Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Perfect aangesloten op jouw bedrijfsprocessen

Maatwerk software laten ontwikkelen?

Software behoort naadloos aan te sluiten op jouw bedrijfsprocessen in plaats van dat jouw processen moeten worden aangepast aan de beschikbare software. Is dat niet het geval? Dan vertaalt dit zich onder andere in beperkingen, inefficiëntie en problemen met schaalbaarheid.

Covadis helpt je graag met maatwerk software die perfect aansluit. Zo kun je jouw bedrijfsprocessen optimaal inrichten, behaal je maximale efficiëntie en ben je klaar om door te groeien in de toekomst!

Kantoor Covadis

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Mondriaan fonds 1
Sigmax Logo
Radboud
Prorail logo
Beeckestijn Logo
Logo umc utrecht 1
Bolletje Typeface Logo
Logo waterschap
Met steengoede software

Klaar voor de toekomst

Een goede bedrijfsvoering valt of staat vaak met goede software die de processen maximaal ondersteunt of automatiseert. Op die manier creëer je efficiëntie, maak je jouw business schaalbaar en bespaar je kosten. Dat geeft je de slagkracht om jouw concurrent voor te blijven!

Met 20 jaar ervaring hebben we de nodige maatwerk oplossingen mogen maken. Van slimme IoT oplossingen tot gebruiksvriendelijke (web)applicaties; onze ervaren developmentteams hebben de kennis en ervaring in huis om van jouw software vraagstuk een succes te maken!

230825 Covadis office 0077
230825 Covadis office 0077
Zo pakken we het aan!

Maatwerk software ontwikkeling

Met 20 jaar ervaring hebben we de kunst van het samenstellen van effectieve developmentteams geperfectioneerd. Zo ben jij verzekerd van de beste aanpak door een ervaren team!

De ideale aanpak? Dat kan verschillen per project en opdrachtgever. Op basis van jouw wensen kijken we naar de meest effectieve werkwijze. Zo zitten we nooit vast aan een logge, inefficiënte manier van werken.

Vaak werken we met een 'Agile' aanpak in de vorm van sprints. Deze werkwijze is doeltreffend, goed te overzien en geeft tussentijds voldoende ruimte voor controles en bijsturing, als het project daar om vraagt.

Meer weten over onze werkwijze? Je leest er hier meer over:

Werkwijze 1/4

Inventarisatie

Samen brengen we de probleem- of doelstelling in kaart. Waar lopen je tegenaan? Wat is de ideale situatie? Hoe gaan we jouw business naar een next level helpen? We zetten het goed op papier, zodat we samen een perfect eindresultaat neerzetten!

230825 Covadis office 0414
Werkwijze 2/4

Functioneel ontwerp

Op basis van de inventarisatie maken we een Functioneel Ontwerp (FO). Dit FO bevat een eerste functionele uitwerking, een architectuurvoorstel en een globale indicatie van de benodigde tijd. Jouw blueprint voor succes!

Maatwerk software
Werkwijze 3/4

Projectstart

We stellen het beste team voor jou samen en bepalen onder andere de planning, manier van samenwerken en stellen kaders en randvoorwaarden op. Alles staat helder op papier, zodat alle neuzen dezelfde kant op staan. Tijdens de ontwikkeling houden we je goed op de hoogte van de voortgang. We bieden maximale transparantie, zodat je altijd exact weet wat er speelt.

Developmentteam Covadis
Werkwijze 4/4

Aan de slag

Iedereen heeft helder voor ogen hoe we het gaan aanpakken en wat het eindresultaat is. Tijd om het te realiseren!

230825 Covadis office 0042
Doelgericht én efficiënt

Developmentteam van Covadis

Bij Covadis werken we met flexibele developmentteams. Je hebt namelijk nooit iedereen uit een team tegelijk nodig. We haken dus alleen de juiste specialisten aan op het moment dat het nodig is. Zo betaal je alleen voor de specialisten die meters voor je maken en niet voor het hele team.

De samenstelling van een team verschilt per opdracht. Een team bevat altijd een projectleider. Dit is jouw aanspreekpunt waarmee je van functioneel ontwerp tot oplevering nauw contact hebt. Goede communicatie is namelijk essentieel. Daarnaast kan jouw team bestaan uit software architecten, testers en/of security specialisten. En niet te vergeten, natuurlijk de developers zelf! Tijdens de inventarisatie zal duidelijk worden wat er nodig is voor jouw vraagstuk.

Enkele developers inhuren?

Heb je al een eigen developmentteam en zoek je tijdelijk extra capaciteit of kennis? Dan is het ook mogelijk om extra developers van Covadis in te huren. Bijvoorbeeld wanneer je sneller meters wilt maken of de interne kennis mist op een specifiek gebied. Onze developers kunnen op korte termijn aanhaken voor een snelle start!

Kantoor Covadis
Kantoor Covadis
Binnen één werkdag reactie

Neem contact met ons op

We zijn gek op mooie bedrijven met ambities. Daar liggen namelijk de mooiste, uitdagende projecten. Maar elk softwarevraagstuk is anders. Dus wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie? Neem dan contact op met ons op!

Bel, mail of plan een videocall in. Dan vertellen wij je graag wat onze specialisten voor je kunnen betekenen!

Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

Meer dan 70 specialisten

Met meer dan 70 experts hebben we altijd de juiste specialisten voor jouw project.

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Neem contact met ons op

Anouk Portret

Snel en vrijblijvend

We helpen je graag!

“Heb je een vraag over jouw softwareproject, wil je meer informatie ontvangen óf kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn?”

Bel mij: 026 361 6600

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret