Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Online dashboard Bolletje

Dashboard vergroot het inzicht voor klanten van Bolletje

Covadis heeft voor Bolletje een Online Dashboard Systeem ontwikkeld waar inkooporganisaties snel relevante cijfers en informatie zien. De toepassing is heel gebruiksvriendelijk.

Het door Covadis ontwikkelde Dashboard geeft de klanten van Bolletje meer informatie over relevante data zoals verkoopcijfers, marketingresultaten en onderzoeksresultaten. Hierdoor kunnen klanten van Bolletje beter inspelen op actuele cijfers en kan er nog gedetailleerder worden gewerkt.

Ik wil bolletje

‘Ik wil Bolletje’ is de slogan die we allen kennen. Bolletje staat al jaren bij Covadis op de lunchtafel en nu zijn ze ook aanwezig in de kleurrijke poel van opdrachtgevers. Wie kent Bolletje niet? De specialist in banket- en broodproducten is in de schappen van iedere supermarkt te vinden.

Juist over het contact met de supermarkten heeft Bolletje een vraagstuk bij softwarespecialist Covadis neergelegd. Alhoewel, het gaat niet zozeer om de supermarkten maar meer om de inkooporganisaties achter de supermarktketens. Zij zijn verantwoordelijk voor wat er in de schappen van de Nederlandse supermarkten verschijnt.

Essentieel voor Bolletje is hierin het contact met hun klanten. De vertegenwoordiger van Bolletje onderhoudt contact met de category managers van de inkooporganisaties. Hoewel dit contact soepel verloopt, ontbreekt het veelal toch aan de tijd om alle details te bespreken. Terwijl dit wel belangrijk is voor de verkoop en exposure. Het gaat dan bijvoorbeeld om verkoopcijfers, de gezamenlijke agenda, business updates, marketingresultaten, onderzoeksresultaten, grafieken en andere relevante cijfers.

De vraag

Hoe kan Bolletje zichtbaarder zijn bij de klant en meer informatie overbrengen?

Bolletje wil hun klanten graag meer van de eerdere genoemde informatie geven in minder tijd, het liefst op een zo toegankelijk mogelijke manier. Zodoende hebben zowel Bolletje als hun opdrachtgevers meer tijd voor andere zaken.

Bolletje project covadis 1

Opdrachtgevers waar we trots op zijn:

Venstertechniek logo
Bolletje logo
Cadac Group Logo Transparant
Logo Mondriaan Fonds
Van Raam logo
Prorail logo
Logo waterschap trans 1
Rademaker logo
Beeckestijn Business School logo
Sigmax Logo
Nieuwestroomlogopayoffblauw v2
Forever direct logo
Cooper Vision Logo Groot
Morsinkhoff Rymoplast
Ferro techniek
Concrefy logo
Van Boekel Logo
Qoffy Logo RGB hor Zwart blauw
Mombarg beton
Senefelder logo
De oplossing

Een Online Dashboard Systeem

Covadis heeft voor Bolletje een systeem ontwikkeld waar de relevante gebruikers snel en gemakkelijk toegang hebben tot de cijfers of andere informatie die zij nodig hebben. De applicatie is gekoppeld aan een bestaand emailprogramma. Via een e-mail die gebruikers ontvangen, loggen ze automatisch in. Dit scheelt rompslomp met gebruikersnamen en wachtwoorden. Bovendien zien de gebruikers alleen de resultaten die relevant zijn voor henzelf. De informatie en gegevens van andere gebruikers zijn afgeschermd.

In dit dashboard zien gebruikers snel en overzichtelijk informatie over hoe ze het in de markt doen in bepaalde segmenten. Denk dan bijvoorbeeld aan de verkoop van ontbijtkoek bij de eigen supermarkt in relatie tot de gehele markt. Er is ook te zien hoe het product er in het algemeen voor staat in heel Nederland, inclusief de prestatie-indicatoren in verschillende periodes. Zodra er een nieuwe update is van de pagina, gaat de inmiddels verouderde informatie eruit. Zodoende is de informatie altijd actueel. Het dashboard is voorzien van een fraai design.

Bolletje project covadis

Dashboard

Klanten zien sneller relevante info. Zo blijft er meer tijd over voor andere aspecten van een klantrelatie, want de relevante informatie is bij iedereen bekend. Al direct na de oplevering bood de applicatie Bolletje al een meerwaarde op een beurs. Via visitekaartjes met een door Covadis gerealiseerde QR code konden externe relaties zelf snel naar een set van relevante dashboards.

Techniek

De toepassing is tot stand gekomen met de volgende technieken:

Aan het project hebben een projectleider/analist, programmeurs, testers en een frontend ontwikkelaar gewerkt.

Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

50+ specialisten

Waarom ver zoeken als het ook in de buurt zit?!

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Sparren over jouw softwarevraagstuk?

Covadis addick werkt

Addick Hutzezon

Adviseur

“Benieuwd hoe ons team voor jou van meerwaarde kan zijn? Ik denk graag mee over jouw softwarevraagstuk”

Bel mij: +31633726116

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt