Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Een compleet team dat past bij jouw wensen

Development team inhuren?

Heb je mooie plannen voor het ontwikkelen van nieuwe maatwerk software? Wil je graag snel jouw huidige software doorontwikkelen? Of is jouw huidige software instabiel, traag en verouderd en moet dat probleem aangepakt worden? Met een development team van Covadis start jij snel én efficient aan jouw project.

Barbara Trienen Photography IMG 1639 Covadis Sfeer februari22 103
Barbara Trienen Photography IMG 1639 Covadis Sfeer februari22 103

Met Covadis kun je snel aan de slag. Onze kennis en gestroomlijnde processen maakt het dat we zeer snel kunnen beginnen. De eerste stap is snel gemaakt, en samen met de klant schakelen we verder op naar behoefte. Een goed idee verdient directe aandacht opdat het momentum niet verloren gaat. Door onze laagdrempelige aanpak kun je vandaag nog beginnen om de wens van morgen te realiseren.

Wij werken o.a. voor

Bolletje logo
Niewestroom logo
Van Raam logo
Venstertechniek logo
Beeckestijn Business School logo
Obelink logo
Ferro techniek
Qoffy Logo RGB hor Zwart blauw
Concrefy logo
Partners in mobiliteit logo
Forever direct logo
Nedgraphics logo
Van Boekel Logo
Lin Qiot logo
Logo logo 1 384x125
Logo Geocare
Connected Green LOGO 1000 TR
Mombarg beton
Morsinkhoff Rymoplast
Logo Spatial Insight 2021
Palmsens Logo
Cooper Vision Logo Groot
Logo Mondriaan Fonds
Senefelder logo
Logo IT Workz 2
Sigmax Logo
Flexibel & snel

Jouw development team

Onze teams worden samengesteld op basis van jouw wensen en doelen. Zo kan een development team bestaan uit een projectmanager, software architect, tester en natuurlijk developers. We vertalen jouw wens naar het meest effectieve team. Is niet iedereen tegelijk nodig? Je betaalt alleen wanneer de teamleden daadwerkelijk aan de slag gaan. Dat levert je maximale snelheid én efficiëntie op.

Onze specialisten houden we altijd in huis. In die omgeving kunnen we namelijk de beste voorwaarden garanderen voor een maximaal resultaat. Daarnaast werken onze teams het beste in een vertrouwde omgeving, waar zij gebruik kunnen maken van de kracht van 50+ specialisten en de organisatie.

Natuurlijk gaan onze projectmanagers er wel op uit. Zij onderhouden nauw contact met jou en vertalen het project tot efficiënte sprints. Afhankelijk van jouw vraagstuk kan het team bestaan uit een enkele developers of een 10-koppig team experts. En is er even minder capaciteit nodig? Onze development teams zijn erg flexibel. Tijdelijk schalen we het team af, zodat je niet onnodig voor capaciteit betaalt die niet gebruikt wordt.

Dit zorgt voor optimaal rendement van de teams voor de opdrachtgever. Een oplevering van hoge kwaliteit binnen de afgesproken planning!

Van Raam logo
"Covadis biedt ons de combinatie van ademend vermogen op ontwikkelgebied, kennis en ervaring op technologisch gebied en samenwerking binnen de Achterhoekse mentaliteit.''
Maikel Fraikin - Informatiemanager Van Raam
De weg naar succes

Zo pakken we het aan

Werkwijze

In de werkwijze van onze teams schuift de projectleider iedere keer de juiste experts op het juiste moment naar voren, om het project tot een succes te maken. Je hebt namelijk nooit alle expertise tegelijkertijd nodig. En dit is waar je als opdrachtgever de winst pakt. Je hebt toegang tot specialisten wanneer je ze nodig hebt en betaalt er niet voor als zij niet voor je aan het werk zijn.

Onze ontwikkelteams gaan transparant te werk. Het proces start met de projectleider/analist die samen met de klant een plan opstelt. Vervolgens wordt dit plan in sprints verwezenlijkt. De projectleider overziet het geheel en na iedere sprint wordt er functionerende software opgeleverd. Tests en code reviews worden gebruikt om de kwaliteit te controleren en te waarborgen. Meer over onze werkwijze lees je hier.

Laagdrempelige voorwaarden

Covadis weet hoe complex softwareoplossingen kunnen zijn en hoe lastig het is om de eerste stap te zetten. Daarom hebben we onze voorwaarden zo laagdrempelig mogelijk gemaakt, want die eerste stap is allesbepalend voor het halen van je doelstellingen.

Flexibele samenwerking

Niets is zo onvoorspelbaar als de wereld van vandaag. De behoefte aan ontwikkelcapaciteit kan per maand variëren. Langdurige bindende overeenkomsten zijn daarin niet handig, alsook het vastzitten aan een vast ontwikkelteam. De behoefte van de klant is onze flexibiliteit, of het nu een enkele ontwikkelaar is of een heel team. Covadis schakelt op en af al naar gelang de behoefte van het project zich ontwikkelt.

IP bij de opdrachtgever

Goede ideeën en unieke oplossingen horen thuis bij de geestelijke vader. Daarom zorgen wij ervoor dat het IP altijd bij onze opdrachtgever ligt. Wij weten hoe belangrijk het is om bij innovaties alle touwtjes zelf in handen te hebben en te zorgen dat geen kennis verloren gaat. Niet voor ons maar zeker niet voor u.

Adviseur Addick - call
Adviseur Addick - call
Plan direct wat in!

Een vrijblijvende videocall?

Jouw project valt of staat met een passende match. Daarom gaan we graag eens vrijblijvend in gesprek. We brengen je wensen in kaart en kijken samen naar de beste oplossing. Is een development team van Covadis niet de beste oplossing voor jouw project? Of zou je het beter op een andere manier moeten aanpakken? Ook dan adviseren we jou daar eerlijk in. Daar heeft iedereen het meeste aan en is de basis voor succesvolle samenwerkingen.

Ben je benieuwd wat onze development teams voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact op met onze adviseur Addick.

We komen natuurlijk graag bij je op locatie. Mocht je het fijner vinden om eerst eens vrijblijvend een videocall te doen? Dan kun je via onderstaande link direct een moment inplannen bij onze adviseur Addick.

In een call van een half uurtje kun je hem vragen stellen over jouw project en samen kijken naar de beste aanpak. Dan weet je exact waar je aan toe bent, zonder direct ergens aan vast te zitten.

Via onderstaande link plan je direct iets in zijn agenda:

Ipad whitepaper

Voorkom de verkeerde keuze!

Op zoek naar een externe partner om jouw software ontwikkeling aan uit te besteden? Of besteed je de ontwikkeling van jouw software al uit, maar ben je benieuwd of je nog goed zit? Wij helpen je met het maken van de juiste keuze. Dat is namelijk doorslaggevend voor het succes van je project én organisatie.

  • Waarom software outsourcing een goed idee kan zijn;
  • Waar je op moet letten bij de selectie;
  • Welke opties je hebt;
  • Welke voor- en nadelen er per optie zijn;
  • Wat het beste bij jou past.

Na het lezen kun jij de juiste keuze maken voor een software partner die bij jouw organisatie past!

Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

50+ specialisten

Waarom ver zoeken als het ook in de buurt zit?!

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Sparren over jouw softwarevraagstuk?

Covadis addick werkt

Addick Hutzezon

Adviseur

“Benieuwd hoe ons team voor jou van meerwaarde kan zijn? Ik denk graag mee over jouw softwarevraagstuk”

Bel mij: +31633726116

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt