Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Webapplicatie Concrefy

Webapplicatie certificering lassers en lasmachines

Covadis heeft de module Metalen ontwikkeld. De compleet vernieuwde applicatie heeft nu veel meer mogelijkheden voor zowel Concrefy als de eindklant.

Bas metasl
Bas metasl
Bas concremote map
Bas concremote map

Een vernieuwde en verbeterde versie van de module 'metalen'

Met het project 'migratie' is een goede, stevige basis gelegd waarop verder gebouwd kan worden. Een van de modules die hierop gebouwd is, is 'metalen'. Deze module bestond al, maar bood weinig mogelijkheden voor verdere uitbouw. Daarom is aan Covadis gevraagd om deze applicatie te herbouwen.

Wij werken o.a. voor

Niewestroom logo
Venstertechniek logo
Bolletje logo
Cadac Group Logo Transparant
Logo Mondriaan Fonds
Van Raam logo
Prorail logo
Rademaker logo
Beeckestijn Business School logo
Sigmax Logo
Forever direct logo
Cooper Vision Logo Groot
Morsinkhoff Rymoplast
Ferro techniek
Concrefy logo
Van Boekel Logo
Header logo wrij2
Qoffy Logo RGB hor Zwart blauw
Mombarg beton
Senefelder logo

Complete module 'metalen'; betere performance, schaalbaar en veilig

In beton wordt bewapeningsstaal gestort om het steviger te maken. Deze stalen constructies worden door mensen of machines gelast. Dat moet uiteraard goed gebeuren; het is essentieel dat de constructie stevig is en voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving. Concrefy controleert in haar laboratorium of de gelaste constructies voldoen aan de gestelde normen. Dit doen ze bijvoorbeeld door de constructie onder hoge spanning te zetten en te kijken of deze intact blijft.

Leveranciers van bewapeningsstaal sturen monsters ter controle naar Concrefy. Zowel de machines als de mensen die deze monsters gelast hebben, moeten gecertificeerd worden. Onder andere de gegevens van de lassers en machines die door Concrefy gecertificeerd worden, staan in de module ‘metalen’. De applicatie begeleidt het hele certificeringstraject.

Zo geeft de applicatie aan dat de certificering van een persoon of machine verloopt en stuurt naar de persoon of de bestuurder van de machine en Concrefy een melding. De betreffende persoon/machine last een aantal constructies die getest gaan worden. De applicatie geeft aan welke breedte/lengte precies gelast moet worden. De gelaste constructie wordt klaargelegd en in de applicatie wordt aangegeven dat deze gereed is om opgehaald te worden. Degene die binnen Concrefy verantwoordelijk is voor het ophalen van de monsters, krijgt hiervan een melding.

De constructie wordt opgehaald en in het magazijn gelegd. Ook dit is in de applicatie te zien. Daarna krijgt de laborant een melding dat er een monster is dat getest moet worden. De laborant kan in de applicatie zien welke tests uitgevoerd moeten worden en welk monster prioriteit heeft.

De laborant voert vervolgens de tests uit met hightech apparatuur en computers die op onze software zijn aangesloten. De resultaten hiervan worden automatisch naar de software gestuurd. De software weet aan welke voorwaarden de monsters moeten voldoen en vergelijkt de resultaten van de tests met de norm. Hierop volgt de voorlopige beoordeling.

De tests moeten daarna door de laborant en een projectleider worden goedgekeurd. Zodra dit gebeurd is, wordt de test automatisch gepubliceerd. De klant krijgt dan een mail dat het onderzoek is afgerond en dat de resultaten bekeken kunnen worden. Het rapport kan uit de applicatie gedownload worden.

Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

50+ specialisten

Waarom ver zoeken als het ook in de buurt zit?!

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Sparren over jouw softwarevraagstuk?

Covadis addick werkt

Addick Hutzezon

Adviseur

“Benieuwd hoe ons team voor jou van meerwaarde kan zijn? Ik denk graag mee over jouw softwarevraagstuk”

Bel mij: +31633726116

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt