Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Jouw data efficiënt en gestroomlijnd gebruiken

API koppeling laten maken?

Data staat in veel bedrijfsprocessen centraal. Hoe efficiënter de data wordt gebruikt, hoe soepeler en sneller bedrijfsprocessen verlopen. Een API koppeling kan hier uitkomst bieden.

230825 Covadis office 0199
Zo werkt het

API koppeling

Een API is in feite een ‘laag’ op een applicatie of database, die door derden kan worden aangesproken. Zo’n API kan door een externe applicatie gebruikt worden om data op te vragen of te bewerken. Eén databron kan zo op verschillende manieren gebruikt worden. De API bepaalt welke functionaliteiten of rechten een bepaalde applicatie heeft. Dit betekent dat een applicatie altijd gebruik moet maken van API om bij de databron te komen.

Opdrachtgevers waar we trots op zijn:

Venstertechniek logo
Bolletje logo
Cadac Group Logo Transparant
Logo Mondriaan Fonds
Van Raam logo
Prorail logo
Logo waterschap trans 1
Rademaker logo
Beeckestijn Business School logo
Sigmax Logo
Nieuwestroomlogopayoffblauw v2
Forever direct logo
Cooper Vision Logo Groot
Morsinkhoff Rymoplast
Ferro techniek
Concrefy logo
Van Boekel Logo
Qoffy Logo RGB hor Zwart blauw
Mombarg beton
Senefelder logo
api integratie
api integratie
Doelgericht & effiënt

Zo pakken we het aan

We werken altijd volgens een in overleg vastgestelde ontwikkelmethode, zoals een Agile-methode. En heb je de voorkeur voor een hybride vorm? Dan passen we onze werkwijze daar gewoon op aan. We vinden het belangrijk dat onze ontwikkelmethode helder en overzichtelijk is en werkt voor onze opdrachtgevers. Een duidelijke manier van werken zorgt immers ook voor een duidelijk resultaat.

We starten met een goede inventarisatie van de wens. Zo weten we zeker dat we het gewenste eindresultaat behalen. Afhankelijk van de API koppeling en jouw wensen, stellen we een team van developers samen. De samenstelling kan variëren van één of enkele developers tot een compleet projectteam inclusief projectmanager, architecten en/ of testers. Voor ieder vraagstuk hebben we ervaren mensen, die op efficiënte manier voor je aan de slag gaan!

api koppeling laten maken
api koppeling laten maken
Een fijne samenwerking

Voorwaarden voor succes

Een samenwerking hoort plezierig te zijn en energie te geven. Samen bouwen aan de groei van jouw organisatie! Daar passen geen lastige voorwaarden en beperkingen bij. Een samenwerking met ons is:

  • Laagdrempelig - We werken niet met lange contracten. We zetten je niet bij ons vast. Wij werken samen op basis van vertrouwen en tevredenheid.
  • Flexibel - Onze developmentteams en uren zijn flexibel. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Even afschalen of stoppen? Geen enkel probleem!
  • Volledig jouw eigendom - het intellectueel eigendom van alles wat we doen, ligt bij jou. Zo heb jij altijd volledige vrijheid. En dat is lang niet altijd zo.
  • Efficiënt - met meer dan 50 experts en 15+ jaar ervaring, werken onze teams snel en efficiënt. En dat merk je!
Adviseur Addick - call
Adviseur Addick - call
Krijg antwoord op jouw vragen

Vrijblijvende videocall?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een API koppeling voor jouw organisatie? We komen natuurlijk graag bij je op locatie om dit te bespreken. Mocht je het fijner vinden om eerst eens vrijblijvend een videocall te doen? Dan kun je via onderstaande link direct een moment inplannen met onze adviseur Addick.

In een call van een half uurtje kun je hem vragen stellen over jouw project en samen kijken naar de beste aanpak. Dan weet je exact waar je aan toe bent, zonder direct ergens aan vast te zitten.

Via onderstaande link plan je direct iets in zijn agenda:

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt