Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Ontwikkelaars Covadis slagen voor C#

Twee software ontwikkelaars van Covadis hebben het eerste deel van de examens gehaald om Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD) te worden. Wij van Covadis zijn enorm trots op deze toppers. Mede dankzij hen blijft Covadis hoogwaardige software leveren, ook in de toekomst.

Kind als vliegtuig verkleed
Kind als vliegtuig verkleed

Twee ontwikkelaars van Covadis hebben onlangs een onderdeel van hun Microsoft Certificering behaald. Zij werden getoetst met een examen. Dit examen vormt de eerste van drie deel-certificaten die van een ontwikkelaar een Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD) maken.

Het behalen van de examens is een belangrijke stap voor Covadis om de kwaliteit te blijven leveren die voldoet aan de hoge lat. Dit partnerschap levert Covadis veel voordelen op. Uiteraard gaan de opdrachtgevers van het Doetinchemse softwarehuis dit ook merken.

Handig in C#

“Het C# examen was een mooie opfriscursus”, laat één van de deelnemende developers weten. “Uiteraard ken ik C# al. Maar het kan nooit kwaad om alles een keer te toetsen.”

De cursus in de aanloop naar het examen bood veel interessant lesmateriaal.

“We beschikken over behoorlijk wat videomateriaal van de course. Daarnaast maken we nogal wat proefexamens. Echt veel nieuwe info leerde ik niet, maar mijn geheugen omtrent de leuke handigheidjes van C# werd wel opgefrist.”

“Al met al is het gewoon supertof dat we dit via Covadis mogen doen. Heel mooi dat deze mogelijkheid geboden wordt. Zo blijf ik me ontwikkelen. Dat geldt natuurlijk ook voor alle andere ontwikkelaars.”

Cowboys

Het examen werd afgenomen in Arnhem op het Rijn IJssel College. Van sleutels tot telefoons en horloges, alles moesten de kandidaten voorafgaand inleveren. De technische experts van Covadis hebben tenslotte software in iedere gadget. De minimale drempel van 70% in goede antwoorden in de meerkeuze en halfopen vragen werd ruimschoots gehaald. De cowboys van Covadis waren in ieder geval veilig, want zij hebben een contract moeten ondertekenen dat een pistool niet mee het examenlokaal in mocht. Ze hadden dus niets te vrezen van bandieten die op hun goede resultaten uit waren.

De knappe koppen zijn in ieder geval klaar voor een nieuwe uitdaging, want het volgende traject mogen ze al bijna in. We wensen ze alvast succes.

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt