Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Covadis verwelkomt vijftigste medewerker

Royaal ontvangst voor nieuwste ontwikkelaar bij Covadis

De vijftigste medewerker van Covadis is een feit. Het softwarebedrijf uit Doetinchem, dat in 2005 met twee man begon, huisvest inmiddels vijftig Covadianen. De nieuwste collega is een software ontwikkelaar, zoals tientallen anderen die hem voorgingen. Vijftig mensen, dat is toch een nieuwe mijlpaal. En Covadis zou Covadis niet zijn als dat niet gevierd wordt. De nieuwe collega is dan ook feestelijk onthaald op zijn nieuwe werkdag.

Limo vijftigste medewerker

Een grote, witte Lincoln limousine draait het parkeerterrein van Covadis op. Het is vroeg in de ochtend en de lange sluimer van de winternacht is nog niet volledig bij het grote pand weggetrokken. Aan boord van het indrukwekkend lange vehikel zit de nieuwste medewerker van de softwarespecialist uit Doetinchem. De verse held krijgt een passend onthaal terwijl enkele collega’s hem opwachten.

Developer mitch vijftigste medewerker limo
Developer mitch vijftigste medewerker limo

Behoorlijk verrast

De nieuwste collega heet Mitch en het is geen onbekende. Zijn jongere broer Kevin werkt namelijk al drie jaar bij Covadis. Met een ongedwongen tred stapt hij uit de gigantische Lincoln.

“Ik was behoorlijk verrast”, reageert Mitch. “Mede daarom is het zo mooi, omdat je dit niet verwacht. Bovendien komt dit vervoer me wel uit. Mijn auto staat bij de garage dus ik moest meerijden met mijn broer. Ik vroeg me al af waarom hij niet op de gebruikelijke tijd wilde vertrekken.”

Zijn broer Kevin zat in het complot en stapt achter hem uit.

“Hij vroeg mij al wanneer we gingen”, lacht hij. “Ik heb niets gezegd. Toen we buiten de limo zagen, dacht hij eerst dat er iemand in de buurt jarig was. Toen kreeg hij ineens in de gaten dat het iets met zijn eerste werkdag te maken had.”

''Een mooi begin bij een nieuw bedrijf''

Mitch van Huet

Developer mitch vijftigste medewerker en kevin limo 1
Developer mitch vijftigste medewerker en kevin limo 1

Luxe broodjes

Na het warme welkom snelt Kevin naar zijn werkplek. Mitch wordt ondertussen verwelkomt door talent manager Anouk. Samen treffen ze de laatste voorbereidingen van zijn nieuwe werkdag.

De feestelijkheden hielden niet op bij de ochtend. Tijdens de lunch is Mitch getrakteerd op extra luxe broodjes. Terwijl de rest het hield bij de gebruikelijke lunch. Andere collega’s keken verlekkerd mee, maar gelukkig blijkt Mitch niet te beroerd om te delen. Zo snoepten er wat andere Covadianen ook van zijn traktatie.

Uiteindelijk komt ook de eerste werkdag ten einde. Voor hij naar huis gaat wil Mitch nog wel even reageren.

“Het was één grote verrassing”, blikt hij terug. “We kunnen in ieder geval spreken van een mooi begin bij een nieuw bedrijf.”

Wil jij nummer 51 worden bij Covadis? Bekijk dan nu onze vacaturepagina of neem contact op. Wie weet wat voor aangename verrassingen je dan te wachten staan.

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret