Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Een concurrentievoorsprong met

Geautomatiseerde logistieke processen

Werk jij nog met standaard software? Als je software gebruikt die door andere bedrijven in jouw sector gebruikt wordt, werk je jouw eigen weg naar de top tegen. Je blijft binnen de gebaande paden en zal niet snel een voorsprong pakken op de rest. En dat terwijl het steeds belangrijker wordt om op te vallen tussen de concurrentie.

Behoud je unieke processen, maar stroomlijn ze met maatwerksoftware. Zo vergroot jij je concurrentievoordeel én geniet je van de gemakken.

Covadis kantoor 2023 31

Daarom kies je voor maatwerk software

Unieke processen

Behoud de unieke processen die passen bij jouw bedrijfsvoering

Grotere voorsprong

Vergroot je concurrentievoorsprong met soepele processen

Vergroot je ROI

Vergroot je ROI door eerder te besparen

Processen die als tetrisblokjes op hun plek vallen

Games en developers, dat is geen onbekende combinatie. Maar zelfs ons werk kan je zien als een spel: Tetris. De verschillende blokjes, dat zijn jouw processen. Jij wil dat alle blokjes zo goed mogelijk op elkaar vallen en aansluiten voor de hoogste score in het spel. Want als al jouw bedrijfsprocessen goed in elkaar passen, komt jouw bedrijf verder. Dat missende blokje om het spel uit te spelen, dat zijn wij. Wij zorgen dat de software in jouw processen past en kunnen deze zo ontwikkelen dat het altijd past bij jouw opstelling.

Zo automatiseren wij jouw processen en integreren we deze naadloos in je bedrijfsvoering.

Maatwerk software bij logistieke bedrijven

Wij werken al meer dan 15 jaar aan het stroomlijnen van logistieke processen met maatwerk software. Van slimme IoT oplossingen tot gebruiksvriendelijke (web)applicaties; onze developers hebben de ervaring én kennis in huis om jou te helpen met jouw software vraagstuk. Dat deden ze onder andere al voor Morssinkhof en Forever Direct. Hoe dat proces verliep, lees je in die cases!

Morsinkhoff Rymoplast

“We zijn tevreden over de samenwerking met Covadis. Een solide organisatie met veel kennis en ervaring over het digitaliseren van processen. Daarmee konden zij ons goed informeren over de mogelijkheden. Met name het meedenken en inleven in onze dagelijkse operatie heeft ervoor gezorgd dat we geruisloos een nieuw systeem hebben kunnen implementeren. We zijn ervan overtuigd dat we klaar zijn voor de toekomstige groei!” - 

Rik Eppingbroek – Operations Manager Morssinkhof Plastics

Forever direct logo

Addick contact min

“”

Het laatste blokje in jouw bedrijfsprocessen

Als je Tetris speelt, heb je soms een specifiek blokje nodig, op een bepaalde plek. Het kan lang duren voor je de juiste tegenkomt en soms werk je jezelf tegen bij het vullen van de rijen. Bij Covadis helpen we je dat laatste blokje op de juiste plek te plaatsen, zodat alle processen op hun plek vallen. Zodat jij de sprong naar het volgende level kunt maken.

Welk blokje mis jij? Laat het ons weten, we maken graag kennis met je!

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret