Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Een autonoom team of aanvullende kracht

Azure developer inhuren

Een nieuw softwareproject, refactoring of doorontwikkeling; voor elk softwarevraagstuk hebben we de juiste developers.

Je kunt één of meer Azure developer(s) inhuren voor jouw software project. Je kunt er ook voor kiezen een volledig team in te schakelen. Als aanvulling of autonoom werkend, onze Azure developers zitten klaar in Arnhem en Doetinchem om met jouw uitdaging te beginnen!

Barbara Trienen Photography IMG 1488 Covadis Sfeer februari22 74
Azure 2x

Daarom kozen zij voor onze Azure developers

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Meer dan 70 experts

Met meer dan 70 specialisten hebben we altijd de juiste experts voor jouw project.

Flexibel & hoog kennisniveau

Wat maakt een Covadis developer een waardevolle toevoeging?

Blijf flexibel: Bij Covadis zijn we ons ervan bewust dat softwaretrajecten veranderlijk zijn. Dit betekent dat ook de benodigde kennis en vaardigheden voor een succesvol project kunnen veranderen. We realiseren ons dat het perfecte 'schaap met vijf poten' niet bestaat. Om die reden zijn we proactief betrokken bij jouw project en kunnen we indien nodig moeiteloos een expert voor een andere inruilen, zonder extra kosten en voor dezelfde prijs.

Bespaar op kosten: Het inzetten van één van onze developers is kosteneffectief. Dit helpt je het gedoe en de kosten te vermijden die komen kijken bij het werven, trainen en behouden van getalenteerde, effectieve en gemotiveerde developers.

Garandeer hoge kwaliteit: Door een developer van Covadis in te schakelen, krijg je toegang tot de collectieve kennis en expertise van onze hele organisatie. Dit stelt ons in staat om je consequent van de beste oplossingen te voorzien.

Wij werken al jaren met plezier voor verschillende bedrijven

Ben je op zoek naar Azure developers voor extra capaciteit en kennis? Met meer dan 70 developers hebben we voor elk softwarevraagstuk een oplossing. In meer dan 20 jaar hebben zij flink wat ervaring opgedaan en tal van mooie oplossingen ontwikkeld voor onze klanten. In elk domein!

Een greep daaruit vind je hieronder!

Rademaker logo
Palmsens Logo
"Met de hulp van Covadis hebben we in korte tijd een MVP clouddienst van hoog niveau op kunnen zetten. Het team van Covadis werkt snel en doelgericht." 


Niels van Velzen - CTO PalmSens

Nieuwestroomlogopayoffblauw v2
"Covadis voelt als een onderdeel van NieuweStroom, ook al zijn we twee aparte organisaties. Een goed partnership tussen twee bedrijven, waarbij Covadis kritisch meedenkt en kwaliteit op hoog niveau levert, zodat NieuweStroom zijn ambities kan waarmaken." 


Erik Veer - Manager Energy Development

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Mondriaan fonds 1
Sigmax Logo
Radboud
Prorail logo
Beeckestijn Logo
Logo umc utrecht 1
Bolletje Typeface Logo
Logo waterschap
Kantoor Covadis
Azure 2x

“Benieuwd wat onze Azure developers voor jou kunnen betekenen? Deel jouw softwarevraagstuk, dan kijken wij welke specialisten daarbij passen.”

Binnen één werkdag reactie

Neem contact met ons op

Weet jij al waar je onze Azure developers voor in wil huren? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op met ons op.

Plan een videocall in, stuur een mail of deel jouw vraagstuk telefonisch. Je kunt binnen één werkdag een reactie verwachten.

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret