Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Covadiaan is graag geziene gastheer NetForce Lan

Covadis is energy-leverancier voor LAN-party

Covadis houdt zelf LAN-party's, maar kan ook genieten van andere mooie initiatieven. Zo is het Doetinchemse softwarehuis energy-leverancier voor NetForce Lan in Babberich.

LAN Party
LAN Party

De eigen LAN-party’s van Covadis zijn berucht en beroemd in Doetinchem en omstreken. Maar Covadis is ook op andere feestjes te vinden. Zo ondersteunt Covadis NetForce Lan, een LAN-party in Babberich bij Kulturhus De Borg. Collega Jordy is de grote spil in dit verhaal.

Van vrijdag tot zondagmiddag sluiten ruim veertig gameliefhebbers zich op in het buurthuis voor het halfjaarlijkse evenement. Covadiaan Jordy is bezoeker van het eerste uur.

LAN Party energyblikjes
LAN Party energyblikjes

Gamen

Met aanstekelijk enthousiasme vertelt hij meer over het zware weekend.

“Het is een hele grote groep geworden”, legt hij uit. “We begonnen ooit, in 2010, met twintig man. Maar het is zo leuk dat de groep vanzelf groter wordt. We houden samen een leuke avond waar alles in het teken staat van ouwehoeren en gamen. Er heerst altijd een hele toffe en relaxte sfeer.”

LAN Party deelnemers drinken een energyblikje
LAN Party deelnemers drinken een energyblikje

Counter-Strike

Covadis draagt een steentje bij.

“Covadis regelt de blikjes energydrink”, vervolgt Jordy. “Het is nog verbazingwekkend goede energy ook. Dat heb ik wel nodig. In het hele weekend slaap ik in totaal acht uur.”

“We vullen de avonden en nachten met toffe games. Dit keer speelden we Counter-Strike, League of Legends, Battlefield 2 en TrackMania. Ook deze editie is meer dan geslaagd. Ik kijk uit naar de volgende editie.”

Over een half jaar is er dus weer een LAN-party. We hebben er zin in.

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt