Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Snel starten met ervaren developers

Developer(s) inhuren

Developers inhuren voor extra ontwikkelcapaciteit of -kennis? De ervaren developers van Covadis zijn snel inzetbaar. Of het nou gaat om één of enkele developers als aanvulling op je eigen team of een volledig developmentteam van Covadis; we hebben een passende oplossing!

developer inhuren
Voor ieder vraagstuk een passende oplossing

Developers inhuren voor extra capaciteit en kennis

Heb je al een team developers zitten en zoek je extra capaciteit en/of kennis? Door onze brede kennis van ontwikkeltrajecten, methodieken en programmeercode kunnen onze ontwikkelaars snel aanhaken bij bestaande ontwikkelingen. Geen lange inwerkperiodes en geen moeizame kennisoverdracht.

We weten waar we het over hebben waardoor onze ontwikkelaars zich heel snel thuis voelen bij onze opdrachtgevers en meedraaien alsof ze er altijd zijn geweest.

Of het nou gaat om één of meerdere developers, samen met de opdrachtgever schakelen we verder op of af naar behoefte.

Daarnaast verhoog je met developers van Covadis de ontwikkelsnelheid aanzienlijk. Met een kortere time-to-market vergroot je de voorsprong op de concurrentie of kun je sneller rendement maken op je doorontwikkeling.

Software development volledig uitbesteden

Heb je zelf geen ontwikkelaars in dienst? Dan nemen we het project graag voor je uit handen. Met meer dan 50 specialisten, stellen we een team samen dat perfect past bij jouw project en wensen.

Met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring, hebben we onze werkwijze en het samenstellen van de meest efficiënte developmentteams geperfectioneerd. Afhankelijk van jouw vraagstuk kan het team bestaan uit een enkele developer of een 10-koppig team experts.

En is er even minder capaciteit nodig? Onze development teams zijn erg flexibel. Tijdelijk schalen we het team af, zodat je niet onnodig voor capaciteit betaalt die niet gebruikt wordt.

Of het nu gaat om een volledig nieuw maatwerk project, het moderniseren van verouderde software of software doorontwikkelen van huidige software; we helpen je graag verder met ieder maatwerk software-vraagstuk!

Wat kost een ontwikkelaar mockup
Gratis download vol tips!

Wat kost een ontwikkelaar?

Gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring. Gratis en vrijblijvend. Na het lezen zet jij eenvoudig de kosten op een rijtje en maak je de vergelijking. Zo maak jij de juiste beslissing!

Wij werken o.a. voor

Bolletje logo
Niewestroom logo
Van Raam logo
Venstertechniek logo
Beeckestijn Business School logo
Obelink logo
Ferro techniek
Qoffy Logo RGB hor Zwart blauw
Concrefy logo
Partners in mobiliteit logo
Forever direct logo
Nedgraphics logo
Van Boekel Logo
Lin Qiot logo
Logo logo 1 384x125
Logo Geocare
Connected Green LOGO 1000 TR
Mombarg beton
Morsinkhoff Rymoplast
Logo Spatial Insight 2021
Palmsens Logo
Cooper Vision Logo Groot
Logo Mondriaan Fonds
Senefelder logo
Logo IT Workz 2
Sigmax Logo
Developers inhuren
Developers inhuren
Een greep uit onze projecten

Daar zijn we trots op

Door het laagdrempelige karakter van Covadis zijn onze ontwikkelaars betrokken geweest bij een grote verscheidenheid aan projecten van het ontwikkelen van toegepaste software, dedicated ERP systemen tot een gebruiksvriendelijke app. Hierdoor beschikken ze over een breed palet aan specialismes en zijn onze experts thuis in verschillende bedrijfssectoren en projecten van groot naar klein.

Hieronder vind je een greep uit onze projecten.

Covadis addick werkt
Covadis addick werkt
Plan direct wat in!

Een vrijblijvende videocall?

We komen natuurlijk graag bij je op locatie. Mocht je het fijner vinden om eerst vrijblijvend eens een videocall te doen? Dan kun je via onderstaande link direct een moment inplannen bij onze adviseur Addick.

In een call van een uurtje kun je hem vragen stellen over jouw project en samen kijken naar de beste aanpak. Op basis van de input die hieruit komt, kan hij vervolgens ook een vrijblijvende offerte afgeven. Dan weet je exact waar je aan toe bent, zonder direct ergens aan vast te zitten.

Via onderstaande linkje plan je direct iets in zijn agenda:

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt