Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Op zoek naar een C# developer?

C# developer inhuren

Een C# developer nodig voor jouw software project? Bij Covadis kun je één of meerdere programmeurs inhuren, of zelfs een volledig team van programmeurs, softwarearchitecten en/of testers. Elk project vraagt om andere kennis, specialisaties en een andere aanpak. Samen naar de perfecte oplossing.

Op basis van jouw vereisten, budget en gewenste manier van werken kijken we wat het beste bij je past. Ben je aan een project begonnen, maar kun je wel wat extra capaciteit gebruiken? Het inhuren van één of enkele C# ontwikkelaars van Covadis kan dan een goede oplossing zijn. Begin je aan een nieuw project of wil je snel ontwikkelen? Dan is een developmentteam van Covadis een goede uitkomst.

Samen bekijken we waar jij behoefte aan hebt en zorgen we voor een goede match.

c# developers inhuren
c# developers inhuren

C# in een notendop

C# is de meest gebruikte taal voor .NET ontwikkeling. De taal wordt actief onderhouden door techgigant Microsoft en zij blijven de taal innoveren met nieuwe functionaliteiten. Deze nieuwe functies stellen ontwikkelaars iedere keer weer in staat om nog beter, efficiënter en sneller te ontwikkelen.

De keuze voor C# gaat hand in hand gaat met onze voorkeur voor het Microsoft ecosysteem. Deze krachtige combinatie maakt C# tot een complete taal die voor veel verschillende zaken kan worden ingezet: van back-end tot front-end en background services.

Wanneer gebruiken onze ontwikkelaars C#?

De combinatie van C# met .NET gebruiken we in veel van onze projecten. We ontwikkelen met C#/.NET back-ends, API’s, webapplicaties en andere diverse achtergrondprocessen zoals Azure Functions. Azure Functions gebruiken wij bijvoorbeeld om gegevens van IoT sensoren verwerken. Meer hierover kun je lezen in deze case van Connectedgreen.

Een andere voorbeeld van een project, waarbij onze ontwikkelaars gebruik maakten van C#, is het project voor Bolletje. Voor deze grote speler in de ontbijtindustrie ontwikkelden we een backoffice en een API in .NET/C#, met een Microsoft SQL-Server als onderliggende database.

Aan de slag met C# developers voor jouw project?

Ben jij voor jouw project op zoek naar een team van ontwikkelaars dat goed overweg kan met C#? Met onze developers ben je verzekerd van:

  • Een snelle start van je project;
  • Flexibel op- en afschalen in uren en specialisten;
  • Gecertificeerde C# ontwikkelaars;
  • Kwaliteit;
  • Op de hoogte van de laatste C# kennis en ontwikkelingen.

Wij werken o.a. voor

Bolletje logo
Niewestroom logo
Van Raam logo
Venstertechniek logo
Beeckestijn Business School logo
Obelink logo
Ferro techniek
Qoffy Logo RGB hor Zwart blauw
Concrefy logo
Partners in mobiliteit logo
Forever direct logo
Nedgraphics logo
Instorebroadcast logo
Van Boekel Logo
Lin Qiot logo
Logo logo 1 384x125
Logo Geocare
Connected Green LOGO 1000 TR
Mombarg beton
Morsinkhoff Rymoplast
Logo Spatial Insight 2021
Palmsens Logo
Cooper Vision Logo Groot
Wat kost een developer Whitepaper

Gratis download vol tips!

Ben je op zoek naar een ontwikkelaar voor het ontwikkelen van jouw software project? En ben je benieuwd naar het verschil tussen het inhuren of in dienst nemen van een software programmeur? In ons gratis whitepaper vergelijken we de kosten en lichten we de voor- en nadelen toe. Zo maak jij de juiste keuze!

Adviseur Addick - call
Adviseur Addick - call
Plan direct wat in!

Een vrijblijvende videocall?

We komen natuurlijk graag bij je op locatie. Mocht je het fijner vinden om eerst eens vrijblijvend een videocall te doen? Dan kun je via onderstaande link direct een moment inplannen bij onze adviseur Addick.

In een call van een half uurtje kun je hem vragen stellen over jouw project en samen kijken naar de beste aanpak. Dan weet je exact waar je aan toe bent, zonder direct ergens aan vast te zitten.

Via onderstaande link plan je direct iets in zijn agenda:

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt