Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Softwareontwikkeling

Outsourcen in Nederland

De vraag naar software developers stijgt. Het aanbod niet. Er wordt veel geïnvesteerd in omscholingstrajecten en offshoring. Niet nodig, want Covadis heeft de oplossing.

Covadis kantoor vanaf de snelweg

De vraag naar softwareontwikkelaars stijgt. Het aanbod is dan weer aan het stagneren. Overheden en bedrijven pompen veel geld in omscholingstrajecten en offshoring. Dat is helemaal niet nodig. Covadis levert de oplossing voordelig en dichtbij huis. Met slimme ontwikkelaars die meedenken en gewoon in Nederland zijn.

Softwarebedrijven vinden geen goed personeel. Dat heeft zo zijn directe gevolgen. Er wordt personeel aangenomen dat niet opgewassen is tegen de job. Projecten lopen vertraging op. De lat ligt steeds lager.

Op de lange termijn wordt het moeilijker om te innoveren, stagneert de groei, worden producten niet verder ontwikkeld en raken klanten ontevreden.

Is offshoring een optie?

Veel bedrijven gaan om die reden over op nearshoring of zelfs offshoring. Ontwikkelteams in Polen, Roemenië of zelfs India zijn natuurlijk niet getikt, maar ze zitten wel heel ver weg. Ze werken niet op dezelfde tijdstippen en er is een verschil in cultuur. Dan hebben we het nog niet eens over de taalbarrière.

Is er geen betere oplossing? Jawel! Die oplossing heet Covadis.

Developers covadis achter beeldscherm
Developers covadis achter beeldscherm

Waarom Covadis?

Covadis levert extra handjes in de vorm van slimme developers of zelfs complete ontwikkelteams. Wij van Covadis helpen softwarebedrijven met extra capaciteit. Dit kan op de lange termijn zijn, maar Covadis is heel flexibel. We kunnen ook helpen bij piekmomenten, op zichzelf staande projecten of bij het plotseling wegvallen van personeel.

Jij bepaalt zelf hoeveel hulp je wilt. Is dat dan duur? Niet eens. We werken voor een eerlijke, redelijke prijs en doen niet aan quick wins. Covadis helpt jou met het halen van deadlines en zorgt ervoor dat de groei van je bedrijf niet stagneert en de time to market verkort. Dat levert zelfs geld op.

Partner in kennis

Covadis heeft bovendien kennis hoog in het vaandel staan. Dat maakt ons een ideale sparringpartner op technisch gebied. Zo doet Covadis aan waardevolle kennisuitwisseling met softwarebedrijven.

Outsourcing en remote teams zijn de oplossing voor een tekort aan capaciteit in softwareontwikkelaars. Waarom zou je dat buiten Nederland opzoeken? De Achterhoek klinkt misschien ver weg, maar Roemenië en India zijn pas echt ver rijden.

Ga voor extra capaciteit voor een laag tarief. Kies de klantvriendelijke oplossing van Covadis en profiteer van jouw opschaalbare ontwikkelteam,
gewoon hier in Nederland.

Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

50+ specialisten

Waarom ver zoeken als het ook in de buurt zit?!

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Sparren over jouw softwarevraagstuk?

Covadis addick werkt

Addick Hutzezon

Adviseur

“Benieuwd hoe ons team voor jou van meerwaarde kan zijn? Ik denk graag mee over jouw softwarevraagstuk”

Bel mij: +31633726116

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt