Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Covadis ontwikkelt een gloednieuwe bestelapplicatie voor de onderneming uit Zelhem

Venster Techniek is nieuwe opdrachtgever van Covadis

Covadis verwelkomt een nieuwe opdrachtgever. Venster Techniek uit Zelhem opende onlangs de deuren om het Covadis-ontwikkelteam een rondleiding te geven. Lees hier meer.

Header venstertechniek

Covadis verwelkomt een nieuwe opdrachtgever. Venster Techniek werkt samen met een ontwikkelteam van Covadis om een gloednieuwe toepassing te realiseren. Om deze reden bracht het ontwikkelteam een bezoek aan Zelhem om daar de werkzaamheden van Venster Techniek van dichtbij te kunnen bewonderen.

Venster Techniek is een innovatieve toeleverancier voor de kozijnindustrie. Op geheel eigen wijze produceren zij onderdelen voor hun klanten. Van materialen als glasvezel en kunststof maken de Zelhemmers neutjes, dorpels en andere essentiële onderdelen die bijdragen aan een correcte sluiting van een kozijn of deurpost. Venster Techniek levert vooral aan kozijnproducenten in de woningbouw.

Covadis op bezoek bij Venster Techniek 1
Covadis op bezoek bij Venster Techniek 1

Bezoek

Het ontwikkelteam, bestaande uit meerdere ontwikkelaars, een projectleider en een software-architect, trok vanuit Doetinchem naar het nabijgelegen Zelhem. Daar werden ze door een productontwikkelaar van Venster Techniek hartelijk ontvangen in de showroom. Hier vergaapt het ontwikkelteam zich aan diverse dorpels voor kozijnen van hout en kunststof. Waar een enkeling misschien een ander neutje verwachtte, werd het team voorzien van koffie. Hierop volgde de rondleiding.

Met aanstekelijk enthousiasme liet de productontwikkelaar de complete fabriekshal van Venster Techniek zien.

“De ruimte wordt zo optimaal mogelijk gebruikt”, legt hij in de grote hal uit. Overal draaien de machines en tientallen werknemers realiseren met verfijnde techniek de unieke producten van de dorpelspecialist. “Het is ons streven om zo min mogelijk restproducten over te houden. We leveren vooral maatwerk. Met speciale technieken kunnen we checken of een kozijn wind- en waterdicht is. Naast onze standaardmachines hebben we veel machines zelf gebouwd.”

Covadis op bezoek bij Venster Techniek 2
Covadis op bezoek bij Venster Techniek 2

''Venster Techniek is altijd met de markt meegegaan''

Productontwikkelaar Venster Techniek

“Kees Riemers, de oprichter van Venster Techniek, doet dat al sinds 1999. Hij begon dit bedrijf in Zelhem en het staat sindsdien bekend om de volledig op maat gemaakte producten. Sinds zijn overname is Jurgen Rensen eigenaar van het bedrijf. Inmiddels bestaat dit bedrijf uit zo’n 25 medewerkers. Nog altijd werken we volledig in de traditie van Kees Riemers, al zijn we natuurlijk blijven standaardiseren en innoveren. Venster Techniek is altijd met de markt meegegaan.”

Covadis op bezoek bij Venster Techniek 3
Covadis op bezoek bij Venster Techniek 3

Vragen

Tussendoor beantwoordt de productontwikkelaar geduldig alle vragen van het ontwikkelteam. Het kabaal van de omringende werkzaamheden maakt het nodige enthousiasme los bij de Covadianen.

“Een bezoek als dit geeft enorm veel inzicht in de werkzaamheden van de opdrachtgever”, reageert de projectmanager van Covadis naderhand. “Dat maakt dit ook voor ons zo waardevol.”

Voor Venster Techniek ontwikkelt Covadis een bestelapplicatie waarin de nieuwe bestellingen en lopende orders overzichtelijk geregistreerd worden. Zowel Venster Techniek als zijn klanten zijn hard gegroeid, waardoor het bijhouden van de gegevens op traditionele wijze niet meer de handigste methode is. Uiteraard heeft Covadis daar een oplossing voor.

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt