Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Covadis ontwikkelt online tool voor EventBranche

De komende periode gaat het team van Covadis aan de slag voor een nieuwe klant: EventBranche. EventBranche, en het bijbehorende platform op EventBranche.nl, is hét centrale informatiepunt voor professionals in de zakelijke evenementenbranche.

Cocktail bereiden barman evenement
Cocktail bereiden barman evenement

De komende periode gaat het team van Covadis aan de slag voor een nieuwe klant: EventBranche. EventBranche, en het bijbehorende platform op EventBranche.nl, is hét centrale informatiepunt voor professionals in de zakelijke evenementenbranche. Alle informatie rondom events wordt op dit moment nog in losse documenten en Excel-sheets opgeslagen.

Bloemen tafel diner evenement

Covadis richt zich op de ontwikkeling van een nieuwe online tool, die medewerkers altijd, overal en vanaf elk device kunnen gebruiken. Op die manier komt er een centrale plek waarop alle informatie wordt opgeslagen. De online tool wordt opgebouwd uit verschillende modules. De eerste module die ontwikkeld wordt, is Planning/Actiepunten. Daarna volgen modules als Notulen, Klantenbeheer en Projecten. Het is de bedoeling dat er in de toekomst een website aan de online tool gekoppeld wordt, waarop klanten kunnen inloggen.

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt