Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Sneller en meer inzicht

Goede software integratie leidt tot BI kansen

Zakelijke informatie analyseren met als doel betere besluiten te nemen, dat is Business Intelligence (BI). Met BI realiseer jij een verbeterde operationele efficiëntie, strategische besluitvorming en uiteindelijk een sterkere marktpositie.

Goed geïntegreerde systemen en een soepele datastroom zijn essentieel voor het succesvol inzetten van BI. Het stelt jou in staat om de volledige waarde uit je data te halen.

Daar helpen wij je bij.

Business intelligence

Onze oplossing is eenvoudig

Koppel al je systemen met een integratielaag - een ‘hub’ die het centrale punt wordt om je data te verzamelen en ontsluiten. Waarom?

  • Volledigheid van data: een geïntegreerd systeem zorgt ervoor dat geen enkel stukje waardevolle data over het hoofd wordt gezien.
  • Real-time inzichten: met geïntegreerde software kun je real-time data analyseren, waardoor je sneller en accurater kunt reageren op ontwikkelingen binnen je bedrijf.
  • Data consistentie: zorg voor consistentie in je data over verschillende systemen heen, wat essentieel is voor betrouwbare BI-analyses.

En dat biedt veel mogelijkheden

1/4

Geïnformeerde Besluitvorming

Baseer je strategische beslissingen op data die representatief is voor je gehele bedrijfsvoering.

2/4

Datavisualisatie

Geïntegreerde systemen vergemakkelijken de ontwikkeling van interactieve dashboards en rapporten, waardoor het makkelijker wordt om inzichten te delen en te interpreteren.

3/4

Concurrentievoordeel

Organisaties die effectief gebruikmaken van BI hebben een voorsprong doordat ze markttrends kunnen identificeren, klantgedrag kunnen begrijpen en operationele efficiëntie kunnen optimaliseren.

4/4

Flexibiliteit

De mogelijkheid om snel nieuwe gegevensbronnen of analyses toe te voegen, biedt flexibiliteit om in te spelen op nieuwe kansen of uitdagingen

Enterprise service illustratie
Enterprise service illustratie

Koppel je systemen voor je BI inzet

Heb jij de wens om AI of BI in te zetten? Dan begint dat altijd met goed gekoppelde systemen. Zonder die koppelingen is jouw data niet (goed) toegankelijk en kun je er dus geen conclusies uit trekken of modellen mee trainen. Daarom gaan wij altijd terug naar stap 1: een goede integratie.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Mondriaan fonds 1
Sigmax Logo
Radboud
Prorail logo
Beeckestijn Logo
Logo umc utrecht 1
Bolletje Typeface Logo
Logo waterschap
Addick - contact

“De inzet van BI of AI begint met goed gekoppelde systemen”

Wij zijn Covadis

Bij Covadis zijn we gek op mooie bedrijven met ambities. Bedrijven met uitdagende projecten voor ons, waarmee we door samen te werken de mooiste dingen kunnen maken.

Dankzij onze maatwerk koppelingen kunnen we vrijwel overal data uit halen. Wij helpen je van A tot Z, van de juiste beschikbare data en het trainen van de modellen tot resultaat.

Op zoek naar die totaaloplossing? Laten we in gesprek gaan.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Mondriaan fonds 1
Sigmax Logo
Radboud
Prorail logo
Beeckestijn Logo
Logo umc utrecht 1
Bolletje Typeface Logo
Logo waterschap

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret