Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Snel meer kennis en capaciteit

Developer(s) inhuren

Goede ontwikkelaars vinden, binden én behouden wordt tegenwoordig steeds lastiger. Toch kan de ontwikkeling van jouw project niet stil komen te liggen. Wij begrijpen dat.

Daarom kun je bij Covadis één of meer developer(s) inhuren. Je kunt er ook voor kiezen een volledig team in te schakelen. Als aanvulling of autonoom werkend, onze developers zitten klaar in Arnhem en Doetinchem om met jouw uitdaging te beginnen!

Per direct extra ontwikkelcapaciteit nodig?

Kantoor Covadis Website

Kies ook voor developers van Covadis

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Meer dan 70 specialisten

Met meer dan 70 specialisten hebben we altijd de juiste developers voor jouw project.

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Flexibel & hoge kwaliteit

Wat maakt een Covadis developer een waardevolle toevoeging?

Blijf flexibel: Bij Covadis zijn we ons ervan bewust dat softwaretrajecten veranderlijk zijn. Dit betekent dat ook de benodigde kennis en vaardigheden voor een succesvol project kunnen veranderen. We realiseren ons dat het perfecte 'schaap met vijf poten' niet bestaat. Om die reden zijn we proactief betrokken bij jouw project en kunnen we indien nodig moeiteloos een expert voor een andere inruilen, zonder extra kosten en voor dezelfde prijs.

Bespaar op kosten: Het inzetten van één van onze developers is kosteneffectief. Dit helpt je het gedoe en de kosten te vermijden die komen kijken bij het werven, trainen en behouden van getalenteerde, effectieve en gemotiveerde developers.

Garandeer hoge kwaliteit: Door een developer van Covadis in te schakelen, krijg je toegang tot de collectieve kennis en expertise van onze hele organisatie. Dit stelt ons in staat om je consequent van de beste oplossingen te voorzien.

Wij werken al jaren met plezier voor verschillende organisaties!

Of je nu zoekt naar een compleet ontwikkelteam voor jouw project óf versterking voor jouw eigen team; we hebben de juiste experts beschikbaar!

In de afgelopen 20 jaar zijn onze ontwikkelaars betrokken geweest bij een grote verscheidenheid aan projecten. Van het ontwikkelen van toegepaste software voor bedrijfskritische processen tot gebruiksvriendelijke applicaties. Hierdoor beschikken ze over een breed palet aan specialismes en zijn onze experts thuis in verschillende domeinen.

Sigmax Logo

"Covadis is in staat snel te schakelen en software engineers met juiste kennis en expertise te leveren voor onze uitdagende projecten"

René Bal - Business Unit Manager bij Sigmax Public Transport

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Mondriaan fonds 1
Sigmax Logo
Radboud
Prorail logo
Beeckestijn Logo
Logo umc utrecht 1
Bolletje Typeface Logo
Logo waterschap
Kantoor Covadis Website

““Weten hoe ons team voor jou van meerwaarde kan zijn? Deel je softwarevraagstuk met ons en we laten het je weten!””

Binnen één werkdag reactie

Neem contact met ons op

Elk softwarevraagstuk is anders. Dus wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie? Neem dan contact op met ons op!

Bel, mail of plan een videocall in. Dan vertellen wij je graag wat onze developers voor je kunnen betekenen!

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret