Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Developers op de juiste plek

Over Covadis

We zijn gek op mooie bedrijven met ambities. Daar liggen namelijk de mooiste, uitdagende projecten. We gaan daarom alleen een samenwerking aan als we ervan overtuigd zijn dat het een match is en het project écht meerwaarde heeft voor jouw business.

230825 Covadis office 0275
Gelukkig maar!

Niet je standaard softwarepartij

Het klinkt misschien gek, maar software komt bij Covadis op de tweede plaats. Op de eerste plaats staan namelijk onze mensen. Wij geloven dat medewerkers op de juiste plek excelleren. Dat is wat wij in de afgelopen 18 jaar hebben geperfectioneerd.

Dit heeft geleid tot de samenstelling van effectieve developmentteams met een hoog kennisniveau. Ontwikkelaars blijven daarom ook lang bij Covadis werken, wat heeft geresulteerd in een exponentiële groei van het bedrijf en een aantrekkingskracht voor talent uit de regio.

Software is natuurlijk de gemeenschappelijke deler die al onze collega’s verbindt. Door hen in hun kracht te zetten ontstaat er een omgeving waarin software floreert en geen uitdaging te groot is.

Deze succesformule zetten wij dan ook graag in voor onze opdrachtgevers die bij ons komen met uiteenlopende vraagstukken.

Barbara Trienen Photography IMG 1639 Covadis Sfeer februari22 103
Barbara Trienen Photography IMG 1639 Covadis Sfeer februari22 103
Naadloos geïntegreerd in jouw bedrijfsprocessen

Software op maat

Bij Covadis zijn we gespecialiseerd in software op maat. Maar ook in dit opzicht werken wij anders. De vraagstukken die opdrachtgevers bij ons neerleggen zijn uniek. Dit lossen wij op met mensen die uniek zijn en passen in het juiste team voor de opdracht. Zo creëren wij maatwerk software die naadloos aansluit op bestaande bedrijfsprocessen en zorgt voor een ontzettende efficiënte ondersteuning aan jouw organisatie.

Gehele kantoor vanaf de snelweg
Om sneller meters te maken

Extra kennis of capaciteit

De vraagstukken van onze opdrachtgevers zijn vaak te vereenvoudigen tot een kennis- en/of capaciteitsprobleem op software ontwikkelgebied. De ene opdrachtgever heeft extra ontwikkelaars nodig om zijn team te ontlasten en te versterken. De ander heeft een goed idee, maar zelf geen ontwikkelafdeling en expertise op dit gebied. In beide gevallen kan Covadis worden ingezet om extra capaciteit of kennis te bieden.

Doorontwikkeling of onderhoud

Wij ontwikkelen niet alleen software ‘vanaf de grond’. We nemen ook bestaande software over om deze te verbeteren, aan te passen of te onderhouden. Bijvoorbeeld omdat de opdrachtgever dit niet intern kan of wil doen, of omdat de samenwerking met een eerdere partner niet meer kan worden voortgezet.

Hierbij doen we ons best om een balans te vinden tussen een zo klein mogelijke investering en een zo groot mogelijke kwaliteitsverbetering. We verdiepen ons in de code of software, houden ons bezig met aanpassingen en uitbreidingen en verbeteren de code. Zo maken wij ons de code of software eigen, terwijl jij direct resultaat ziet.

Refactoring of herbouwen

Covadis lost jouw legacy software probleem samen met je op. Heb jij een verouderd maatwerkpakket, CRM-systeem, ERP-systeem of een verouderde koppeling tussen verschillende systemen? Wij analyseren de software en bekijken wat er nodig is om de applicatie geschikt te maken voor de toekomst.

Elk bedrijfsproces is uniek en wij geloven daarom ook in een aanpak op maat. Dit kan een complete herbouw betekenen, maar soms kunnen we met refactoring de situatie al sterk verbeteren.

Met expertise in de meest voorkomende technieken, zal ook jouw project geen probleem zijn!

IMG 9547 Covadis April2021 BTR verkleind 2000
IMG 9547 Covadis April2021 BTR verkleind 2000

"Niets is zo onvoorspelbaar als de wereld van vandaag. De behoefte aan ontwikkelcapaciteit kan per maand variëren. De behoefte van de klant is onze flexibiliteit, of het nu een enkele ontwikkelaar is of een heel team. Covadis schakelt op en af al naar gelang de behoefte van het project zich ontwikkelt."

Addick Hutzezon - Covadis

Covadis werkt voor jou

Development teams van Covadis worden zorgvuldig samengesteld uit ontwikkelaars, architecten, testers en projectleiders. Daarnaast houden we onze medewerkers altijd in huis en detacheren we niemand. Onze mensen werken het best in een vertrouwde omgeving waar zij gebruik kunnen maken van de kracht van het team en de organisatie.

Wie er wel op uit gaan, zijn de gespecialiseerde projectleiders. Zij halen de informatie op bij de opdrachtgevers en vertalen dit in sprints. Daarna schuift de projectleider iedere keer de juiste experts op het juiste moment naar voren om het project tot een succes te maken.

Je hebt namelijk nooit alle expertise tegelijkertijd nodig. En dit is waar je als opdrachtgever de winst pakt. Je hebt toegang tot specialisten wanneer je ze nodig hebt en betaalt er niet voor als zij niet voor je aan het werk zijn.

Afhankelijk van jouw vraagstuk kan het team bestaan uit een enkele developer of een 10-koppig team experts. En is er even minder capaciteit nodig? Onze development teams zijn erg flexibel. Tijdelijk schalen we het team af, zodat je niet onnodig voor capaciteit betaalt die niet gebruikt wordt.

Dit zorgt voor optimaal rendement van de teams voor de opdrachtgever. Een oplevering van hoge kwaliteit binnen de afgesproken planning!

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Mondriaan fonds 1
Sigmax Logo
Radboud
Prorail logo
Beeckestijn Logo
Logo umc utrecht 1
Bolletje Typeface Logo
Logo waterschap
50+ ervaren mannen en vrouwen

The A-team

Per opdracht stellen wij een team op maat samen. We kijken naar wat er gevraagd wordt binnen een project en welke specialisten het beste in dit team kunnen worden ingezet. De grootte van het team is afhankelijk van de opdracht en binnen welke tijd het moet worden opgeleverd. Mocht het vraagstuk hierom vragen, dan zorgt de projectmanager dat alles soepel verloopt. Afhankelijk van de wens wordt dit team aangevuld met gespecialiseerde developers, architecten en/of testers.

Er zitten 50+ experts voor je klaar, dus er is altijd een perfect team samen te stellen op basis van jouw wens.

Werkwijze 1/4

Inventarisatie

De probleem- of doelstelling wordt in kaart gebracht. Waar loop je tegenaan? Wat is je doel?

230825 Covadis office 0525
Werkwijze 2/4

Functioneel ontwerp

Op basis van het gevormde beeld maken we een eerste functionele uitwerking, een architectuurvoorstel en een globale inschatting van de benodigde tijd om de oplossing te realiseren.

Maatwerk software
Werkwijze 3/4

Projectstart

Om te kunnen starten met het project bepalen we samen de planning, de team-samenstelling, en de manier van samenwerken en overleggen. Verder gaan we natuurlijk in en op de kaders en randvoorwaarden. Tot slot zetten we alles helder en duidelijk uiteen, zodat alle neuzen dezelfde kant op staan.

Barbara Trienen Photography IMG 1639 Covadis Sfeer februari22 103
Werkwijze 4/4

Aanpak

We werken bij Covadis niet met 1 standaard aanpak. We stemmen dit af op het project. Een veelgebruikte manier is werken in sprints. Op deze agile manier kunnen we snel resultaat realiseren.

230825 Covadis office 0127
Adviseur Addick - call
Adviseur Addick - call
Snel een antwoord op jouw vragen!

Vrijblijvend een videocall?

Er is ontzettend veel mogelijk in softwareland, maar dat maakt het soms ook lastig. Ben jij bezig met het uitwerken van jouw maatwerk software idee? Of wil je jouw bestaande software laten doorontwikkelen?

En zoek je daarbij de juiste partner waarmee je fijn en succesvol kunt samenwerken?

We komen graag eens bij je op locatie om hierover te sparren. Vind je het fijner om eerst eens een vrijblijvende videocall te doen? Ook geen probleem! Via onderstaande linkje plan je direct een moment in met onze adviseur Addick. Hij denkt graag met je mee én praat je bij over de mogelijkheden van een samenwerking. Zo weet jij precies wat er mogelijk is, zonder al ergens aan vast te zitten!

Download gratis ons whitepaper

“4 zaken waar je op moet letten bij het uitbesteden van software projecten”

  • Het verschil tussen offshoring & outsourcing
  • Kritische vragen die je de softwarepartner moet stellen
  • Intern draagvlak creëren
  • Budget en planning

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Mondriaan fonds 1
Sigmax Logo
Radboud
Prorail logo
Beeckestijn Logo
Logo umc utrecht 1
Bolletje Typeface Logo
Logo waterschap
Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

Meer dan 70 specialisten

Met meer dan 70 experts hebben we altijd de juiste specialisten voor jouw project.

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Neem contact met ons op

Anouk Portret

Snel en vrijblijvend

We helpen je graag!

“Heb je een vraag over jouw softwareproject, wil je meer informatie ontvangen óf kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn?”

Bel mij: 026 361 6600

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret