Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Klaar voor de toekomst

Smart Industry

Wil je software laten ontwikkelen op het gebied van Smart Industry? En ben je op zoek naar een softwarepartij die dit voor jou kan realiseren?

Covadis adviseert je vrijblijvend en kan dit hele traject samen met jou oppakken. Vanaf het concept tot aan de realisatie en doorontwikkeling; we hebben voor ieder deel van het traject specialisten beschikbaar en kunnen snel starten met jouw smart industry project!

Smart Industry software
In een notendop

Smart Industry

In smart industry worden robots en machines in fabrieken aangesloten op een netwerk/ het internet. Hierdoor kunnen ze met elkaar en met andere computersystemen communiceren.

De machines en robots kunnen daardoor beter met elkaar worden geïntegreerd en als kers op de taart kunnen softwaretoepassingen worden geïntegreerd in het proces.

Dit betekent dat productielijnen en verschillende onderdelen van processen nog beter op elkaar worden afgestemd. Zo kan er tijdwinst worden geboekt, kosten en materiaal worden bespaard en is er een nog grotere reductie van de foutkans. Om slagkracht te behouden, zijn smart industry oplossingen dus essentieel voor productiebedrijven.

Een greep uit onze

Smart Industry projecten

Door het laagdrempelige karakter van Covadis zijn wij betrokken geweest bij een grote verscheidenheid aan projecten met betrekking tot smart industry. Hierdoor beschikken we over een breed palet aan specialismen en zijn we thuis in verschillende bedrijfssectoren en projecten, van groot naar klein.

Covadis kan voor jou software ontwikkelen die communiceert met 'slimme' apparaten en sensoren. Enkele voorbeelden hiervan vind je in onderstaande cases.

Maatwerk software koppeling laten maken
Maatwerk software koppeling laten maken
Helder werkproces voor het beste resultaat

Werkwijze

Onze teams worden volledig aangepast aan jouw behoefte, zowel in omvang als in specialisaties. Hiermee zorgen we altijd voor de perfecte oplossing die bijdraagt aan jouw doelstellingen.

We werken altijd volgens een in overleg vastgestelde ontwikkelmethode, zoals een Agile-methode. En heb je de voorkeur voor een hybride vorm? Dan passen we onze werkwijze daar gewoon op aan. We vinden het belangrijk dat onze ontwikkelmethode helder en overzichtelijk is en werkt voor onze opdrachtgevers. Een duidelijke manier van werken zorgt immers ook voor het beste resultaat.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Mondriaan fonds 1
Sigmax Logo
Radboud
Prorail logo
Beeckestijn Logo
Logo umc utrecht 1
Bolletje Typeface Logo
Logo waterschap
flexibele samenwerking

Opdrachtgever centraal

Laagdrempelige voorwaarden

Covadis weet hoe complex softwareoplossingen kunnen zijn en hoe lastig het is om de eerste stap te zetten. Daarom hebben we onze voorwaarden zo laagdrempelig mogelijk gemaakt, want die eerste stap is allesbepalend voor het halen van je doelstellingen.

Uurtarief

Onze kracht is dat de motivatie, gedrevenheid en de kennis van ons talent zich laat belonen met de mooie softwareoplossingen die we steeds weer weten te bouwen. We zijn trots op ons werk en dat is wat ons bindt en ons in staat stelt om tegen een sympathiek tarief software te ontwikkelen voor iedere ondernemer. Covadis brengt softwareontwikkeling weer terug naar de basis. Software is leuk en daar moet iedereen voordeel van kunnen ondervinden.

Flexibele samenwerking

Niets is zo onvoorspelbaar als de wereld van vandaag. De behoefte aan ontwikkelcapaciteit kan per maand variëren. Langdurige bindende overeenkomsten zijn daarin niet handig, alsook het vastzitten aan een vast ontwikkelteam. De behoefte van de klant is onze flexibiliteit, of het nu een enkele ontwikkelaar is of een heel team. Covadis schakelt op en af al naar gelang de behoefte van het project zich ontwikkelt.

IP bij de opdrachtgever

Goede ideeën en unieke oplossingen horen thuis bij de geestelijke vader. Daarom zorgen wij ervoor dat het IP altijd bij onze opdrachtgever ligt. Wij weten hoe belangrijk het is om bij innovaties alle touwtjes zelf in handen te hebben en te zorgen dat geen kennis verloren gaat. Niet voor ons maar zeker niet voor jou.

Software adviseur Chiel
Software adviseur Chiel
Plan vrijblijvend een call

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd hoe Smart Industry kan bijdragen aan jouw bedrijfsprocessen? Via onderstaande linkje plan je geheel vrijblijvend een videocall in met onze adviseur Addick. Op die manier krijg je zicht op de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Liever een afspraak op locatie? Geen probleem! Neem gerust contact op om een afspraak in te plannen!

Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

Meer dan 70 specialisten

Met meer dan 70 experts hebben we altijd de juiste specialisten voor jouw project.

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Neem contact met ons op

Anouk Portret

Snel en vrijblijvend

We helpen je graag!

“Heb je een vraag over jouw softwareproject, wil je meer informatie ontvangen óf kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn?”

Bel mij: 026 361 6600

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret