Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Online

Kerstborrel 2020

Jaarlijks organiseert Covadis een befaamde kerstborrel die altijd plaats vindt in de kroeg. Tijdens die avond is er eten in overvloed, vloeit de drank rijkelijk en beleven we de gekste avonturen. Maar… net zoals bij iedereen, ging dat dit jaar even anders. Of nou ja, er was nog steeds genoeg te eten en te drinken. Alleen gebeurde dit deze editie achter een scherm.

Feest aangeschoten vrouw champagne

Ding-dong!

Voorafgaand aan de kerstborrel ging bij al onze collega’s de deurbel. Daar stond, als verrassing, onze facilitair medewerker voor de deur. (Op gepaste afstand natuurlijk.) Alle Covadianen hebben van hem een kerstborrelpakket ontvangen. De inhoud van het pakket bestond onder andere uit verschillende bieren, kaas, worst, olijven en borrelnoten. Nadat iedereen zijn of haar pakket had ontvangen was alles gereed voor de kerstborrel.

Kerstborrel

Om 20.00 uur verschenen de eerste gezichten op de schermen van het virtuele café. De stemming zat er direct goed in. Vooral bij de twee gebroeders van Huet die de borrel al twee uur eerder hadden ingezet. Om 20.15 uur was iedereen aanwezig en zaten alle collega’s met een hapje en een drankje paraat voor het entertainment van die avond.

Kerstborrel tablet huiskamer

Kerstquiz

Ter entertainment was er een quiz georganiseerd met vragen over zeer uiteenlopende onderwerpen, van schaak boksen tot aan Aang van Avatar. De quiz bestond uit acht ronden en tussen deze ronden speelden onze collega’s de alles beslissende Timtussenrondes. Dit laatste waren vragen over één specifieke en bijzondere collega. 😉

De antwoorden konden via het scherm van een smartphone worden gegeven en de scores werden automatisch bijgehouden op het grote scherm. Hoe meer vragen je achter elkaar goed had, hoe meer punten je verdiende. Ook de snelheid waarmee je antwoorde was een factor waar mee extra punten konden worden gescoord.

De Covadianen waren aan elkaar gewaagd en de top vijf wisselde voortdurend. Maar uiteindelijk wist onze collega Tom er met de winst vandoor te gaan. Na de enerverende quiz werd de top vijf beloond met mooie prijzen. Van een smartwatch voor de nummer één tot een bokszak voor de nummer vijf.

Kerst quiz 1 schermafbeelding

Gamen en borrelen

Na de quiz is iedereen lekker blijven hangen en verdeelde het gezelschap zich over meerdere kanalen. Sommige collega’s kozen er voor om gezellig te borrelen en na te kletsen. Terwijl andere zich in Discordchannel stortten en daar nog gezamenlijk te gamen. In alle kanalen is het in ieder geval goed laat geworden. Al met al een geslaagde avond, maar hopelijk kan het volgend jaar weer met zijn alle in één ruimte.

Wil jij volgend jaar ook aanhaken bij onze kerstborrel? Check dan eens onze vacatures. Bij Covadis zijn we altijd opzoek naar mensen die onze teams kunnen versterken.

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret