Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Waarom kies je als maakbedrijf voor Covadis als jouw softwareontwikkelaar?

Softwareontwikkelaars zijn er in alle soorten en maten, maar wanneer is Covadis de juiste keus voor jou als maakbedrijf? In deze laatste blog leggen we dat uit.

Gehele kantoor vanaf de snelweg
Gehele kantoor vanaf de snelweg

Softwareontwikkelaars zijn er in alle soorten en maten. En zie daar maar eens de beste softwareontwikkelaar voor jouw maakbedrijf uit te filteren. Dit is nog best ingewikkeld, zoals je in ons vorige artikel over het kiezen van de juiste softwareontwikkelaar, hebt kunnen lezen. Goed nieuws, op elk maakbedrijf past een deksel. Alleen, wanneer is Covadis de juiste deksel? We leggen het je uit.

Allereerst werken er bij Covadis uitsluitend de allerleukste mensen (al zeggen we het zelf). Voor minder doen we het niet. Een tikkie eigenzinnig zijn ze ook. Dit resulteert weer in unieke oplossingen. Onze bedrijfscultuur is informeel en persoonlijk. En zo gaan we ook met onze klanten om.

Buiten de mensen die bij ons het verschil maken, onderscheidt Covadis zich op nog een aantal punten.

internet of things toepassingen
internet of things toepassingen

Maximale flexibiliteit

Bij ons kun je echt alle kanten op. Wilde je in eerste instantie rechtdoor maar wil je nu toch liever linksaf? Geen probleem. Gebeurt er iets onverwachts, zoals COVID-19, en wil je het project liever (tijdelijk) afschalen of on hold zetten? Ook hier hebben we alle begrip voor. Bij Covadis zijn we next level flexibel. Omdat het leven nu eenmaal onvoorspelbaar is en je als klant niet alles kunt voorzien.

Geen minimale urenafname

Zo hoef je bij ons ook geen minimaal aantal uren af te nemen. Wil je starten met één developer voor een halve dag in de week en dit later uitbouwen tot een team dat fulltime aan het ontwikkelen is? Op voorwaarde dat we de juiste match zijn, kan het bij Covadis allemaal. En het is ook nog eens snel geregeld.

Betaalbare tarieven

Onze tarieven zijn minstens net zo aantrekkelijk als die in het Oostblok. Met als bijkomende voordelen dat er fysiek overleg mogelijk is en er geen taal- en cultuurbarrières zijn. Wat wil je nog meer?

Jouw eigendomsrecht

Het eigendomsrecht van de door ons ontwikkelde maatwerk software ligt altijd bij jou als klant. Dit voorkomt kostbare verrassingen bij oplevering.

Ruime ervaring

Covadis levert geen consultants, wel praktische ondersteuning in de vorm van projectleiders, analisten, softwareontwikkelaars en/of testers. We hebben uitgebreide ervaring in de maakindustrie en weten precies wat er speelt in deze sector.

Developmentteam Covadis
Developmentteam Covadis

Uitgebalanceerd team

We stellen een team voor je samen dat goed op elkaar is ingespeeld en elkaar onderling versterkt. Of je nu klein begint en daarna het team wilt uitbouwen. Of meteen met volle kracht vooruit wilt en daarna wilt afschalen. Wij zorgen ervoor dat de kennis binnen het team behouden blijft.

Onze developers zijn op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en delen doorlopend kennis met elkaar. Hierdoor werkt een Covadis team sneller en efficiënter dan bijvoorbeeld een freelance softwareontwikkelaar. Ook is het risico op uitval, waarbij het werk volledig stil komt te liggen, zo een stuk kleiner.

Covadis als verlengstuk

Ons team kan ook als verlengstuk dienen voor bestaande ontwikkelteams of voor een freelance softwareontwikkelaar die je inhuurt. Onze developers werken dan als een soort schil om je eigen mensen. Bijvoorbeeld om capaciteitsgebrek op te vangen, de time to market te verkorten of als extra kennisinjectie. Zo blijft de kennis zo veel mogelijk binnen je organisatie en heb je toch slagkracht.

Clean code en overzichtelijke documentatie

Onze ontwikkelaars programmeren op een dusdanige manier dat andere programmeurs het eenvoudig over kunnen nemen. Deze manier van programmeren – clean code – en onze speciale manier van documenteren is voor ons vanzelfsprekend. Dit scheelt gis- en uitzoekwerk, én frustratie bij de softwareontwikkelaar die het overneemt. En dus ook tijd en geld.

Onze werkwijze

In principe werken we bij Covadis Agile. Toch is dit in de praktijk vaak een hybride vorm tussen verschillende methodieken. We kijken altijd naar jouw specifieke situatie en de vorm die hier het beste bij past. Omdat dit de beste kwaliteit software oplevert.

Bovendien richten we ons op de lange termijn. Daarom vinden we het zo belangrijk dat we elkaar echt leren kennen. Op deze manier kunnen we beter met je meedenken. En komen we met ideeën waar nog niemand aan dacht. Kortstondige relaties zijn gewoon niet voor ons.

Jouw softwareontwikkelaar

Je wilt maatwerk software laten ontwikkelen en bovenstaande spreekt je aan? Dan is Covadis jouw softwareontwikkelaar! Loop geen mooie samenwerking mis en neem direct contact op met adviseur Addick. Dit is nu al een goede beslissing. Echt.

Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

50+ specialisten

Waarom ver zoeken als het ook in de buurt zit?!

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Sparren over jouw softwarevraagstuk?

Covadis addick werkt

Addick Hutzezon

Adviseur

“Benieuwd hoe ons team voor jou van meerwaarde kan zijn? Ik denk graag mee over jouw softwarevraagstuk”

Bel mij: 0633726116

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt