Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Procesoptimalisatie bespaart Legitiem veel tijd

Covadis optimaliseert urenregistratie van inspectiebedrijf

Legitiem uit Duiven is een specialist in het verwerken van data voor controles en inspectie. Hiervoor hebben zij ruim honderd inspecteurs in dienst. De uren- en rittenregistraties van deze inspecteurs was onnodig omslachtig en foutgevoelig. Covadis heeft dit opgelost door er een nieuwe softwareapplicatie voor te ontwikkelen. Dit scheelt Legitiem veel tijd en handelingen.

Bij Legitiem was er behoefte aan een efficiënte, gebruiksvriendelijke manier om uren en ritten van inspecteurs te registreren. Covadis heeft dat gerealiseerd.

Man met klok
Legitiem urenregistratie
Legitiem urenregistratie

Legitiem is gespecialiseerd in de inventarisatie en controle van gegevens voor diverse gemeenteheffingen en -belastingen. De inspecteurs van het databedrijf werken door heel Nederland en hebben verschillende werktijden. Dat betekent een grote afwisseling in uren en ritten. Dit verliep volgens een onhandig en traag proces.

Foutgevoelig proces

De oude methode voor uren- en rittenregistratie van Legitiem uit Duiven was onnodig tijdrovend en foutgevoelig. Als de werkdag erop zat stuurden de inspecteurs hun gemaakte uren en kilometers door naar hun coördinator. Meestal ging dit via de telefoon of de mail. De coördinator ging na of dit klopt en stuurde het dan door naar de administratie van Legitiem. Hier werden de data handmatig in het systeem gevoerd.

Oplossing van Covadis

Dat proces kan beter, dachten ze bij Legitiem. Hierop ging Covadis
aan de slag. Het resultaat? Een nieuwe gebruiksvriendelijke
webapplicatie voor urenregistratie. De toepassing is zowel via de
desktop, laptop als een mobiel apparaat te bereiken.

"Het scheelt enorm in tijd en het proces is veel minder foutgevoelig"

Inspecteurs vullen nu overal direct hun uren en ritten in. Na verzending krijgt de coördinator direct een melding. Hij kan dan in dezelfde applicatie de ingevoerde gegevens controleren en goedkeuren of afwijzen.

De nieuwe applicatie is gekoppeld aan de salarisadministratie en het administratiepakket Exact van Legitiem. Zodoende komen de gegevens daar direct zonder extra invoer of verzending in. Dat is handig voor de salarisuitkering en het is meteen inzichtelijk bij welk project de uren horen. Dat scheelt enorm in tijd en het proces is veel minder foutgevoelig.


Bespaar ook tijd en middelen door de invoer van data in jouw organisatie te optimaliseren. Maak je proces efficiënter, verklein de foutkans en voorkom stress bij collega’s. Ontdek vandaag nog wat de software ontwikkelaars van Covadis voor jouw organisatie kunnen doen.

Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

Meer dan 70 specialisten

Met meer dan 70 experts hebben we altijd de juiste specialisten voor jouw project.

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Neem contact met ons op

Anouk Portret

Snel en vrijblijvend

We helpen je graag!

“Heb je een vraag over jouw softwareproject, wil je meer informatie ontvangen óf kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn?”

Bel mij: 026 361 6600

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret