Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
7 redenen

Waarom jij als maakbedrijf voor Covadis als softwareontwikkelaar kiest

Je bent op zoek naar een softwareontwikkelaar, maar weet niet voor welke partij je moet gaan. Logisch, we ontwikkelen stuk voor stuk software. Wat maakt het verschil? Wil je een langdurige samenwerking aan gaan en blijven doorontwikkelen, dan wil je een goede match. Welke werkwijze, ideeën en mensen sluiten aan bij die van jou? In deze blog vertellen wij waarom wij de match voor jouw maakbedrijf zijn!

Software ontwikkelaar

Een softwareontwikkelaar voor elk maakbedrijf

Softwareontwikkelaars bestaan in alle soorten en maten. Met zoveel keus kan het lastig zijn de beste softwareontwikkelaar voor jouw maakbedrijf te vinden. Maar we hebben goed nieuws: op elk maakbedrijf past een dekseltje. Om jou te helpen beslissen of Covadis de juiste deksel is, vertellen we op deze pagina meer over onszelf, onze werkwijze en wat ons eruit doet springen als ontwikkelaars. Zie het als ons date-profiel. Interesse? Swipe naar rechts (of neem contact met ons op)!

Zo gaan we voor en met jou te werk

Als je het ons vraagt staat of valt een softwareproject met de aanpak. Daarom hebben wij in al onze jaren onze aanpak tot in de puntjes geoptimaliseerd. We werken bij Covadis Agile, al is het in de praktijk meer een hybride werkwijze van verschillende methodes. Voor onze aanpak kijken we altijd naar het project, naar jouw specifieke situatie en de werkwijze die hierop aansluit. Dat levert de beste software op!

Bovendien richten we ons op de lange termijn. Daarom vinden we het zo belangrijk dat we elkaar echt leren kennen. Als we ons op nu en de toekomst kunnen richten, kunnen we beter met je meedenken. En komen we met ideeën waar nog niemand aan dacht. Kortstondige relaties zijn gewoon niet ons ding.

internet of things toepassingen
internet of things toepassingen

Dit zijn onze krachten

Onze mensen

Bij Covadis werken uitsluitend de leukste mensen, al zeggen we het zelf. Voor minder doen we het niet. Een tikkeltje eigenzinnig zijn ze wel, maar dat resulteert in unieke oplossingen. Onze mensen maken bij het verschil. Niet gek dus, dat onze bedrijfscultuur persoonlijk en informeel is. En zo gaan we ook met onze klanten om!

Ruime ervaring

Covadis levert geen consultants. Wel bieden wij praktische ondersteuning in de vorm van projectleiders, analisten, softwareontwikkelaars en/of testers. We hebben uitgebreide ervaring in de maakindustrie en weten precies wat er speelt in deze sector.

Maximale flexibiliteit

Zou je rechtdoor gaan, maar wil je nu toch linksaf? Geen probleem, je kunt bij ons alle kanten op. Ook bij onvoorziene problemen of gebeurtenissen. Wil je het project (tijdelijk) afschalen of on hold zeggen, bijvoorbeeld in het geval van de coronacrisis? Wij zijn flexibel en hebben er begrip voor. Omdat het leven nu eenmaal onvoorspelbaar is en je als klant niet alles kunt voorzien.

Uitgebalanceerd team

Schakel je Covadis in? Dan stellen wij een team voor je samen dat goed op elkaar is ingespeeld en elkaar versterkt. Begin klein en bouw je team langzaamaan uit, of start met volle kracht en schaal later af. Wij zorgen ervoor dat de kennis binnen het team behouden blijft.

De kracht van onze developers is dat zij op de hoogte zijn van de laatste technologische ontwikkelingen en doorlopend kennis met elkaar delen. Daardoor werkt ons team sneller en efficiënter dan een freelancer. En het risico op uitval is natuurlijk aanzienlijk kleiner!

Extra capaciteit

Ons team kan ook als verlengstuk dienen voor jouw ontwikkelteam(s) of de freelance softwareontwikkelaar die je inhuurt. Onze developers werken dan als een soort schil om je eigen mensen. Om capaciteitsgebrek op te vangen, de time-to-market te verkorten of als extra dosis kennis. Zo blijft de kennis zo veel mogelijk binnen je organisatie en heb je toch slagkracht.

Eigendomsrecht

Het eigendomsrecht van de door ons ontwikkelde maatwerk software ligt altijd bij jou als klant. Dit voorkomt kostbare verrassingen bij oplevering

Clean code

Onze ontwikkelaars programmeren op een dusdanig dat andere programmeurs het eenvoudig over kunnen nemen. Deze manier van programmeren – clean code – en onze speciale manier van documenteren is voor ons vanzelfsprekend. Dit scheelt gis- en uitzoekwerk, én frustratie bij de softwareontwikkelaar die het overneemt. En dus ook tijd en geld!

Projectentinder
Projectentinder

Match or no match?

Wil jij maatwerk laten ontwikkelen en spreekt bovenstaande je aan? Dan gaan we graag de uitdaging samen met je aan! Neem contact met ons op of ga in een vrijblijvende call het gesprek aan met onze adviseur Addick. Wie weet zijn wij binnenkort de softwareontwikkelaar voor jouw maakbedrijf!

Opdrachtgevers waar we trots op zijn:

Venstertechniek logo
Bolletje logo
Cadac Group Logo Transparant
Logo Mondriaan Fonds
Van Raam logo
Prorail logo
Logo waterschap trans 1
Rademaker logo
Beeckestijn Business School logo
Sigmax Logo
Nieuwestroomlogopayoffblauw v2
Forever direct logo
Cooper Vision Logo Groot
Morsinkhoff Rymoplast
Ferro techniek
Concrefy logo
Van Boekel Logo
Qoffy Logo RGB hor Zwart blauw
Mombarg beton
Senefelder logo
Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

50+ specialisten

Waarom ver zoeken als het ook in de buurt zit?!

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Sparren over jouw softwarevraagstuk?

Covadis addick werkt

Addick Hutzezon

Adviseur

“Benieuwd hoe ons team voor jou van meerwaarde kan zijn? Ik denk graag mee over jouw softwarevraagstuk”

Bel mij: +31633726116

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt