Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Op zoek naar een Angular developer?

Angular developer inhuren

Heb jij voor een softwareproject één of meerdere developers nodig met Angular expertise? Elk project vraagt om specifieke kennis en een andere aanpak. Daarom kun je bij Covadis één developer of een team van developers, softwarearchitecten en/of testers inhuren.

Samen kijken we naar de vereisten van jouw project, de wensen wat betreft de aanpak en natuurlijk je budget om tot een aanpak op maat te komen.

Dus is jouw developmentteam bezig met een Angular project, maar heb je behoefte aan extra capaciteit? Of heb je geen ontwikkelaars in dienst en wil je een nieuw of oud softwareproject oppakken? Dan zorgt Covadis voor een passende oplossing.

angular developer inhuren
angular developer inhuren

Angular in een notendop

Angular is een open-source framework om dynamische front-end applicaties mee te ontwikkelen. Het is een erg stabiel framework, omdat het goed wordt onderhouden door techreus Google. Deze stabiele basis draagt weer bij aan de continuïteit van je ontwikkelde applicatie.

Daarnaast geeft het Angular framework ontwikkelaars een set aan guidelines, structuur en tools om op een erg efficiënte manier goed werkende applicaties te ontwikkelen. Bij Covadis maken de ontwikkelaars vaak gebruik van Angular in combinatie met een back-end geschreven in het .NET framework.

angular ontwikkelaar inzetten
angular ontwikkelaar inzetten

De projecten van onze Angular developers

Wij maken gebruik van Angular omdat wij hiermee onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Door de toenemende digitalisering moeten applicaties steeds beter kunnen schalen. Dit houdt in dat de applicatie berekend moet zijn op meer data en een hogere piekbelasting. Daarnaast mag de veiligheid van de applicatie natuurlijk ook niet in het geding komen. Angular biedt ons de mogelijkheid om zowel deze schaalbaarheid en veiligheid op een zeer kosten efficiënte manier te kunnen waarborgen.

Hoewel wij Angular vaak gebruiken, springen een aantal projecten er bovenuit. Zo is er voor Nieuwestroom een facturatiemodule schaalbaar herbouwd en voor ConnectedGreen hebben wij een applicatie ontwikkeld om met slimme sensoren groenprojecten te monitoren. IoT en Big Data projecten waar onze developers energie van krijgen! Meer over deze en andere projecten lees je in deze cases.

Een Angular developer voor jouw project

Onze developers hebben veel ervaring en kennis op het gebied van Angular. De meeste uitdagingen hebben zij al gezien én opgelost. Ben je benieuwd wat onze ontwikkelaars voor jou kunnen betekenen?

Met de Angular experts van Covadis ben je verzekerd van:

  • Een snelle start van je project;
  • Mogelijkheid tot flexibel op- en afschalen;
  • Kwaliteit;
  • Op de hoogte van de laatste kennis en ontwikkelingen;
  • Geen langlopende contracten.

Omdat we werken met flexibele teams, kunnen we altijd een passende oplossing bieden voor jouw vraag.

  • Tijdelijk of voor langere tijd.
  • Één of enkele Angular developers.
  • Of een volledig developmentteam om de ontwikkeling uit te besteden?

Alles is mogelijk en afhankelijk van jouw wens.

Wat kost een developer Whitepaper

Gratis download vol tips!

Ben je op zoek naar een ontwikkelaar voor het ontwikkelen van jouw software project? En ben je benieuwd naar het verschil tussen het inhuren of in dienst nemen van een software programmeur? In dit gratis whitepaper vergelijken we de kosten en lichten we de voor- en nadelen toe. Zo maak jij de juiste keuze!

Wij werken o.a. voor

Bolletje logo
Niewestroom logo
Van Raam logo
Venstertechniek logo
Beeckestijn Business School logo
Obelink logo
Ferro techniek
Qoffy Logo RGB hor Zwart blauw
Concrefy logo
Partners in mobiliteit logo
Forever direct logo
Nedgraphics logo
Instorebroadcast logo
Van Boekel Logo
Lin Qiot logo
Logo logo 1 384x125
Logo Geocare
Connected Green LOGO 1000 TR
Mombarg beton
Software adviseur Chiel
Software adviseur Chiel
Plan direct wat in!

Een vrijblijvende videocall?

We komen natuurlijk graag bij je op locatie. Mocht je het fijner vinden om eerst eens vrijblijvend een videocall te doen? Dan kun je via onderstaande link direct een moment inplannen bij onze adviseur Chiel.

In een call van een half uurtje kun je hem vragen stellen over jouw project en samen kijken naar de beste aanpak. Dan weet je exact waar je aan toe bent, zonder direct ergens aan vast te zitten.

Via onderstaande link plan je direct iets in zijn agenda:

Hoi! Ik ben Chiel. Wil je vrijblijvend sparren?

Chiel Pas