Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Collega’s sluiten 2019 af met feestje op Jansplein in Arnhem

Covadis is klaar voor de kerst na bourgondische borrel

Softwarebedrijf Covadis is met een groot gezelschap van zo’n veertig man de feestdagen ingegaan. Dit alles onder het genot van een gezamenlijk etentje in het Taphuys in Arnhem. Het gigantische restaurant in het voormalige postkantoor in Arnhem is niet alleen een eetgelegenheid. Het biedt ook onderdak aan meer dan honderd bieren en tachtig wijnen. Dat is toch handig bij een kerstborrel.

Kerstman vloer dronken

Na een uitstekend diner van diverse soorten, al dan niet vegetarische, hamburgers zochten de collega’s elkaar op om biertjes uit te zoeken en wijnen te vergelijken. In het Taphuys kunnen bezoekers zelf hun drankje tappen uit de muur, wat ook gretig gedaan wordt.

Covadis kerstborrel taphuys addick anouk johan

Borrelen met Covadis

De avond is uitgedraaid op een gedenkwaardig feestje, al heeft misschien niet iedereen er evenveel van onthouden. Het borrelen ging Covadis goed af. Daar staat overigens niemand van te kijken. Covadis staat bekend om de nodige uitjes en partijtjes waar gezelligheid altijd hoogtij viert. Daar hebben we verschillende foto’s van, maar dat gaan we onze collega’s hier niet aandoen.

Covadis kerstborrel bier collegas taphuys

Lekker eten

Sommige gesprekken monden uiteindelijk uit in de nodige discussies over tripels, IPA’s en grenache noir. Het ging tijdens deze avond over van alles, al kwam software niet veel aan bod. In een enkel geval is een meningsverschil zelfs beslecht met een potje armpje drukken. Het bleef bij pijnlijke armen, want geen enkele discussie liep uit de hand.

Lekker eten, samen zijn, drinken en feesten vormden de basis van een wederom uitstekende Covadis-borrel. Verschillende toeschouwers in het Taphuys informeerden zelfs dezelfde avond nog naar eventuele vacatures.

Een kerstborrel van Covadis wil je niet missen. Wil je er ook bij zijn? Bekijk dan snel onze vacatures! Want ja, die hebben we nog.

Voor nu wensen we iedereen hele fijne feestdagen en het allerbeste voor 2020. Tot volgend jaar, aan de Expeditieweg 6a.

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret