Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Klantportaal LinQiot

Afvalwaterstelsel inzichtelijk gemaakt middels klantportaal

Covadis helpt LinQiot met ‘Inzicht’ door een klantportaal te ontwikkelen waarin gebruikers snel en gemakkelijk inzicht krijgen in de data van hun afvalwaterstelsel. Met de inzichtelijke data kunnen belangrijke keuzes worden gemaakt op het gebied van kostenbesparingen en uit te voeren controles.

Pompgemaal covadis 1

LinQiot is een specialist in de watersector. Ze zijn gespecialiseerd in het verbeteren van watersystemen. Als specialist adviseert LinQiot bedrijven en gemeentes bij onderhoud van hun pompgemalen en het realiseren van complexe projecten. LinQiot helpt gemeentes met hun kennis en ervaring. Covadis helpt LinQiot met ‘Inzicht’. Een klantportaal waarin gebruikers snel en gemakkelijk inzicht krijgen in de data van hun waterstelsel.

LinQiot werkt met telemetrie en verkrijgt zo realtime inzicht in de werking van verschillende objecten in de openbare ruimte, zoals gemalen en rioleringen. Ze combineren de trenddata uit telemetriesystemen met data uit bronnen als slimme meters en onderhoudsmanagement. Ook werken ze met gegevens uit neerslag-, grondwater- en rivierstanden. Alle data wordt gestandaardiseerd, geanalyseerd en gepresenteerd. LinQiot biedt op verschillende manieren meerwaarde voor hun klanten. Denk aan advies over kostenbesparing, controle van rioleringsplannen, levering van kennis aan lokale overheden en het bieden van extra inzicht op basis van data-analyses. LinQiot helpt waterschappen, gemeentes en samenwerkingsverbanden van overheden om hun werk te doen.

Zundert1
Zundert1
De vraag

Hoe kunnen klanten van LinQiot op een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke manier relevante data inzien?

LinQiot wil de resultaten van hun analyses op een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke manier presenteren. Het gaat om nieuwe inzichten voor hun opdrachtgevers. Het portaal moet herkenbaar en dus in een eigen stijl zijn. Alle relevante rapportages moeten via dit portaal inzichtelijk zijn.

Opdrachtgevers waar we trots op zijn:

Venstertechniek logo
Bolletje logo
Cadac Group Logo Transparant
Logo Mondriaan Fonds
Van Raam logo
Prorail logo
Logo waterschap trans 1
Rademaker logo
Beeckestijn Business School logo
Sigmax Logo
Nieuwestroomlogopayoffblauw v2
Forever direct logo
Cooper Vision Logo Groot
Morsinkhoff Rymoplast
Ferro techniek
Concrefy logo
Van Boekel Logo
Qoffy Logo RGB hor Zwart blauw
Mombarg beton
Senefelder logo
De oplossing

Inzicht, het nieuwe klantportaal van LinQiot

Covadis heeft voor LinQiot het online webportaal Inzicht gerealiseerd. In Inzicht zien gebruikers, zoals gemeentes en waterschappen, het functioneren van hun afvalwatersysteem. De gebruiker logt in met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord en heeft meteen toegang. Het portaal laat alle resultaten overzichtelijk zien. Het watersysteem is te zien in een fraaie kaart. Daarnaast zien ze de eigenschappen van de riolering, de bemalingsgebieden en de data-analyses. Zo helpt Covadis om de analyses inzichtelijk te maken voor de klant. Alles wat de klant wil zien is inzichtelijk. Alle rapportages worden overzichtelijk weergegeven.

Heeft jouw organisatie ook behoefte aan meer inzicht en een verbeterd portaal voor klanten? Neem contact op met Covadis en ontdek wat het softwarebedrijf voor jouw organisatie kan doen.

Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

50+ specialisten

Waarom ver zoeken als het ook in de buurt zit?!

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Sparren over jouw softwarevraagstuk?

Covadis addick werkt

Addick Hutzezon

Adviseur

“Benieuwd hoe ons team voor jou van meerwaarde kan zijn? Ik denk graag mee over jouw softwarevraagstuk”

Bel mij: +31633726116

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt