Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Covadis viert mijlpaal van 25 medewerkers

We hebben de mijlpaal van 25 medewerkers bereikt. Je wil niet weten hoe veel meter toiletpapier 25 mensen kunnen verbruiken, hoe veel koppen koffie 25 mensen drinken en hoe veel boterhammen 25 mensen kunnen eten!

Cupcake met 25 erop
Cupcake met 25 erop

Covadis bereikt mijlpaal

Regelmatig verwelkomen we nieuwe collega’s die onze ontwikkelteams versterken. Met de komst van Thymon hebben we de mijlpaal van 25 medewerkers bereikt.

Met deze 25 medewerkers:

  • Drinken we 2.117 koppen koffie per maand;
  • Eten we 155 boterhammen per dag, wat neerkomt op meer dan 40.000 boterhammen per jaar. Al deze boterhammen samen wegen ruim 14 kilogram;
  • Drinken we zo’n 100 blikjes frisdrank per week, wat neerkomt op ruim 1700 liter per jaar;
  • Lopen we ruim 130 kilometer hard per week;
  • Spelen we ongeveer 20 verschillende games per maand;
  • Verbruiken we 196,8 meter toiletpapier per week, 809,4 meter per maand en bijna 10.000 meter per jaar.

Spitsuur

Deze groei heeft natuurlijk ook gevolgen voor de dagelijkse gang van zaken. Zo rond half negen in de ochtend is het spitsuur en ontstaat er vanuit alle richtingen file op de weg naar ons kantoor.

Bij het binnentreden van het kantoor lijkt het dan ook net de drie dwaze dagen bij de Bijenkorf. De softwareontwikkelaars staan te dringen om zo snel mogelijk weer mooie maatwerk applicaties te kunnen ontwikkelen.

Parkeerplaats
Parkeerplaats

Gevecht om parkeerplaatsen

Het bemachtigen van een parkeerplaats voor de deur wordt ook steeds moeilijker. Maar onze collega’s zijn creatief! Zo vinden we regelmatig handdoeken waarmee een parkeerplaats gereserveerd wordt en zijn er bordjes met eigen kenteken geplaatst. Anderen komen om 05:00 uur al naar kantoor om als eerste een plekje te bemachtigen en sommigen gaan zelfs zó ver, dat ze ’s avonds hun luchtbed oppompen en helemaal niet meer naar huis gaan. Dit kan natuurlijk niet lang zo doorgaan, dus zijn we in gesprek met een helikopterservice. Medewerkers van Covadis worden dan per helikopter opgehaald en weer thuisgebracht. Deze onderhandelingen zijn inmiddels in een vergevorderd stadium.

Feest

Een mijlpaal als deze laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Voor de gelegenheid werd een fles champagne aangerukt en hebben we met ons hele team geproost. Een feestelijke maaltijd maakte de avond helemaal compleet.

Blijf ons volgen

Het team van Covadis is nog lang niet uitgegroeid. We hebben doorlopend ruimte voor .NET en PHP ontwikkelaars. Wil je op de hoogte blijven van het laatste Covadis-nieuws? Houd dan onze Instagram, Facebookpagina en Twitter in de gaten, en mis geen enkele update!

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt