Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Met minder mensen meer produceren

Ontwikkelde applicaties verhogen productiviteit Legitiem enorm

Covadis uit Doetinchem is hét softwarebedrijf gespecialiseerd in maatwerk oplossingen. Al sinds de oprichting in 2005 leveren wij als Covadis kwalitatief hoogwaardige, op maat gemaakte software. Een voordeel van deze vorm van software? Het sluit naadloos aan op bestaande bedrijfsprocessen en biedt zo de meest efficiënte ondersteuning aan een organisatie. Zo ook bij Legitiem, klant van Covadis uit Duiven.

Legitiem Video precario man tablet

Legitiem is een specialist in systematisch gegevens verzamelen. Zij zijn al sinds 2005 partner van Covadis. De diensten van Legitiem worden ingezet voor verschillende gemeenteheffingen door middel van controles en inventarisaties. Denk dan aan honden-, toeristen-, reclame- en precariobelasting en adresonderzoeken ten behoeve van het bevolkingsregister.

Covadis heeft diverse applicaties ontwikkeld voor Legitiem. Deze applicaties hebben verschillende zaken gemeen. Ze besparen tijd, maken de resultaten realtime beschikbaar en nog inzichtelijker. Bovendien verhogen de applicaties de productiviteit van Legitiem enorm.

Een mooi voorbeeld, zoals in de video hierboven te zien, is de generieke inspectie app. Enquêteurs en controleurs hoeven dankzij deze app niet langer met papier op pad om bij iedere inspectie nieuwe formulieren in te vullen om deze later met de hand in te voeren en nog later pas de resultaten te berekenen. Dankzij deze app worden in een mobiele applicatie de gegevens direct ingevoerd op een tablet of telefoon. De resultaten zijn live te volgen en staan onmiddellijk in het systeem. Waar twee controleurs in het verleden 100 adressen behandelden per dag, worden er nu 250 adressen gedaan door één controleur. De productie is enorm verhoogd. Door de eenmalige invoer en de koppeling met andere systemen worden er veel stappen overgeslagen. Het is voor Legitiem nu nog eenvoudiger om de concurrentie voor te blijven.

Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

Meer dan 70 specialisten

Met meer dan 70 experts hebben we altijd de juiste specialisten voor jouw project.

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Neem contact met ons op

Anouk Portret

Snel en vrijblijvend

We helpen je graag!

“Heb je een vraag over jouw softwareproject, wil je meer informatie ontvangen óf kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn?”

Bel mij: 026 361 6600

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret