Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
29 september

Kennissessie Gerald Versluis

Op donderdag 29 september is het tijd voor de volgende Covadis Developer Meetup. Ditmaal met Gerald Versluis, senior software engineer bij Microsoft. Hij komt deze avond langs om ons alles te vertellen over .NET MAUI. Je begrijpt, deze kennissessie wil je als developer niet missen!

Hieronder vind je alles over Gerald, de sessie, het programma en hoe jij je aan kunt melden.

Kennissessie covadis

Hybride apps bouwen met .NET MAUI

.NET MAUI biedt een flexibele en tegelijkertijd krachtige manier om apps te creëren voor Android, IOS, macOS en Windows. Van simpel tot complex. Maar wat is .NET MAUI precies, hoe past het in het .NET ecosysteem, wat zijn de verschillen met Xamarin en waar moet je beginnen?

Gerald duikt tijdens de kennissessie met ons in de antwoorden op deze vragen, om vervolgens in te gaan op .NET MAUI Blazor en het bouwen van hybride mobiele, desktop en web applicaties.

Schrijf je als .NET developer dus in voor de sessie en ontdek de kracht van .NET MAUI (Blazor)!

Gerald Versluis min
Gerald Versluis min
Over Gerald Versluis

Senior Software Engineer bij Microsoft

Gerald Versluis werkt aan .NET MAUI als Senior Software Engineer bij Microsoft. Al sinds 2009 werkt hij aan verscheidene projecten, front- en backend, met Azure, ASP.NET en tal van andere .NET technologieën. Nadat cross-platforms en mobiele ontwikkeling met Xamarin zijn hart veroverden, werd hij een actief blogger, twitteraar en presentator over alles tech gerelateerd. Wil je meer over heb weten, bijvoorbeeld waarom hij bij uitstek geschikt is voor deze kennissessie? Zoek hem dan eens op via twitter, zijn blog of zijn YouTube kanaal.

Donderdag 29 september

Het programma

De kennissessie vindt plaats in het Covadis Kantoor, aan de Expeditieweg 6a te Doetinchem. De avond ziet er als volgt uit:

  • 17:30 - 19:00: Inloop en diner
  • 19:00 - 20:30: Kennissessie
  • 20:30: Afsluitende borrel

Meld je hier gratis aan!

Ben jij klaar voor een gezonde dosis kennis over .NET MAUI? Schrijf je dan in voor deze inspirerende kennissessie met Gerald Versluis!

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt