Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Slimme software oplossingen

Internet of Things

Wil je software laten ontwikkelen voor een Internet of Things toepassing? En ben je op zoek naar een softwarepartij die dit voor jou kan realiseren?

Covadis adviseert je vrijblijvend en kan dit hele traject samen met jou oppakken. Vanaf het IoT concept tot aan de realisatie en doorontwikkeling; we hebben voor ieder deel van het traject specialisten in dienst en kunnen snel starten met jouw project!

Internet of Things oplossingen
Internet of Things oplossingen

Wat is Internet of Things?

Er worden steeds meer slimme apparaten en sensoren ontwikkeld waarmee via het internet op afstand kan worden gecommuniceerd. Dit noemen we ook het Internet of Things (IoT). Het zorgt ervoor dat apparaten en diensten efficiënter worden. Daarnaast leidt het tot allerlei nieuwe toepassingen die voorheen nog niet bestonden.

Internet of things
Internet of things
Hoe werkt het

Internet of Things

Een apparaat of sensor maakt verbinding met het internet door middel van een internetchip en verstuurt/ontvangt data van of naar een applicatie waar deze data wordt verwerkt. Hierbij kan je denken aan data over temperatuur, vocht of bijvoorbeeld slijtage van bepaalde producten.

Door deze verbinding worden apparaten 'slim'. Een koelkast kan je bijvoorbeeld waarschuwen als je ijsklontjes klaar zijn en je huiskamerverlichting gaat automatisch aan wanneer jij 's avonds thuiskomt.

Wanneer we dit vertalen naar zakelijke toepassingen, kun je bijvoorbeeld denken aan botanische doeleinden, waarbij op basis van bodemvocht, temperatuur en lichtintensiteit
advies wordt gegeven over de verzorging van bloemen en planten voor optimale groei. Of in de betonverwerking waar door middel van slimme sensoren de uitharding van beton wordt berekend. Dit maakt de processen efficiënter.

Kortom, je kunt een apparaat opdrachten geven op afstand. Of je kunt informatie opvragen waar je weer actie op kan ondernemen. In beide gevallen is het voordeel dat je zelf niet fysiek in de buurt hoeft te zijn en dat handmatige acties of waarnemingen geautomatiseerd kunnen worden.

Een greep uit onze

Projecten met het Internet of Things

We hebben al heel wat mooie projecten mogen realiseren waarbij IoT wordt toegepast. Hierdoor hebben we de kennis en specialisten in huis; van groot tot klein project in uiteenlopende bedrijfssectoren.

Covadis kan voor jou software ontwikkelen dat communiceert met 'slimme' apparaten en sensoren. Enkele voorbeelden hiervan vind je in onderstaande cases.

Heb je een IoT idee of wil je weten wat IoT voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan geheel vrijblijvend een videocall in bij onze adviseur Chiel. Hij kijkt graag met je mee voor een passend advies!

Via onderstaande linkje plan je direct een moment in. Liever een afspraak op locatie? Neem gerust contact op om een afspraak in te plannen.

javascript developers inhuren
javascript developers inhuren
Helder werkproces voor het beste resultaat

Werkwijze

Onze teams worden volledig aangepast aan jouw behoefte, zowel in omvang als in specialisaties. Hiermee zorgen we altijd voor de perfecte oplossing die bijdraagt aan jouw doelstellingen.

We werken altijd volgens een in overleg vastgestelde ontwikkelmethode, zoals een Agile-methode. En heb je de voorkeur voor een hybride vorm? Dan passen we onze werkwijze daar gewoon op aan. We vinden het belangrijk dat onze ontwikkelmethode helder en overzichtelijk is en werkt voor onze opdrachtgevers. Een duidelijke manier van werken zorgt immers ook voor het beste resultaat.

Wij werken o.a. voor

Bolletje logo
Niewestroom logo
Van Raam logo
Venstertechniek logo
Beeckestijn Business School logo
Obelink logo
Ferro techniek
Qoffy Logo RGB hor Zwart blauw
Concrefy logo
Partners in mobiliteit logo
Forever direct logo
Nedgraphics logo
Instorebroadcast logo
Van Boekel Logo
Lin Qiot logo
Logo logo 1 384x125
Logo Geocare
Connected Green LOGO 1000 TR
Mombarg beton
flexibele samenwerking

Opdrachtgever centraal

Laagdrempelige voorwaarden

Covadis weet hoe complex softwareoplossingen kunnen zijn en hoe lastig het is om de eerste stap te zetten. Daarom hebben we onze voorwaarden zo laagdrempelig mogelijk gemaakt, want die eerste stap is allesbepalend voor het halen van je doelstellingen.

Uurtarief

Onze kracht is dat de motivatie, gedrevenheid en de kennis van ons talent zich laat belonen met de mooie softwareoplossingen die we steeds weer weten te bouwen. We zijn trots op ons werk en dat is wat ons bindt en ons in staat stelt om tegen een sympathiek tarief software te ontwikkelen voor iedere ondernemer. Covadis brengt softwareontwikkeling weer terug naar de basis. Software is leuk en daar moet iedereen voordeel van kunnen ondervinden.

Flexibele samenwerking

Niets is zo onvoorspelbaar als de wereld van vandaag. De behoefte aan ontwikkelcapaciteit kan per maand variëren. Langdurige bindende overeenkomsten zijn daarin niet handig, alsook het vastzitten aan een vast ontwikkelteam. De behoefte van de klant is onze flexibiliteit, of het nu een enkele ontwikkelaar is of een heel team. Covadis schakelt op en af al naar gelang de behoefte van het project zich ontwikkelt.

IP bij de opdrachtgever

Goede ideeën en unieke oplossingen horen thuis bij de geestelijke vader. Daarom zorgen wij ervoor dat het IP altijd bij onze opdrachtgever ligt. Wij weten hoe belangrijk het is om bij innovaties alle touwtjes zelf in handen te hebben en te zorgen dat geen kennis verloren gaat. Niet voor ons maar zeker niet voor jou.

Klok icoon

Binnen een week starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

50+ specialisten

Waarom ver zoeken als het ook in de buurt zit?!

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Sparren over jouw softwarevraagstuk?

Chiel Pas

Chiel Pas

Business Developer

“Benieuwd hoe ons team voor jou van meerwaarde kan zijn? Ik denk graag mee over jouw softwarevraagstuk”

Bel mij: 0641938246

Hoi! Ik ben Chiel. Wil je vrijblijvend sparren?

Chiel Pas