers in te zetten, soms is een compleet extra team de juiste oplossing. Welke blokjes je ook nodig hebt, wij passen erin.

Onze developers hebben de ervaring én kennis in huis om jou te helpen met jouw vraagstuk. En ben je benieuwd naar de voor- en nadelen van het inhuren of aannemen van een developer? Lees het in het whitepaper.

Van Raam logo
"Covadis biedt ons de combinatie van ademend vermogen op ontwikkelgebied, kennis en ervaring op technologisch gebied en samenwerking binnen de Achterhoekse mentaliteit.''


Maikel Fraikin - Informatiemanager

Cooper Vision logo
"Toen we versterking voor ons team zochten, die de benodigde kennis van proces automatisering heeft, moest ik direct aan Covadis denken. De manier waarop de samenwerking plaatsvindt is zowel persoonlijk als doeltreffend. Ze denken graag mee in de processen en weten de juiste expertise voor de uitdaging te selecteren en vrij te maken. Dat waardeer ik enorm in deze samenwerking. Ik hoop daarom nog lang met ze samen te kunnen werken."


Remco Harmsen - IT manager

Addick contact min

“”

Het laatste blokje in jouw software afdeling

Als je Tetris speelt, heb je soms een specifiek blokje nodig, op een bepaalde plek. Het kan lang duren voor je de juiste tegenkomt en soms werkt het ene blokje het volgende tegen.

Bij Covadis helpen we je dat laatste blokje op de juiste plek te plaatsen. Onze developers staan klaar om zich te draaien in de richting van jouw vraagstuk.

Welk blokje mis jij? Laat het ons weten, we maken graag kennis met je!

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret