Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Op zoek naar een Azure developer?

Azure developer inhuren

Ben jij op zoek naar een ervaren developer met Azure kennis? Covadis biedt Azure expertise afgestemd op jouw behoefte. Samen zoeken we naar de beste en meest efficiënte oplossing voor jouw project.

Heb je zelf een development team met projectmanager en ben je (tijdelijk) op zoek naar extra capaciteit? Door een Azure ontwikkelaar van Covadis in te huren heb je de perfecte aanvulling op jouw team en kun je meer meters maken!

Werk jij met een bestaand team aan een opdracht met veel Azure componenten? Door een ontwikkelaar in te huren met Azure expertise kun je tijdelijk de ontwikkelcapaciteit in je project opschalen.

Heb je geen ontwikkelaars in huis? Dan stellen we een development team voor je samen, geheel afgestemd op jouw wensen en budget. Zijn er verschillende expertises nodig in jouw vraagstuk? Flexibel haken we onze experts aan en betaal je alleen wanneer het nodig is. Transparant en eerlijk; dat vinden we belangrijk!

nearshoring ontwikkelaar
nearshoring ontwikkelaar

Azure developers inhuren bij Covadis

Onze programmeurs worden veel ingehuurd voor het ontwikkelen van nieuwe maatwerk software, doorontwikkeling en als extra capaciteit voor jouw bestaande developmentteam. Met onze Azure developers ben je verzekerd van:

  • Kwaliteit door gecertificeerde Azure ontwikkelaars;
  • Volledige eigendom over de software;
  • Een snelle start van je project;
  • Up-to-date kennis over Azure;
  • Op- of afschalen wanneer wenselijk.
Palmsens Logo
"Met de hulp van Covadis hebben we in korte tijd een MVP clouddienst van hoog niveau op kunnen zetten. Het team van Covadis werkt snel en doelgericht."

Niels van Velzen - CTO PalmSens

De projecten van onze Azure developers

Wij maken gebruik van Azure omdat wij hiermee onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Door de toenemende digitalisering moeten applicaties steeds beter kunnen schalen. Dit houdt in dat de applicatie berekend moet zijn op meer data en een hogere piekbelasting. Daarnaast mag de veiligheid van de applicatie natuurlijk ook niet in het geding komen. Azure biedt ons de mogelijkheid om zowel deze schaalbaarheid en veiligheid op een zeer kosten efficiënte manier te kunnen waarborgen.

Hoewel wij Azure vaak gebruiken, springen een aantal projecten er bovenuit. Zo is er voor Nieuwestroom een facturatiemodule schaalbaar herbouwd en voor ConnectedGreen hebben wij een applicatie ontwikkeld om met slimme sensoren groenprojecten te monitoren. IoT en Big Data projecten waar onze developers energie van krijgen! Meer over deze en andere projecten lees je hier.

Wij werken o.a. voor

Bolletje logo
Niewestroom logo
Van Raam logo
Venstertechniek logo
Beeckestijn Business School logo
Obelink logo
Ferro techniek
Qoffy Logo RGB hor Zwart blauw
Concrefy logo
Partners in mobiliteit logo
Forever direct logo
Nedgraphics logo
Van Boekel Logo
Lin Qiot logo
Logo logo 1 384x125
Logo Geocare
Connected Green LOGO 1000 TR
Mombarg beton
Morsinkhoff Rymoplast
Logo Spatial Insight 2021
Palmsens Logo
Cooper Vision Logo Groot
Logo Mondriaan Fonds
Senefelder logo
Logo IT Workz 2
Sigmax Logo
Adviseur Addick - call
Adviseur Addick - call
Plan direct wat in!

Een vrijblijvende videocall?

We komen natuurlijk graag bij je op locatie. Mocht je het fijner vinden om eerst vrijblijvend eens een videocall te doen? Dan kun je via onderstaande link direct een moment inplannen bij onze adviseur Addick.

In een call van een half uurtje kun je hem vragen stellen over jouw project en samen kijken naar de beste aanpak. Dan weet je exact waar je aan toe bent, zonder direct ergens aan vast te zitten.

Via onderstaande link plan je direct iets in zijn agenda:

Wat kost een developer Whitepaper

Gratis download vol tips!

Ben je op zoek naar een ontwikkelaar voor het ontwikkelen van jouw software project? En ben je benieuwd naar het verschil tussen het inhuren of in dienst nemen van een software programmeur? In dit gratis whitepaper vergelijken we de kosten en lichten we de voor- en nadelen toe. Zo maak jij de juiste keuze!

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt