Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Covadis heeft ontzettend gave vacatures

Zoek jij een baan bij een energiek, informeel, ambitieus, eigenzinnig maar vooral tof bedrijf? Dan is je quest bij deze voltooid, want bij Covadis vind je wat je zoekt. Bekijk nu onze vacatures.

Mensen zitten in een rij te wachten voor sollicitatie

Wij weten niet hoe het met jouw beachbody gaat, maar Covadis heeft de groei en voortgang goed te pakken. Het softwarehuis is klaar voor de zomer, maar heeft toch nog wel een plekje vrij voor wat extra kracht. Om die reden zijn we hard op zoek naar die extra gains om de zomer tegemoet te gaan. Gains, in de vorm van nieuwe collegaโ€™s.

Zoek jij een baan bij een energiek, informeel, ambitieus, eigenzinnig maar vooral tof bedrijf? Dan is je quest bij deze voltooid, want bij Covadis vind je wat je zoekt.

Softwarehuis

Covadis is het gaafste softwarehuis van de Achterhoek. In het nuchtere Doetinchem werken wij hard aan prachtige innovatieve applicaties voor opdrachtgevers die deskundige oplossingen waarderen. De ploeg van Covadis gaat een mooie toekomst tegemoet, maar er rijden nog wat onbemande paarden in onze kenniskaravaan. Wij zoeken nieuwe Heroes en niet alleen ontwikkelaars. Er staan eveneens leidinggevende functies open. Ben jij nog niet uitgeleerd? Geen probleem, ook starters en stagiairs zijn meer dan welkom. De volgende vacatures staan open:

Kortom, er is plek genoeg. Bij Covadis is er ruimte voor jou.

Ben je net afgestudeerd of heb je om een andere reden nog niet veel ervaring. Dat is geen probleem. Bij Covadis is altijd ruimte voor starters, bovendien word je omringd door vriendelijke collegaโ€™s die nooit te beroerd zijn om bruikbaar advies te geven.

Heb je juist wel ervaring? Dan willen we graag in gesprek met je. Covadis zoekt ervaren projectmanagers, ontwikkelaars en projectleiders. Overzie jij de opdracht en weet je precies de aandachtspunten aan te wijzen? Of ben je de ideale schakel tussen een klant en een ontwikkelteam? Of ben je al jaren een uitstekende developer. Neem dan contact op.

Contact

Herken jij jezelf in onze Call of Duty? Ben jij de man of vrouw die gaat helpen om Covadis naar een hoger plan te tillen? Of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en deze oproep echt zou moeten zien?

Stuur dan een mail (met je cv en een motivatie) naar Tim Boerman (t.boerman@covadis.nl). Heb je nog vragen? Tim is ook te bereiken op 026-361 66 00.

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret