Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
‘Geslaagde dag’ is ‘zeker voor herhaling vatbaar’

Honderden gasten bezoeken openingsfeest Covadis

De glazen zijn schoon, de confetti is opgeveegd, de stoelen staan terug op hun plek en de laatste collega’s zijn uit de lampen gevist. Kortom, het openingsfeest van softwarespecialist Covadis is achter de rug. Zeker 400 bezoekers hebben Covadis weten te vinden op de nieuwe locatie. Gelukkig had het softwarebedrijf meer dan genoeg eten, drinken en vertier in huis. Want dit resulteerde in een avond waar het nog lang onrustig bleef in Doetinchem.

Covadis openingsfeest feestgangers in zaal

Een lange oranje loper, verlicht door knisperende vuurkorven, wijst bezoekers naar de ingang van het nieuwe kantoor van Covadis. Eenmaal binnen wachtte hen een welkom van directeuren Joris Huurneman en Jan Gerritsen. Covadis opent niet alleen een nieuw pand. Het softwarehuis bestaat ook 15 jaar.

Covadis formule 1 simulatoren opening
Covadis formule 1 simulatoren opening

Formule 1 simulatie

De bar in het restaurant is goed gevuld met bier, wijn, radler en frisdrank. De kantoren op de begane grond zijn voor de gelegenheid omgetoverd in een poolruimte, een arcadehal en zelfs een raceroom. In de raceroom strijden bezoekers met z’n tweeën tegelijk in een Formule 1 simulatie om een mooie prijs: een geheel verzorgde dag karten voor twee personen.

De ‘Arkeet’ heeft een klassieke flipperkast en twee arcade kasten. Bijna iedere denkbare game van voor 2000 is op de kasten te spelen. Dit ging er natuurlijk wel in bij de game-minnende gasten. De pooltafel bood een alternatieve keus als het gaat om plezier.

''Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor de gezelligheid.''

Jan Gerritsen - directeur Covadis

Aftermovie

Pool openingsfeest covadis
Pool openingsfeest covadis

Snoep, drank en kamerplanten

Het feest ging tot in de late uurtjes door, zeker toen de muziek aan ging en de borrelsnacks eindeloos rondgingen. De biertjes zijn afgewisseld met rondleidingen door het nieuwe pand. Covadis is nu officieel verhuisd.

“Het is een zeer geslaagde dag geweest”, laat de organisatie weten. ”Van begin tot eind is het druk bezocht. Iedereen heeft het leuk gehad. Op naar de volgende 15 jaar.”

“Dit is zeker voor herhaling vatbaar”, vervolgt Jan Gerritsen. “Het is mooi om te zien dat een bonte verzameling van collega’s, hun familie, oud-collega’s, klanten, leveranciers, buren, vrienden en leden van de sportclub ons weten te vinden. Ik wil dan ook iedereen hartelijk bedanken voor de gezelligheid. Het is mooi dat we ons nieuwe kantoor konden laten zien. Voor de komende drie jaar hebben we in ieder geval genoeg snoep, drank en kamerplanten.”

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret