Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Covadis ontwikkelt succesvolle ‘De Kelderklasse’-app

Deze week is de app van amateurvoetbalplatform 'De Kelderklasse' gelanceerd, ontwikkeld door een ontwikkelteam van Covadis. Lees hier meer over deze iOS- en Android app.

Kelderklasse

Vrije trappen die in een nabijgelegen woonwijk eindigen, beschonken grensrechters, onverwachts Messi-aanse dribbels van de corpulente linksback en vooral veel vet, bier en peuken in de kantine. Het zijn allen elementen die de laagste regionen van het vaderlandse amateurvoetbal zijn charme geven. Al jaren is de Facebookpagina ‘De Kelderklasse’ een ode aan deze tak van sport. De nieuwe bijbehorende app is deze week live gegaan en al vanaf dag één een succes.

Met wel 160.000 likes op Facebook kan een eigen app voor De Kelderklasse niet uitblijven. Dit is dan ook precies wat opdrachtgever Fanreach aan Covadis vroeg te ontwikkelen. Nu is hij er eindelijk: De Kelderklasse app. Al op de eerste dag is alleen de Androidversie van de app al 1500 keer gedownload.

Kelderklasse app 1

App store

Deze app is nu in de app store te downloaden voor zowel Android als iOS. In de handige app zie je dagelijks filmpjes en plaatjes van de leukste blunders, allerlei dronken kantinemomenten, maar ook prachtige doelpunten. Uiteraard is het voor gebruikers zelf eveneens mogelijk om hun foto’s en video’s te uploaden. Zij kunnen natuurlijk ook reacties plaatsen.

''Het is een prachtige app geworden''

Roy Grievink - Initatiefnemer

Ontwikkelteam

Initiatiefnemer Roy Grievink van Fanreach is de belangrijkste aanjager van deze app. “Het is een prachtige app geworden”, laat hij weten. Al jarenlang is ‘De Kelderklasse’ het podium voor over- en onderschatte topvoetballers op de Nederlandse amateurvelden. Nu is er eindelijk de app. De door Covadis ontwikkelde app is goed ontvangen door zowel Grievink als de eerste gebruikers. Meerdere ontwikkelaars, een tester, een projectleider en een softwarearchitect hebben als ontwikkelteam maanden aan de applicatie gewerkt.

De ontwikkelaars van Covadis zijn liefhebbers van ludieke video’s. Het softwarehuis is dan ook erg trots op het eindresultaat en blij dat de ontwikkeling van deze app zeer geslaagd is.

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret