Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Webapplicatie Eventbranche

Webapplicatie automatiseert bedrijfsprocessen eventplatform

EventBranche is hét platform voor professionals in de B2B-evenementen. Via de website EventBranche.nl, de online nieuwsbrief, de evenementen, EventBranche Magazine en de eigen social media-kanalen biedt EventBranche een compleet overzicht van nieuws en achtergronden voor eventprofessionals.

Project eventbranche
Informatie rondom evenementen beheren in één overzichtelijk systeem

EventBranche

Covadis werkt sinds 2015 samen met EventBranche. We hebben regelmatig contact met elkaar om te brainstormen over nieuwe toepassingen en om nieuwe functionaliteiten te bespreken. Dankzij deze korte lijnen kan er snel geschakeld worden en is het mogelijk om de dienstverlening van EventBranche steeds verder te verbeteren. In de afgelopen jaren is EventBranche bezig geweest met een optimalisatieslag. Covadis heeft hier ook een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren.

Eventbranch screen
Eventbranch screen
De vraag

Evenementen overzichtelijk en online op één plek

Naast de informatieve website die EventBranche onderhoudt, organiseert het bedrijf ook al jarenlang evenementen. Alle informatie rondom die evenementen - denk aan planningen, notulen, actiepunten en projecten - wordt bijgehouden in losse Excel-sheets. Dat blijkt in de praktijk niet heel overzichtelijk en daarom ontstond de vraag naar een oplossing die de functionaliteiten van alle 'oude' systemen kan vervangen.

De oplossing

Gegevens centraal beheren in een eigen webapplicatie

Naar aanleiding van deze vraag heeft Covadis een webapplicatie ontwikkeld die vanaf alle devices en elke plek toegankelijk is. Gegevens hoeven nog maar één keer ingevoerd te worden en worden op een centrale plek opgeslagen. Dit bespaart veel tijd en verkleint de kans op fouten. Daarnaast zorgt de applicatie voor veel meer overzicht. Een belangrijk voordeel is dat alle informatie uit de losse Excel-sheets zo geïmporteerd kon worden. Hierdoor kon EventBranche meteen starten met een compleet gevuld systeem.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Mondriaan fonds 1
Sigmax Logo
Radboud
Prorail logo
Beeckestijn Logo
Logo umc utrecht 1
Bolletje Typeface Logo
Logo waterschap

Diverse modules

De applicatie is opgebouwd uit verschillende modules, namelijk:

  • Planningen
  • Actiepunten
  • Klantenbeheer
  • Projecten

De gegevens uit deze verschillende modules kunnen aan elkaar gekoppeld worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een bepaalde klant aan een project te koppelen, een bedrijf aan een actiepunt en een actiepunt aan een medewerker van EventBranche. Hiermee ontstaat ook een interactieve planning.

Dashboard

De applicatie wordt gebruikt door de medewerkers van EventBranche. Zij kunnen inloggen op een dashboard en krijgen vervolgens (hun eigen) actiepunten en planningen te zien. De webapplicatie is altijd, overal en vanaf elk device toegankelijk. Bovendien kunnen er exports gemaakt worden aan de hand van bepaalde criteria. Denk bijvoorbeeld aan een overzicht van alle bedrijven uit een bepaalde branche of een overzicht van alle financiële managers.

De applicatie blijft volop in ontwikkeling. In de toekomst staan onder meer een koppeling met de website (waarop klanten in de toekomst kunnen inloggen) en een koppeling met het administratiepakket op de planning.

Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

Meer dan 70 specialisten

Met meer dan 70 experts hebben we altijd de juiste specialisten voor jouw project.

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Neem contact met ons op

Anouk Portret

Snel en vrijblijvend

We helpen je graag!

“Heb je een vraag over jouw softwareproject, wil je meer informatie ontvangen óf kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn?”

Bel mij: 026 361 6600

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret