Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Generieke Inspectie-app Legitiem

Nieuwe inspectieapplicatie bespaart tijd en reduceert het aantal fouten

Covadis heeft een toepassing voor Legitiem ontwikkeld waarmee gebruikers heel gemakkelijk zelf enquête- en invulformulieren aanmaken. Resultaten worden automatisch opgeslagen en dus niet meer handmatig ingevoerd.

Header project legitiem generieke applicatie

Legitiem uit Duiven is een onderneming die gespecialiseerd is in het controleren, inventariseren en verzamelen van gegevens voor belastings- en registratiedoeleinden. Voor Legitiem ontwikkelde Covadis een toepassing waarbij gebruikers heel eenvoudig zelf enquête- en invulformulieren aanmaken.

Covadis werkt al sinds 2005 samen met Legitiem. Zo ontwikkelde het softwarehuis een applicatie voor de controle op honden en is er een inventarisatie-applicatie voor reclame- en precariobelasting ontwikkeld. Nu helpt een toepassing van Covadis inspecteurs en controleurs in het veld met het registreren en doorsturen van hun data naar de online database.

De vraag

Het optimaliseren van het invullen en registreren van enquête- en vragenlijstresultaten

De inspecteurs, controleurs en enquêteurs gingen met papieren formulieren op pad om bijvoorbeeld panden te controleren op leegstand of om ter plaatse mensen een vragenlijst te laten invullen. Legitiem specialiseert zich in precario, honden-, reclame-, toeristen- en forensenbelasting. Daarnaast houden ze zich bezig met Basisregistraties. Voor deze gegevens werden handmatig enquêtes en formulieren opgesteld. Deze werden geprint en handmatig ingevuld op locaties. Vervolgens werden deze later ingevoerd in het systeem. Deze methode vergt veel handelingen, kost tijd en is foutgevoelig.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Mondriaan fonds 1
Sigmax Logo
Radboud
Prorail logo
Beeckestijn Logo
Logo umc utrecht 1
Bolletje Typeface Logo
Logo waterschap
De oplossing

Een generieke inspectie-applicatie

In de door een ontwikkelteam van Covadis ontwikkelde applicatie worden invulformulieren aangemaakt. Gebruikers kunnen de vragen en antwoorden aanpassen zoals zij dat willen. Doordat de vorm vast staat, scheelt dat enorm, veel tijd. De inspecteurs hebben de enquête of invullijst op mobiel devices bij de hand. Er hoeven geen formulieren geprint te worden. De opgehaalde informatie komt bovendien direct binnen in de online database. De uitkomst is zo real time te volgen. Doordat er niet opnieuw hoeft te worden ingevuld, kost de handeling veel minder tijd en is het minder foutgevoelig.

Aan dit project heeft een team meegewerkt die bestaat uit meerdere ontwikkelaars, een analist/projectleider, een tester en een software architect. De applicatie is ontwikkeld met behulp HTML 5, JavaScript en C#.

Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

Meer dan 70 specialisten

Met meer dan 70 experts hebben we altijd de juiste specialisten voor jouw project.

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Neem contact met ons op

Anouk Portret

Snel en vrijblijvend

We helpen je graag!

“Heb je een vraag over jouw softwareproject, wil je meer informatie ontvangen óf kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn?”

Bel mij: 026 361 6600

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret