Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Covadis: Het jaar 2019 in bingogetallen

Wat gaat 2019 Covadis brengen? Daar heeft Jan Gerritsen wel ideeën over. Dat zet hij in geheel eigen stijl uiteen in deze nieuwe blog. Maak je dag een beetje mooier en lees het hier.

Trouwerij waarbij bruid en bruidegom elkaar kussen

Quo Vadis? Waarheen gaat gij? Aan de hand van de volgende bingogetallen wil ik laten zien wat 2019 voor Covadis zoal in petto heeft. De bingo verwijst naar de zeer succesvolle Bingovadis waarbij ruim 130 deelnemers in de prijzen vielen.

1. Eind 2019 hebben we weer 1 vestiging van Covadis in Doetinchem. Dan verlaten we de Transportweg en betrekken we het volledige, vier verdiepingen tellende, kantoor aan de Expeditieweg.

2. Gedurende 2019 werken we dus nog vanuit 2 kantoren; aan de Transportweg en op de bovenste verdieping van ons nieuwe kantoor aan de Expeditieweg.

3. Sinds kort heeft Covadis een eigen YouTube-kanaal. Inmiddels zijn hier 3 video's beschikbaar. Er gaan er snel meer volgen.

4. Covadis is dit jaar gestart met 4 ontwikkelteams (exclusief het Innovatielab-team). Deze zelfsturende, multidisciplinaire teams krijgen er dit jaar wellicht een broertje bij. Dat moment gaan we zeker 4-en.

5. Het aantal openstaande vacatures bij ons staat momenteel op 5. Ben of ken jij misschien iemand die graag als ontwikkelaar of (assistent) projectmanager bij Covadis aan de slag wil gaan?

6. De 6e maand van het jaar staat in het teken van het personeelsfeest van Covadis. Onze doelstelling is om het tankrijden en het avondje stappen in Munster van vorig jaar te overtreffen.

10. Bij de Bingovadis die de afgelopen feestdagen werd gespeeld wonnen 10 personen de hoofdprijs. Deze winnaars, met veel geluk in het spel, wonnen allen het 30-seconds-bordspel.

11. Een voetbalteam bestaat uit 11 spelers. Alleen dat weet bijna niemand bij ons. De belangrijkste bijzaak van het leven is zelden een gespreksonderwerp in dit bolwerk van techneut

14. In 2005, het laatste jaar dat Lance Armstrong de Tour de France ‘won’, is Covadis van start gegaan. Wij bestaan dus inmiddels 14 jaar. En wij werken nog steeds voor de opdrachtgevers waarmee we destijds begonnen. Onderweg zijn er ook wel wat bijgekomen.

20. Een stoelmassage duurt 20 minuten. Dat zou eigenlijk wel 2 uur mogen duren. Bij Covadis kun je maandelijks gebruik maken van zo'n heerlijke massage.

24. Een officiële Hackathon duurt 24 uur. Dit jaar organiseren wij wederom twee Hackathons.

29. De gemiddelde leeftijd bij Covadis is 29 jaar.

42. Volgende maand start onze 42ste collega.

43. In 2019 viert de veruit oudste medewerker van Covadis zijn 43ste verjaardag. Hij trekt hiermee de gemiddelde leeftijd een stuk omhoog. De auteur van deze blog stelt het niet op prijs dat de naam van deze stokoude collega genoemd wordt.

Oude man die westside doet

79. Het atoomnummer van goud is 79. Covadis is Microsoft Gold Partner.

98. Het percentage ongehuwde Covadianen ligt rond de 98. Omdat wij wel van een feestje houden mag dat percentage best een stuk gaan zakken.

100. De som van van de eerste negen priemgetallen is 100.

110. Ook dit jaar gaat Covadis weer een grote externe kennissessie organiseren. Hiervoor worden interessante sprekers uitgenodigd om te vertellen over hun kijk op softwareontwikkeling. We proberen het aantal bezoekers van vorig jaar te overtreffen. Dat waren er 110.

132. Het totaal aantal prijswinnaars bij de Bingovadis was 132.

136. De kortste Covadiaan is 136 centimeter lang.

171. Govadis, de sportclub van Covadis, heeft momenteel 171 leden. De één wat actiever dan de ander.

195. Op 14 juli, de 195ste dag van 2019, vindt in het Spaanse Vitoria Gasteiz een hele IronMan plaats. Daar doen drie leden van Govadis aan mee, waaronder één Covadiaan!

2105. In het jaar 2105 vieren wij ons 100-jarig bestaan. Maar eerst 2019! #heelveelzinin

Directeur Covadis

Jan Gerritsen

Jan Gerritsen is in 2005 samen met Joris Huurneman Covadis gestart. Zij vormen de directie van het maatwerk softwarehuis. Vanwege de bereidwilligheid om altijd te helpen en zijn talenten op de vuvuzela is Jan moeilijk te missen in de organisatie. Zijn favoriete film is The Game en zijn favoriete game is Snake. Daarnaast is deze alleskunner ook triatleet, nar, levensgenieter, raadsel connaisseur, bedrijfsantropoloog, chipseter, parttime hondenbezitter en, dames, vrijgezel.

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret