Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Covadis is beste leerbedrijf in ICT van Gelderland

Covadis is het beste leerbedrijf in ICT van Gelderland. Een jury bekeek honderden inzendingen en beloonde het softwarehuis uit Doetinchem met deze titel. Dat smaakt naar meer.

SBB logo
SBB logo

Bij Covadis is een klein feestje gevierd. Het softwarehuis uit Doetinchem is namelijk verkozen tot beste leerbedrijf van Gelderland in de sector ICT en creatieve industrie. Het bedrijf uit de Achterhoek is één van de winnaars die door de jury uit meer dan duizend inzendingen is gekozen. “Het is geweldig dat wij geselecteerd zijn!”

Ieder jaar kiest de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) in iedere provincie de beste leerbedrijven en praktijkopleiders. Het SBB erkent en ondersteunt leerbedrijven om zo de kwalificatiestructuur te behouden.

''Wij doen ons best om een goede aansluiting te vormen tussen onderwijs en prakrijk''

Addick Hutzezon - Covadis

Slingers

“Wij zijn als Covadis zeer vereerd met de titel”, vertelt Addick Hutzezon namens Covadis. “Als softwarebedrijf doen wij ons best om een goede aansluiting te vormen tussen onderwijs en praktijk. Wij willen graag de verantwoordelijkheid nemen om van studenten volwaardige deelnemers op de arbeidsmarkt te maken. Het is dan ook fijn dat het SBB dat inziet. Reden genoeg voor slingers en taart op ons kantoor in Doetinchem. Al gaan we natuurlijk voor meer.”

Al sinds 1996 wordt de prijs voor beste leerbedrijf uitgereikt. De verkiezing is ingesteld door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De prijs geeft uiting aan het feit dat praktijkervaring een essentieel onderdeel van een opleiding is.

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt