Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Waarom is Covadis zo’n goede stageplek?

Softwarebedrijf Covadis in Doetinchem is niet alleen dé maatwerk softwarespecialist van Gelderland, het is ook de ideale stageplek voor studenten ICT en applicatieontwikkeling. Naast de unieke werksfeer en de uitdagende technische projecten zit hem dat vooral in de excellerende begeleiding. Hoe ziet dat eruit?

Stagiairs kantoor werkplek

In tegenstelling tot veel andere softwarebedrijven heeft Covadis een vaste projectleider voor stagiairs. Tim vervult deze rol binnen de muren van het maatwerk softwarebedrijf.

Jouw stagebegeleider advertentie tim

Begeleiding in verslaglegging

Hoe worden die doelen dan behaald bij Covadis? Nou, allereerst is daar de intensieve een-op-een begeleiding van Tim. Hij ondersteunt stagiairs waar nodig en helpt ze graag met alle uitdagingen. Het gaat dan niet alleen om de dagelijkse technische opdrachten, maar ook om de verslaglegging naderhand.

"Bij Covadis ben je als stagiair een volwaardig lid van een ontwikkelteam en ontwikkel je technisch uitdagende oplossingen. "

“Veel van onze stagiairs hebben nog niet veel ervaring met .NET. Bij Covadis leren we dat je graag. De overstap naar .NET is niet moeilijk. Daarbij is ook de begeleiding vanuit het team heel goed.”

De begeleiding vanuit het team? Ja, want naast Tim staat het hele team voor je klaar. Bij Covadis ben je als stagiair een volwaardig lid van een ontwikkelteam en ontwikkel je technisch uitdagende oplossingen voor onze klanten. Naast Tim kun je dus ook ondersteuning verwachten van je directe collega’s.

Ontwikkelaar Sander achter scherm
Ontwikkelaar Sander achter scherm

LAN-party’s

“Daarnaast steekt Covadis sowieso heel veel tijd in kennisdeling”, vervolgt Tim. “Dat gaat bijvoorbeeld met kennissessies en interactieve workshops.”

“Ik merk ook wel dat de stages hier goed gaan aan het feit dat veel oud-stagiairs na het afstuderen terugkomen”, legt Tim uit. “Daar krijg ik energie van. Ook oud-meewerk stagiairs komen terug om hier af te studeren. Dan hebben we het nog niet eens over de fun. Covadis heeft veel extra’s. Denk aan de LAN-Party's uitjes, borrels en bordspelavonden.”

Informeer vandaag nog naar een stage bij Covadis. Check nu deze stage-vacatures of neem direct contact op met Tim (t.boerman@covadis.nl). Kom ook stagelopen bij Covadis, de plek waar jouw stage zowel succesvol als onvergetelijk leuk is.

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt