Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Software development uitbesteden

Software outsourcing

Als je denkt aan 'outsourcing van softwareontwikkeling', denk je misschien direct aan een ingewikkelde zoektocht naar een betrouwbare partner in een land aan de andere kant van de wereld. Gelukkig hoeft dat niet zo te zijn. Outsourcing kan namelijk óók gewoon heel interessant in eigen land. En dat is wel zo gemakkelijk als het gaat om de ontwikkeling van bijvoorbeeld eigen maatwerk software of applicaties. Ga je software ontwikkeling uitbesteden? Overweeg je opties dan goed! We helpen je graag verder.

software outsourcing
software outsourcing

Software development uitbesteden

Covadis is jouw partner als het gaat om outsourcing van softwareontwikkeling. Wij bieden een hoge prijs-kwaliteitsverhouding, een hoog kennisniveau én je krijgt bij ons niet te maken met een taal- of cultuurbarrière. Dat maakt het een stuk makkelijker om ons in te schakelen om je groeidoelen te bereiken. Of ze nu klein of groot zijn, of klein beginnen en groots worden. Outsourcing via Covadis gaat namelijk zonder afnameverplichting, zonder opzegtermijn en mét enorme schaalbaarheid. Bovendien ligt het intellectuele eigendom van de door ons ontwikkelde software altijd bij de klant.

Onze teams worden volledig aangepast op de behoefte van onze opdrachtgevers, zowel in omvang als in specialisaties. Hiermee zorgen we altijd voor de perfecte oplossing die bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf. Dit doen we tegen een vriendelijk tarief. Hiermee bieden we een unieke, flexibele vorm van outsourcing binnen Nederland.

De voordelen

Waarom zou je software ontwikkeling uitbesteden?

 1. Snel doorontwikkelen - Misschien heb je al wel developers in huis, maar kunnen zij de hoeveelheid werk (tijdelijk) niet aan. Dan kan het slim zijn om extra developers in te huren en toe te voegen aan je huidige team. Zo voorkom je problemen met je huidige software en houd jij de slagkracht om je concurrentie voor te blijven in nieuwe ontwikkelingen. In de praktijk zien we helaas vaak dat er lang wordt vastgehou- den aan de huidige capaciteit. Wanneer problemen of doorontwikkeling te lang duren, kan dit op lange termijn grote, kostbare gevolgen hebben.
 2. Kennisniveau intern te laag - Het kennisniveau van programmeurs is enorm belangrijk voor de kwaliteit en ontwikkelsnelheid van je software. Heb je wel developers in huis, maar zijn zij de laatste jaren niet goed doorontwikkeld in kennis? Dan kun je er vanuit gaan dat werkzaamheden meer tijd kosten en dus duurder zijn dan uitbesteden. Daarnaast is kwaliteit en kwaliteitscontrole enorm belangrijk. Zonder goede kwaliteit bestaat de kans dat het opgeleverde product niet duurzaam is voor de toekomst. De code wordt bijvoorbeeld zo geschreven, dat in de toekomst doorontwikkelen (of zelfs onderhouden) moeilijk wordt. Daarom wil je ook een kwaliteitscontrole. Zo weet je zeker dat je een goed duurzaam product krijgt, in plaats van snel in elkaar gezette, instabiele software.
 3. Flexibel blijven - In een snel veranderende markt doorslaggevend voor jouw succes. Twijfel je of (extra) programmeurs zelf in dienst nemen de juiste keuze is? Vraag jezelf dan het volgende af:
  1. Heb ik hier in de toekomst ook genoeg werk voor?
  2. Haal ik met deze programmeur(s) voldoende kennis in huis?
  3. Heb ik nu wel voldoende capaciteit om snel door te kunnen ontwikkelen?
   • Is het antwoord op deze vragen 'ja'? Dan kan het in dienst nemen van extra programmeurs een prima oplossing zijn! Gaat het om periodieke doorontwikkeling? Vind je het belangrijk om snel door te kunnen ontwikkelen? Of weet je nog niet hoe je de komende jaren gaat doorontwikkelen? Dan wil je graag je flexibiliteit behouden. Zowel qua kosten, capaciteit als kennis die je nodig hebt. Zo kun je makkelijk inspelen op kansen en bedreigingen in de markt.
 4. Kosten besparen - De kostenbesparing hangt samen met het kennisniveau en de flexibiliteit. Met een goede outsourcing partner haal je een hoog kennisniveau in huis. Dit vertaalt zich in snelheid. Bij een lager kennisniveau duurt de ontwikkeling vanzelfsprekend een stuk langer en worden meer fouten gemaakt. En dat zie je onderaan de streep terug. Daarnaast zorgt de flexibiliteit voor enorme winst. Je betaalt bij uitbesteding namelijk alleen wanneer het nodig is. Neemt het werk af? Dan schaal je direct af in uren en dus kosten. Op die manier ben je maximaal flexibel in de kosten. Bij eigen developers in dienst blijf je de vaste loonkosten betalen, ook als er even minder werk is.


Wij werken o.a. voor

Venstertechniek logo
Bolletje logo
Cadac Group Logo Transparant
Logo Mondriaan Fonds
Van Raam logo
Prorail logo
Logo waterschap trans 1
Rademaker logo
Beeckestijn Business School logo
Sigmax Logo
Nieuwestroomlogopayoffblauw v2
Forever direct logo
Cooper Vision Logo Groot
Morsinkhoff Rymoplast
Ferro techniek
Concrefy logo
Van Boekel Logo
Qoffy Logo RGB hor Zwart blauw
Mombarg beton
Senefelder logo
Software development uitbesteden
Software development uitbesteden
de bouwstenen voor

Succesvol uitbesteden

Een goede samenwerking geeft energie. Maakt je enthousiast. En zorgt ervoor dat planmatig en doelgericht groei wordt gerealiseerd. Daar passen geen lastige voorwaarden bij. Vertrouwen moet namelijk altijd de basis zijn. Een samenwerking met ons is:

 • Laagdrempelig - We werken niet met lange contracten. We zetten je niet bij ons vast. Wij werken samen op basis van vertrouwen en tevredenheid.
 • Flexibel - Onze developmentteams en uren zijn flexibel. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Even afschalen of stoppen? Geen enkel probleem!
 • Volledig jouw eigendom - het intellectueel eigendom van alles wat we doen, ligt bij jou. Zo heb jij altijd volledige vrijheid. En dat is lang niet altijd zo.
 • Efficiënt - met meer dan 50 experts en 15+ jaar ervaring, werken onze teams snel en efficiënt. En dat merk je!
Ipad whitepaper
Gratis whitepaper

Voorkom de verkeerde keuze!

Op zoek naar een externe partner om jouw software ontwikkeling aan uit te besteden?

Of besteed je de ontwikkeling van jouw software al uit, maar ben je benieuwd of je nog goed zit?

Wij helpen je met het maken van de juiste keuze. Dat is namelijk doorslaggevend voor het succes van je project én organisatie.

Daarom schreven we een whitepaper waarin we toelichten:

 • Waar je op moet letten bij de selectie;
 • Welke opties je hebt;
 • Welke voor- en nadelen er per optie zijn;
 • Wat het beste bij jou past.

Na het lezen kun jij de juiste keuze maken voor een software partner die bij jouw organisatie past! Het whitepaper kun je hier downloaden.

Vul je eigen team aan

Developers inhuren?

Heb je intern al een team met developers zitten? En wil je dat team (tijdelijk) aanvullen met extra kennis en/of capaciteit? Ook dan ben je bij Covadis aan het juiste adres! Met meer dan 50+ experts, hebben we altijd de specialisten in huis die jouw softwareproject verder helpen.

Een samenwerking die werkt

Afgestemd op jouw wensen

Wij denken graag met je mee en passen ons volledig aan op de behoefte die jij hebt. We zijn dus flexibel in het aantal uren en specialisten. Niet alleen per project, maar zelfs per dag. Heb je de ene dag meer capaciteit nodig dan de andere? Geen probleem; wij regelen het voor je. En heb je voorlopig even géén behoefte aan extra capaciteit? Ook geen enkel probleem. Bij Covadis ben je niet gebonden aan een afnameverplichting. Hier vind je outsourcing zoals het is bedoeld: als flexibele ondersteuning die helemaal is ingericht op jouw gemak en groei.

Een rendabele investering

Ideale prijs-kwaliteitverhouding

Covadis staat bekend om haar goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze programmeurs beschikken namelijk over de specifieke kennis die nodig is om maatwerk software te ontwikkelen. Bovendien worden zij ondersteund door ervaren projectmanagers en testers, in zelfsturende Agile-teams. Effectief, efficiënt, meer dan 15 jaar ervaring en dat ook nog tegen een vriendelijk uurtarief.

Adviseur Addick - call
Adviseur Addick - call
We helpen je verder!

Snel starten of vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

Onze flexibiliteit merk je op alle fronten, ook als het gaat om snel schakelen. We kunnen binnen een week een compleet team én plan voor je klaar hebben staan. Dan gaan wij aan de slag met de projecten waar jij momenteel geen ruimte voor hebt, zodat jij je verder kunt focussen op je core business en groei.

Wil je graag de mogelijkheden bespreken en een indicatie van de kosten krijgen? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze adviseur Addick.

Vergelijk de opties voor outsourcing

Table outsourcing buitenland
Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

50+ specialisten

Waarom ver zoeken als het ook in de buurt zit?!

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Sparren over jouw softwarevraagstuk?

Covadis addick werkt

Addick Hutzezon

Adviseur

“Benieuwd hoe ons team voor jou van meerwaarde kan zijn? Ik denk graag mee over jouw softwarevraagstuk”

Bel mij: +31633726116

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt