Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Stabiel, betrouwbaar & concurrerend

Software doorontwikkelen

Bij Covadis ontwikkelen we niet alleen software ‘vanaf de grond’. We nemen ook bestaande software over om deze door te ontwikkelen, te verbeteren, aan te passen of te onderhouden.

Bijvoorbeeld omdat de opdrachtgever dit niet intern kan of wil doen, of omdat de samenwerking met een eerdere partner niet meer kan worden voortgezet.

Software doorontwikkelen
Klaar voor de toekomst

Waarom onderhouden en doorontwikkelen?

Software die niet wordt doorontwikkeld en onderhouden staat stil en verouderd. Dat is een kwalijke zaak in een wereld waar techniek zich razend snel ontwikkeld.

Verouderde applicaties brengen dan ook vaak risico’s met zich mee. Deze bevatten eerder beveiligingslekken en zijn dikwijls traag en instabiel. Aan deze risico’s wil je jouw essentiële bedrijfsprocessen niet blootstellen.

Trage en instabiele applicaties leiden namelijk tot verstoorde processen die uiteindelijk geld kosten. Dat moet in een tijd waar betrouwbaarheid, snelheid en stabiliteit centraal staan, worden voorkomen.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Mondriaan fonds 1
Sigmax Logo
Radboud
Prorail logo
Beeckestijn Logo
Logo umc utrecht 1
Bolletje Typeface Logo
Logo waterschap
Meer dan 15 jaar ervaring

Maak kennis met Covadis

Bij Covadis zit een team van 50+ experts klaar om van jouw software project een succes te maken. Allemaal ervaren mannen en vrouwen. Zo kunnen we jou verzekeren van een kwalitatieve dienstverlening.

Op basis van jouw vraagstuk kijken we samen naar de beste oplossing. Bij ons kun je namelijk één programmeur of een team van programmeurs, software architecten en/of testers inhuren. Geheel afhankelijk van jouw wensen.


Onze programmeurs worden veel ingehuurd voor:

 • Het ontwikkelen van nieuwe maatwerk software;
 • (Tijdelijk) extra capaciteit toevoegen aan jouw bestaande development team;
 • Doorontwikkelen of onderhouden van bestaande software;
 • Flexibele inzet wanneer jij dat nodig hebt.


Bij Covadis ben je verzekerd van:

 • Gecertificeerde developers, zodat je verzekerd bent van kwaliteit;
 • Een hoog kennisniveau en up-to-date kennis;
 • Een snelle start, door ons grote team kunnen we op korte termijn aan de slag met jouw project;
 • Flexibele contracten. Ieder moment op te zeggen;
 • Flexibel op- of afschalen naar jouw wens en behoefte;

Kunnen wij je niet de beste oplossing bieden? Dan zijn we daar ook eerlijk over. We hechten veel waarde aan een goede relatie en werken dus op basis van wederzijds vertrouwen en tevredenheid.

Covadis testen waarom 1
Covadis testen waarom 1

Werkwijze

We werken altijd volgens een in overleg vastgestelde ontwikkelmethode, zoals een Agile-methode. En heb je de voorkeur voor een hybride vorm? Dan passen we onze werkwijze daar gewoon op aan. We vinden het belangrijk dat onze ontwikkelmethode helder en overzichtelijk is en werkt voor onze opdrachtgevers. Een duidelijke manier van werken zorgt immers ook voor een duidelijk resultaat

Hierbij doen we ons best om een balans te vinden tussen een zo klein mogelijke investering en een zo groot mogelijke kwaliteitsverbetering. Het rendement op de investering is namelijk de belangrijkste factor. We verdiepen ons in de code of software, houden ons bezig met aanpassingen en uitbreidingen en verbeteren de code. Zo maken wij ons de code of software eigen, terwijl jij direct resultaat ziet.

Software moderniseren mockup
Voorkom kostbare fouten

Vormt jouw software een risico voor jouw organisatie?

Je leest het in ons gratis whitepaper. Daarin hebben we meer dan 15 jaar ervaring verwerkt. We gaan onder andere in op:

 • De risico's van verouderde software;
 • Hoe je deze risico's kunt verkleinen of oplossen;
 • Welke opties je dan hebt;
 • Hoe je bespaart op kosten én de groei van jouw business verbetert;
 • Hoe wij deze projecten aanpakken.
Flexibele samenwerking

Opdrachtgever centraal

Laagdrempelige voorwaarden

Covadis weet hoe complex softwareoplossingen kunnen zijn en hoe lastig het is om de eerste stap te zetten. Daarom hebben we onze voorwaarden zo laagdrempelig mogelijk gemaakt, want die eerste stap is allesbepalend voor het halen van je doelstellingen.

Uurtarief

Onze kracht is dat de motivatie, gedrevenheid en de kennis van ons talent zich laat belonen met de mooie softwareoplossingen die we steeds weer weten te bouwen. We zijn trots op ons werk en dat is wat ons bindt en ons in staat stelt om tegen een sympathiek tarief software te ontwikkelen voor iedere ondernemer. Covadis brengt softwareontwikkeling weer terug naar de basis. Software is leuk en daar moet iedereen voordeel van kunnen ondervinden.

Flexibele samenwerking

Niets is zo onvoorspelbaar als de wereld van vandaag. De behoefte aan ontwikkelcapaciteit kan per maand variëren. Langdurige bindende overeenkomsten zijn daarin niet handig, alsook het vastzitten aan een vast ontwikkelteam. De behoefte van de klant is onze flexibiliteit, of het nu een enkele ontwikkelaar is of een heel team. Covadis schakelt op en af al naar gelang de behoefte van het project zich ontwikkelt.

IP bij de opdrachtgever

Goede ideeën en unieke oplossingen horen thuis bij de geestelijke vader. Daarom zorgen wij ervoor dat het IP altijd bij onze opdrachtgever ligt. Wij weten hoe belangrijk het is om bij innovaties alle touwtjes zelf in handen te hebben en te zorgen dat geen kennis verloren gaat. Niet voor ons maar zeker niet voor jou.

Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

Meer dan 70 specialisten

Met meer dan 70 experts hebben we altijd de juiste specialisten voor jouw project.

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Neem contact met ons op

Anouk Portret

Snel en vrijblijvend

We helpen je graag!

“Heb je een vraag over jouw softwareproject, wil je meer informatie ontvangen óf kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn?”

Bel mij: 026 361 6600

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret