Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Jouw webapp ontwikkelaar

Een webapplicatie laten bouwen

Wil je een webapplicatie laten ontwikkelen? En ben je op zoek naar een softwarepartij die dit voor jou kan doen?

Covadis adviseert je vrijblijvend en kan dit hele traject samen met jou oppakken. Vanaf het concept tot aan de realisatie en doorontwikkeling; we hebben voor ieder deel van het traject specialisten in dienst en kunnen snel starten met jouw webapplicatie.

Covadis kantoor 2023 26
De voor- en nadelen van een webapp op een rij

Daarom laat je een webapplicatie maken

5 voordelen

  1. Je kunt de app via iedere browser bereiken. Daardoor ben je onafhankelijk van het type platform (bv Windows, Linux of iOS) van de gebruiker.

  2. Gebruikers hoeven niets te installeren om de app te laten werken. Daardoor is de webapplicatie zeer laagdrempelig voor de eindgebruiker.

  3. Jij bespaart in ontwikkelkosten, omdat er geen verschillende varianten van de app voor verschillende platforms gebouwd worden.

  4. De eindgebruiker heeft niet de verantwoordelijkheid om de webapp te updaten, dat kun jij doen. Daardoor hebben je eindgebruikers altijd de nieuwste functionaliteiten.

  5. De applicatie neemt geen schijfruimte op het apparaat van de eindgebruiker in en wordt dus eerder gebruikt.

Zijn er ook nadelen?

Ja! Vraag je veel performance van de app aan de kant van de eindgebruiker? Bijvoorbeeld bij een videobewerkingsprogramma of Photoshop wordt veel gecommuniceerd met de hardware. Dat is nodig voor de juiste processorkracht of het interne geheugen. Met een webapplicatie is geen directe interactie met het systeem van de eindgebruiker mogelijk, wat de performance vermindert.

Een greep uit onze maatwerk webapplicaties

Inmiddels zijn wij betrokken geweest bij een grote verscheidenheid aan projecten waarvoor webapplicaties zijn ontwikkeld. Hierdoor beschikken we over een breed palet aan specialismen en zijn we thuis in verschillende bedrijfssectoren en projecten van groot naar klein. Hieronder krijg je een idee van wat wij voor jou kunnen doen.

ontwikkeling webapplicatie
ontwikkeling webapplicatie

Jij staat centraal in onze flexibele samenwerking

Onze teams worden volledig aangepast aan jouw behoefte, zowel in omvang als in specialisaties. Hiermee zorgen we altijd voor de perfecte oplossing die bijdraagt aan jouw groeidoelstellingen.

We werken altijd volgens een in overleg vastgestelde ontwikkelmethode, zoals een Agile-methode. Heb je juist een voorkeur voor een hybride aanpak? Dan passen we onze werkwijze daar gewoon op aan. We vinden het belangrijk dat onze ontwikkelmethode helder en overzichtelijk is en werkt voor onze opdrachtgevers. Een duidelijke manier van werken zorgt immers ook voor het beste resultaat.

Daarom kies je een webapplicatie

Onafhankelijk van het type platform

Gebruikers kunnen de app via iedere browser bereiken.

Bespaart in ontwikkelkosten

Bouw geen verschillende varianten van de app voor verschillende platforms.

Altijd de nieuwste functionaliteiten

De eindgebruiker heeft niet de verantwoordelijkheid om de webapp te updaten.

Addick - contact

“Wij ontwikkelen jouw webapplicaties”

Afspraak maken?

Plan een adviesgesprek

Past een webapplicatie bij jouw wensen en situatie? Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden van een webapp voor jouw organisatie. Dat kan op locatie, maar we kunnen natuurlijk ook eerst bellen.

Denk je dat jij kansen laat liggen of kunt pakken?

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Mondriaan fonds 1
Sigmax Logo
Radboud
Prorail logo
Beeckestijn Logo
Logo umc utrecht 1
Bolletje Typeface Logo
Logo waterschap

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret