Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

SaaS oplossing laten ontwikkelen?

Software as a Service (SaaS) is tegenwoordig een populair en veel voorkomend verdienmodel. Heb jij een goed idee dat je op de markt wil brengen als SaaS applicatie?

Het succes van een goede SaaS oplossing valt of staat namelijk met een goede uitvoering. We helpen je graag verder met de technische realisatie van jouw idee.

Wat is een Pull Request

Zo werkt SaaS

Het idee van SaaS is het aanbieden van een online dienst, waarmee je doorlopende inkomsten genereert. Op basis van een abonnementsvorm genereer je (vaak) maandelijks inkomsten.

Zowel zakelijk als richting de consument heeft het SaaS principe een flinke vlucht genomen. Denk zakelijk gezien bijvoorbeeld aan MailChimp, Hubspot of Slack. Voor vrijwel elk zakelijk proces is wel een SaaS oplossing beschikbaar. Richting de consumentenmarkt zijn Microsoft Office 365, Strava of Dropbox voorbeelden waarbij je in abonnementsvorm opslagruimte in de cloud koopt.

De opties zijn tegenwoordig oneindig, dus een sterk onderscheidend vermogen, gebruiksvriendelijk design én blijven doorontwikkelen zijn cruciale factoren. In deze markt gaan de ontwikkelingen erg snel, dus het blijven verbeteren en uitrollen van nieuwe features is een absolute must.

Aan de slag met jouw eigen SaaS oplossing

Wil jij jouw idee tot uitvoering brengen en zoek je hierbij de juiste partner? Zoek je ervaren developers die jouw huidige developmentteam kunnen aanvullen? Of wil je een bestaande SaaS oplossing laten moderniseren of doorontwikkelen? De 50+ experts van Covadis helpen je hierin graag verder. Samen maken we van jouw idee werkelijkheid.

Ga je jouw software-idee als SaaS in de markt zetten? Dan wil je een oplossing die:

  • Makkelijk te onderhouden is;

  • Schaalbaar kan meegroeien;

  • Makkelijk door te ontwikkelen is;

  • Super intuïtief is ontworpen voor de eindgebruiker.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Mondriaan fonds 1
Sigmax Logo
Radboud
Prorail logo
Beeckestijn Logo
Logo umc utrecht 1
Bolletje Typeface Logo
Logo waterschap

Snel starten

In een snel veranderende markt is snelheid essentieel. Daarom zijn we zo ingericht dat we snel voor je aan de slag kunnen. Onze kennis en gestroomlijnde processen maken dat we zeer snel kunnen beginnen. De eerste stap is snel gemaakt en samen met de klant schakelen we verder op naar behoefte. Een goed idee verdient directe aandacht opdat het momentum niet verloren gaat. Door onze laagdrempelige aanpak kun je vandaag nog beginnen om de wens van morgen te realiseren.

Flexibele teams
Je hebt tijdens een ontwikkelproces nooit constant dezelfde expertises en capaciteit nodig. Daarom zijn onze teams flexibel en betaal je alleen voor de experts die op dat moment nodig zijn.

Blijven doorontwikkelen

‘Stilstand is achteruitgang’ is in de SaaS wereld al helemaal van toepassing. Om in deze markt te kunnen blijven concurreren, is het belangrijk om snel in te kunnen spelen op ontwikkelingen en nieuwe kansen. En dan wil je niet hoeven wachten op jouw softwarepartij. Wij haken op het juiste moment de juiste ontwikkelaars aan om de door jou bedachte nieuwe features te ontwikkelen en te implementeren.

Volledig eigendom

Goede ideeën en unieke oplossingen horen thuis bij de geestelijke vader. Daarom zorgen wij ervoor dat het IP altijd bij onze klanten ligt. Wij weten hoe belangrijk het is om bij innovaties alle touwtjes zelf in handen te hebben en te zorgen dat geen kennis verloren gaat.

Onze SaaS ervaring

Onze experts hebben de nodige ervaring opgebouwd en diverse SaaS oplossingen ontwikkeld. Ze weten dus exact wat er komt kijken bij de ontwikkeling en uitrol. Zo hebben we de volgende oplossingen gebouwd:

Vrijblijvend een offerte?

Het laten bouwen van een SAAS oplossing vraagt vaak (afhankelijk van de omvang) om een behoorlijke investering. Daarom is het belangrijk om je opties goed te overwegen. Welke softwarepartij past het beste bij jouw organisatie en aan welke investering moet je denken.

Daarom geven we je graag vrijblijvend een offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Neem hiervoor gerust contact op met onze adviseur Addick. Door samen met hem te sparren over het idee, kunnen we je vrijblijvend een urenindicatie afgeven.

Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

Meer dan 70 specialisten

Met meer dan 70 experts hebben we altijd de juiste specialisten voor jouw project.

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Neem contact met ons op

Anouk Portret

Snel en vrijblijvend

We helpen je graag!

“Heb je een vraag over jouw softwareproject, wil je meer informatie ontvangen óf kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn?”

Bel mij: 026 361 6600

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret