Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Versnel jouw digitale transformatie met Azure integratie experts van Covadis

Azure Integratie Specialisten

Bij Covadis combineren we technologische expertise met creatieve innovatie om onze opdrachtgevers te helpen de markt te veroveren. Met onze vestigingen in Doetinchem en Arnhem, bestaat ons team uit 70 professionals, waaronder 60 toegewijde ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in de Microsoft technologie stack, met een diepe expertise in Azure.

230825 Covadis office 0351
Azure 2x

Daarom kozen zij voor onze Azure integratie specialisten

Nederlandstalig & Engelstalig

Al onze developers spreken vloeiend Nederlands en Engels. Dat belooft een goede communicatie.

Hoogopleid & Azure expertise

Met Azure certificeringen en een HBO diploma op zak denken onze specialisten mee op niveau.

7+ jaar ervaring

Bespaar op lange inwerkperiodes. Onze developers hebben gemiddeld 7 jaar ervaring.

Dit is wat wij doen

De expertise van onze Azure integratie specialisten

Ontwikkeling en beheer van integraties:
Wij zijn experts in het beheren en ontwikkelen van integraties met behulp van Azure's uitgebreide dienstenpakket, inclusief Azure Functions, Azure Service Bus, Azure API Management en Azure Event Grid. Deze technologieën stellen ons in staat om flexibele, schaalbare en veilige interacties tussen uw systemen en applicaties te faciliteren, wat de integratie van complexe bedrijfsprocessen vereenvoudigt.

API ontwerp en beveiliging:
Ons specialisten ontwikkelen API's met een specifieke focus op veiligheid, authenticatie en autorisatie. We zorgen ervoor dat jouw data en toepassingen maximaal beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang en externe bedreigingen, wat essentieel is voor het behouden van jouw organisatorische integriteit en vertrouwen.

Toepassing van integratiepatronen:
We passen geavanceerde integratiepatronen toe, zoals point-to-point, publish-subscribe en message routing, om de betrouwbaarheid en effectiviteit van de dataoverdracht binnen jouw gedistribueerde netwerken te garanderen. Deze methoden helpen ons om complexe gegevensstromen efficiënt te beheren en te optimaliseren.

Ervaring met dataformaten en transformatie:
Onze specialisten beschikken over uitgebreide ervaring met diverse dataformaten, waaronder XML, JSON en EDI. Ze zijn vaardig in het uitvoeren van complexe data mapping en transformatieprocessen, die cruciaal zijn voor het effectief integreren en verwerken van informatie tussen verschillende systemen.

Rademaker logo
"Met Covadis hebben we de perfecte partner gevonden voor het ontwikkelen van onze applicaties. Hun toegewijde team van ervaren ontwikkelaars begrijpt onze behoeften feilloos. De no-nonsense mentaliteit zorgt voor een vlotte samenwerking en geweldige resultaten. We zijn meer dan tevreden."

Rob Beffers - Manager Processes, Information & Digitalization

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Mondriaan fonds 1
Sigmax Logo
Radboud
Prorail logo
Beeckestijn Logo
Logo umc utrecht 1
Bolletje Typeface Logo
Logo waterschap
Waarom kiezen voor Covadis?

4 keer wat ons anders maakt

Kennis: collectieve expertise

Bij Covadis staat één Azure specialist nooit alleen. Elke specialist brengt de gecombineerde kennis en ervaring van 60 toegewijde experts met zich mee. Dit betekent dat met elke Covadis-developer die je inhuurt, je toegang krijgt tot een breed scala aan technische vaardigheden en inzichten, waardoor de kwaliteit en effectiviteit van je projecten aanzienlijk worden verhoogd.

Proactief: samenwerking gericht op jouw doelen

Onze specialisten zijn niet alleen reactief, maar uiterst proactief. We denken, waar dat is gewenst, actief met je mee over de beste wegen om jouw specifieke bedrijfsdoelen te bereiken. Dit partnerschap benadrukt onze inzet om niet alleen aan verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen, met een duidelijke focus op jouw succes.

Continuïteit: gegarandeerde dienstverlening

Het leven is onvoorspelbaar, maar onze dienstverlening is dat niet. Bij ziekte of vakantie van onze professionals zorgen wij voor een naadloze vervanging. Dit beleid garandeert dat jouw projecten altijd de ononderbroken aandacht krijgen die ze verdienen, zonder vertragingen of onderbrekingen.

Flexibiliteit: dynamische expertise

Bij Covadis begrijpen we dat projectbehoeften kunnen veranderen. Als je op enig moment behoefte hebt aan een ander type specialist, bieden we de mogelijkheid om van expert te wisselen tegen hetzelfde tarief. Deze flexibiliteit stelt je in staat om agile te blijven en je aan te passen aan veranderende projecteisen zonder extra kosten.

Covadis kantoor 2023 19
Azure 2x

“Azure integratie specialisten die jouw project versnellen”

Een verkennend gesprek

Klaar om stappen te zetten?

Werk samen met Covadis en maak gebruik van onze gespecialiseerde Azure integratie specialisten om jouw intergratieproject tot een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen jouw digitale transformatie te realiseren.

Bij Covadis zijn we meer dan alleen softwareontwikkelaars; we zijn jouw partner in digitale innovatie. Laat ons jou helpen de uitdagingen van morgen aan te gaan met de technologie van vandaag.

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret