Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Softwarehuis stuurt een sterke selectie naar de zomerse barbecue

Covadis maakt indruk op pandborrel

Covadis komt in groten getale naar de bar voor de pandborrel. Ieder kwartaal komen vrijwel alle bedrijven in het kantoor van de Transportweg 12 samen om het leven te vieren.

Feest en mensen proosten
Feest en mensen proosten

Ieder kwartaal wordt in het pand aan de Transportweg het leven gevierd met een pandborrel. Afgelopen najaar kwam die eer Covadis zelf toe. Ditmaal is het de beurt aan EventBranche, naast partner ook buurman van Covadis. Hoe heeft Covadis de pandborrel beleefd?

Jeffrey is naast ontwikkelaar ook feestneus bij Covadis. Speciaal voor de Covadis courant nam hij een kijkje bij de borrel.

De sfeer van Covadis

Een flinke ploeg deed namens Covadis de welbekende bar in het pand aan. De versnaperingen zijn snel gevonden. Het is mooi weer, de muziek staat hard en het is vrijdag. Kortom, een biertje is snel gegrepen.

“Er was een goede barbecue met heel lekker vlees”, zegt Jeffrey. “Het was wel kleinschalig, maar met Covadis hebben we altijd een leuke groep bij elkaar.”

De vakantieperiode is officieel begonnen en dat is gevierd.

Worsten op de BBQ

Personeelsfeest Covadis

“Het is nog best laat geworden”, vervolgt Jeffrey. “Ruim na 1.00 uur deed Covadis uiteindelijk het licht uit. We genoten van een drankje en wat muziek. Op verzoek werden er vooral hardstyle hitjes en klassiekers uit de 90’s gedraaid.”

Het personeelsfeest van Covadis blijkt nog springlevend te zijn bij de groep.

“We hebben er veel over nagepraat. Sowieso hebben we het heel gezellig gehad.”

Het was een avond om op handen te dragen.

Zodoende bleef het nog lang onrustig in Doetinchem. Dat hebben de omringende bedrijven ongetwijfeld meegekregen. Want een feest van Covadis verloopt luid en duidelijk.

Lijkt het jou ook wel wat om eens met Covadis mee te borrelen? Bekijk dan nu onze vacatures!

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt