Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

CNC

CNC Grondstoffen onderscheidt zich door zijn diepgaande kennis van champignonsubstraten, wat het bedrijf tot een wereldleider maakt op dit gebied. Hun expertise wordt ingezet om compost en dekaarde van hoge kwaliteit te produceren, wat essentieel is voor een succesvolle champignonteelt.

Cnc sfeer
Cnc sfeer
Maak kennis met onze opdrachtgever

CNC en wat zij doen

De stabiliteit en betrouwbaarheid van de producten van CNC, gecombineerd met hun uitgebreide kennis, maken CNC Grondstoffen een onmisbare partner voor telers over de hele wereld.

Covadis ondersteunt CNC Grondstoffen bij diverse automatiserings - en moderniseringsvraagstukken. Naast dat er actief wordt meegedacht in het vinden van oplossingen voor diverse (cloudgerelateerde) uitdagingen, lopen er ook een aantal softwareontwikkelingstrajecten. Er is bijvoorbeeld een koppeling ontwikkeld tussen de boordcomputers van vrachtauto's en het interne logistiekplanningsprogramma van CNC. Daarnaast is er als onderdeel van het Selfbilling project een integratie ontwikkeld waarmee automatisch facturen worden berekend en doorgegeven aan een extern pakket.

Wij werken o.a. voor

Venstertechniek logo
Bolletje logo
Cadac Group Logo Transparant
Logo Mondriaan Fonds
Van Raam logo
Prorail logo
Logo waterschap trans 1
Rademaker logo
Beeckestijn Business School logo
Sigmax Logo
Nieuwestroomlogopayoffblauw v2
Forever direct logo
Cooper Vision Logo Groot
Morsinkhoff Rymoplast
Ferro techniek
Concrefy logo
Van Boekel Logo
Qoffy Logo RGB hor Zwart blauw
Mombarg beton
Senefelder logo

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt